Lista e Bujqësisë SWGoH

Popular YouTube dhe SWGoH GameChanger AhnaldT101 ka bashkuar një listë ku mund të fitohet çdo karakter në dispozicion në Star Wars Galaxy të Heronjve për t'i bërë gjërat më të lehtë lojtarëve të SWGoH në mbarë botën. Me këtë në mendje, ne kemi vendosur ta modifikojmë atë listë dhe t'i rendisim ato me personazhet e nevojshme. Kështu, mund të gjesh të gjithë personazhet e renditura më poshtë me vendndodhjen e fermës së shënuar pranë emrit të tyre. Nëse keni rekomandime për këtë faqe ose kapni diçka që nuk është 100% perfekt, ju lutemi komentoni dhe na tregoni.

Këtu janë shkurtesat që po përdorim për të përshtatur të gjithë përmbajtjen më poshtë:

 • A - Arritjet
 • AS - Dërgesat Arena
 • Kantina - nyje kantine
 • CS - Dërgesat e kantines
 • FS - Dërgesat e Flotës
 • GES - Dyqani i Eventeve të Guildëve
 • GS - Guild Shop
 • GWS - Dërgesat Galaktike të Luftës
 • DSH - Node e errët
 • LSH - Node e Lehte e Lehte
 • Bastisje - (Bastisja Specifike është Listuar)
 • RE - ngjarje e përsëritur
 • SS - Shard ShopAna e Lehte Darkside
Aayla Secura - Kantina 5-B, GS Asajj Ventress - AS
Admiral Ackbar - AS, GES, FS B2 Super Battle Droid - Kantina 6-D, GS
Ahsoka Tano - CS, DSH 4-C & LSH 5-D, FS Boba Fett - DSH 2-B, 4-E & LSH 8-A, FS, CS
Ahsoka Tano (Fulcrum) - FS Cad Bane - GWS
Barriss Offee - Kantina 6-A, DSH 5-C, 5-E & 8-A, GS Kapiteni Phasma - GWS
Baze Malbus - Qëndrueshmëria e fortë 9-C Kolonel Starck - GS
BB-8 - RE Count Dooku - Kantina 6-G, DSH 1-C & LSH 1-C
Biggs Darklighter - Kantina 3-G, GWS, GES & DSH 4-A, FS Darth Maul - FS, GS
Bistan - GES, FS, CS Darth Nihilus - Dark Side Vështirë 9-A
Bodhi Rook - GWS Darth Sidious - AS
Kapiten Han Solo (CHOLO) - Kantina 7-D Darth Vader - A, FS
Cassian Andor - GES, AS Trooper i Vdekjes - Cantina 8-A
CC-2224 "Cody" - FS, GS Dengar - GS
Chewbacca (Luftërat Klonike) - Kantina 1-C & 5-G, DSH 2-C & LSH 3-E Drejtori Krennic - GES & Dritë e Lartë 9-D
Shefi Chirpa - Kantina 5-D Perandori Palpatine - RE
Shefi i Nebit - AS Ekzekutuesi i Rendit të Parë
Chirrut Imwe - FS Zyrtari i Urdhrit të Parë - CS
"Chopper" C1-10P - GES, CS Urdhri i Parë Stormtrooper - DSH 2-A & LSH 2-B, 9-A
Rreshteri i Klonës - Faza I - 1-B dhe 3-E, FS, GS Forcat Speciale të Rendit të Parë TIE Pilot
Komandanti Luke Skywalker - RE Piloti i Parë TIE Pilot - DSH 6-B & LSH 6-D, FS
Policia nëntokësore Coruscant - AS Gardhi Gamorrean - GS
CT-21-0408 "Echo" - FS, GS Gar Saxon - Kantina 8-E, GES
CT-5555 "Fives" - DSH 2-D & LSH 4-F, FS, CS Përgjithshme Greivous - FS
CT-7567 "Rex" - FS, GS Përgjithshme Veers - GES, DSH 6-D & LSH 4-C, 6-C
Dathcha - Kantina 2-G, GWS, Lëkurë e fortë 3-B dhe 3-F Ushtar Geonosian - Cantina 1-A, FS
Eeth Koth - AS Geonosian Spy - Kantina 4-D, FS
Ewok Elder - DSH 8-C & LSH 2-C, GS Admirali i Madh Thrawn - RE
Ewok Scout - DSH 8-D, 9-B & LSH 1-A Grand Moff Tarkin - AS, GES, FS
Ezra Bridger - Kantina 2-B, GES, FS Greedo - AS

