SWGoH i avancuar

Si Star Wars Galaxy i Heronjve ka vazhduar të evoluojnë duke shtuar bastisjet, Anije, karaktere të reja me aftësi më komplekse dhe së shpejti Luftrat e Territorit, nevoja për më shumë strategji është bërë më e madhe. Ndërsa shumë YouTube të mëdhenj si Smithie D, Warrior, AhnaldT101, Cubs Fan Han dhe të tjerë publikojnë përmbajtje të shkëlqyeshme në SWGoH çdo ditë, duke e strehuar të gjithë atë në një vend është e vështirë.

Gaming-fans.com së bashku me botuesit e shtëpisë së përmbajtjes këtu janë të kënaqur t'ju sjellin SWGoH Advanced. Krahas përmbajtjes tonë SWGoH 101, SWGoH Advanced është këtu për të ndihmuar lojtarë të avancuar që mendojnë se kanë të gjitha bazat e lojës të mbuluara. nga të kuptuarit e fuqisë dhe qëndrueshmërisë për strategjitë se kush do të përdorë në sulmin heroik të Triumviratit Sith, SWGoH Advanced është këtu për të ndihmuar komunitetin në tërësi.

Disa lidhje SWGoH Përmbajtje të avancuara për të na nisur: