Përkthime & Përkufizime të SWGoH

Star Wars Galaxy of Heroes është si shumë lojëra të tjera, dhe kompani, dhe organizata në këtë botë - ka listën e vet të shkurtimeve, shkurtesave dhe pseudonimeve të çuditshme. Për shkak të kësaj, ne vendosëm që një vend për të vendosur të gjitha këto përkufizime është në rregull. Ju lutem mos ngurroni të dërgoni rekomandimet tuaja në këtë faqe pasi jam i sigurt që do të na mungojnë disa. Gjithashtu, lëvizni poshtë për një video të veçantë në YouTube nga CrazyExcuses dhe CubsFanHan, dy nga më të mirët SWGoH GameChangers.
Nofka SWGoH - Kuptimi SWGoH

SWGOH - Galaxy Wars of Heroes i Luftërave të Yjeve

ADPH - Dëmi mesatar për goditje

AOE - Zona e Efektit (në thelb një sulm i të gjithë duke goditur të gjithë armiqtë)

AP - Ally Points

Fshirja e tifozëve - hiqni një efekt pozitiv të statusit ose zhurmës

CC - Shans Kritik

CD - Dëmi Kritik

Chex Mix - Ekipi i Fazës 3 nga Sith Triumvirate Raid - Detajet Chex Mix

Pastro - për të hequr posaçërisht një debuff, jo vetëm çdo efekt statusi

Debuff - një efekt negativ i statusit

Dispel - hiq një efekt të statusit (buff dhe / ose debuff)

DOT - Dëmtimi me kalimin e kohës (ata yje të kuq të bezdisshëm që Vader ju vë)

DPS - Dëmi në sekondë

Star Wars collectiblesHAAT - Heroic AAT (AAT me 7 yje)

HMU - Hit Me Up (jo specifike për lojën, por që përdoret shpesh në bisedë)

KOTOR - Knights of the Old Rebublic (lojërat e vjetra të Star Wars të cilat ishin të njohura për tifozët e fortë)

LMK - Më Lini të Di (jo specifike për lojën por që përdoret shpesh në bisedë)

META - Teknika më efektive në dispozicion

Nerfed Up - I dehur

OP - Mundësuar nga Mbi

P1, P2, P3, P4 - Faza 1, 2, 3 ose 4 në një bastisje

Squishy - I dobët, i ulët në pikat e goditjes (shumë thonë Rey dhe Darth Maul janë karaktere squishy)

SSHH - Seven Star Han-Haver (kjo mund të jetë vetëm në Sportin tonë)

TM - Ktheni njehsorin

Toon - Karakter në lojë

WAI - Duke punuar ashtu siç synohet

 

CubsFanHan & CrazyExcuses - SWGoH

 

Akronimet e shkronjave SWGoH

AA - Admirali Ackbar

Kombinimi Chaze - Chirrut Imwe & Baze Malbus

Chirpatine - Shefi Chirpa kryeson me Perandorin Palpatine (zakonisht për Fazën 3 të AAT / HAAT)

CHOLO - Kapiten Han Solo

CLS - Komandanti Luke Skywalker

Dat - Dathcha

GS - Ushtar Geonosian

IGD - Ima-Gun Di

EN - Enfys Fole

FOE - Zbatuesi i Rendit të Parë (gjithashtu i referuar gabimisht si FOX)

FOO - Oficeri i Rendit të Parë

FOTP - Pilot i Lidhjes së Rendit të Parë

GG - Gjeneral i dhembshëm

GK - Gjenerali Kenobi

JE - Inxhinier Jawa

JJ - Just Jawa - karakteri i rregullt i vjetër xhenerik

JKA - Jedi Knight Anakin

JS ose J-Scav - Jawa Scavenger

JTR - Rey (Trajnimi Jedi) - shkurtesë e pasaktë

KRU - Kylo Ren i Demaskuar

NS - Nightsisters

Palpafighter - Perandori Palpatine me TIE Fighter Pilot (zakonisht për Fazën 3 të AAT / HAAT)

Princess Zody - referencë për një ekip të Clones HAAT që zakonisht përmban një Çojë Zeta Cody, Fives, Echo, Rreshteri Klon dhe Princesha Leia

QGJ - Qui-Gon Xhin

RJT - Rey (Trajnimi Jedi) - shkurtesa e saktë

ROLO - Oficeri Rebel Leia Organa

SF - Fytyra e Diellit

SRP - Udhëtuesi Rebel i Scarif

StHan - Stormtrooper Han Solo

TFP - Pilot Luftëtar TIE

Kombinimi Wiggs - Wed Antilles & Biggs Darklighter

WiggsDo - Antilë pykë, kombinim Biggs Darklighter dhe Lando Calrissian