TeeMinus24.com - Star Wars Tees

Ana e Lehte Darkside
Finn (FN-2187) - Kantina 3-E & 5-C, Dritë e fortë 7-A, GS HK-47 - AS
Gjenerali Kenobi - Heroik AAT (HAAT) IG-100 MagnaGuard - Kantina 3-C, DSH 6-E, GS
Han Solo (Raid Han) - Ngacmimi Heroik i Rancorit IG-86 - Kantina 4-E, GWS, DSH 2-F & LSH 4-D
Hera Syndulla - Kantina 1-F, GES IG-88 - AS
Hermit Yoda - GES Imperial Probe Droid
Hoth Rebel Scout - CS, GES, DSH 6-A & LSH 8-B Imperial Super Commando - Kantina 8-D, GES
Hoth Ushtar Rebel - GES, DSH 3-B Kylo Ren - Kantina 4-C & 6-C, GS
Ima-Gun Di - Kantina 7-E, DSH 5-A & LSH 7-C, GS Kylo Ren demaskua
Jawa - Kantina 2-D, DSH 4-F & LSH 6-B Magmatrooper - GWS, GES
Inxhinier Jawa - GS Enforcer Mob - CS
Jawa Scavenger - CS Nena Talzin - RE
Jedi Konzular - Kantina 3-A & 6-E, DSH 1-D, 3-C & LSH 1-B, FS Nightsister Acolyte - Kantina 2-A, GS
Jedi Knight Anakin - Kantina 7-G, DSH 5-B, 7-D & LSH 5-C Nightsister Initiate - GWS
Jedi Knight Guardian - 3-F, CS Nightsister Spirit - RE
Jyn Erso - GS Nightsister Zombie - RE
K-2SO - GWS, GES Nute Gunray - AS
Kanan Jarrus - GES, AS Vjetër Daka - Dark Side Hard 4-B, CS
Kit Fisto - Kantina 4-F, GS Poggle The Vogël - GWS, Light Side Hard 4-E dhe 6-E
Lando Calrissian - Kantina 1-E & 5-F, GES Roja Mbretërore - Kantina 7-C, GES, DSH 5-F & LSH 1-D
Lobot - 4-B dhe 5-B Savage Opress - AS
Logray - GS Shoretrooper - Lëkurë e Lartë 9-B
Luke Skywalker (Farmboy) - Kantina 1-B & 5-A, GS, GES & LSH 7-D Sith Assassin - Kantina 8-c, GS
Luminara Unduli - GWS, DSH 2-E & LSH 3-D, 6-A Sith Trooper - Kantina 8-A
Mace Windu - Kantina 4-A, Dritë e Lartë 2-E, FS, AS Snowtrooper - Kantina 7-B, GES, GS & Dritë e Lartë e Qëndrueshme 8-C
Obi-Wan Kenobi (Vjetër Ben) - Kantina 2-F & 6-B, GS Stormtrooper - CS, GES, DSH 4-D, LSH 3-C, 8-D
Pao - CS Sun Fac - FS, GS
Paploo - Kantina 3-D, GS Talia - Kantina 1-G & 5-E, GS, Dritë e fortë 2-D & 2-F
Plo Koon - Kantina 4-G, Dark Side Hard 7-C, FS TIE Fighter Pilot - Kantina 4-B, GES, FS
Poe Dameron - DSH 7-A & LSH 7-B, FS, CS Tusken Raider - Kantina 7-A, GWS, Dark Side Hard 6-C
Princesha Leia Organa - AS, GES Tusken Shaman - FS, GS
Qui-Gon Jinn - CS URoRRuR'R'R - Lëkurë e fortë 5-A dhe 5-F
R2-D2 - RE Wampa - GES
Zyrtari Rebel Leia Organa (ROLO) - Zam Wesell - GS
Pilot i Rezistencës - GWS, FS
Trooper Rezistenca - GS, DSH 3-A & LSH 3-A
Rey (Trajnimi i Jedi) - RE
Rey (pastrues) - GS, DSH 5-D, 7-B & LSH 2-A
Sabine Wren - Dark Side Vështirë 1-A
Scarif Rebel Pathfinder - Kantina 1-D, GES, FS
Stormtrooper Han - GES, AS
Teebo - GWS, DSH 3-D & LSH 4-A
Ugnaught - AS
Veteran Smuggler Chewbacca - Kantina 8-F
Veteran Smuggler Han Solo - Kantina 8-G
Argjendi i hekurt - Kantina 6-F, FS
Wicket W. Warrick - RE
(Master i Madh) Yoda - RE
Zeb (Garazeb) Orrelios - GWS, GES