Star Wars GOH për FALAS

A jeni i interesuar për këshilla se si të luani Star Wars Galaxy i Heronjve falas? Nëse keni gjetur atë që ne shpresojmë do të jetë një burim i tmerrshëm për ju dhe shumë të tjerë. swgoh05Këtu janë disa këshilla për të luajtur Star Wars GOH pa shpenzuar një monedhë.
  1. Plotësoni çdo ditë aktivitetet e përditshme, çdo ditë, në mënyrë fetare. Nëse doni të jeni konkurrues në këtë lojë, ju duhet të siguroni që të bëni një zakon të përfundoni të gjitha aktivitetet e përditshme. Më e vështira për t'u kujtuar është beteja e përditshme e Squad Arena që është maxed në 5 në ditë (pa përdorimin e kristaleve) dhe 3 janë të nevojshme për bonusin ditor. Ndonjëherë Dërgesat janë një dhimbje, pasi unë nuk e rekomandoj harxhimin e Kredive për sendet që ju nuk keni nevojë, prandaj bëhuni të durueshëm dhe hyni përsëri më vonë gjatë ditës nëse dërgesat në mëngjes janë nën-par.
  2. Ruaj kristalet tuaja. Mos i humbni kristalet tuaja - t'i ruani sa më shumë që të jetë e mundur. Një herë që përdorimi i tyre për më shumë "kthesa" ka kuptim është
  3. Plotësoni Luftën Galaktike çdo ditë. Edhe në qoftë se ju nuk i rrahin të gjitha bordet 12 çdo ditë, max nga ekipi juaj dhe përpjekje për të rrahur ata të gjithë. Xhelat e gjelbër Galaktike të Luftës janë mënyra më e lehtë për të marrë karaktere në yjet 7.
  4. Ignoto paketat e veçanta të të dhënave. Ngrini Jaws dhe Ewoks, Tusken Radiers, Rebelët, Karakteret e Perandorisë, etj. Për 600-1,200 Kristal purpur mund të blini në këto paketa dhe mund të merrni edhe një karakter "të lirë", por shmangni këto nëse doni të luani falas - nëse nuk jeni awesome në shpëtimin e kristaleve tuaj!
  5. Nëse bie prapa, mos u bëni merak dhe të riktheheni përsëri. Nëse jeni të shqetësuar për të qenë konkurrues në këtë lojë, por keni marrë disa ditë larg, mos u shqetësoni për këtë. Thjesht hop përsëri në tren dhe për të marrë kodrina përsëri me sendet e mësipërme.