SWGoH Consulting

Star Wars Galaxy of Heroes ka provuar të jetë një lojë shumë strategjike, por ndërsa shtohen mënyrat dhe shtresat e reja të lojës, kompleksiteti i saj është rritur jashtëzakonisht shumë. Nuk mundet që një lojtar thjesht të dërgojë ekipin e tij prej 5 personazhesh në një betejë dhe të presë fitore - nivelet e yjeve, fuqia, modet, ingranazhet dhe shpejtësia, të gjithë faktorë për sukses. Shtoni mënyrën se si secili karakter ndikon në Fuqinë Galaktike të një regjistri dhe fuqinë e anijes së tyre përkatëse (kur është e zbatueshme), dhe mundësitë janë të pafundme.

Për shkak të gjithë kësaj, Gaming-fans.com, lider në Strategjia SWGoH, këshilla dhe lajme, është i kënaqur të ofrojë shërbimet e mëposhtme. Nëse jeni duke kërkuar udhëzime për modet tuaja, keni nevojë për këshilla për AAT Heroike (HAAT), Betejat Territore ose të reja Sill Triumvirate Raid, ne jemi këtu për të ndihmuar. Zgjidhni shërbimin që dëshironi të blini për tarifat e arsyeshme të renditura, dhe një nga anëtarët e stafit tonë do t'ju drejtojë juve nëpërmjet Linjës ose Mospërputhjes dhe do t'ju ofrojë Udhëzimet që kërkoni.

 

Paketa A - Rishikimi i konfigurimit të modit

Paketa B - Rishikimi i HAAT (Tank Takedown)

Çfarë ju merrni: Një përmbledhje e plotë e Modave tuaja të disponueshme dhe udhëzime të drejtpërdrejta se ku të lëvizni Modet individuale për ekipin më të fortë të mundshëm të Arenës. Ju do të merrni një listë të të gjithë karaktereve "Nga" dhe "Për" si dhe këshilla të individualizuara për të përfituar sa më shumë nga Modat tuaja.
kërkesa: SWGOH.gg Profili
Kosto: $ 15
Çfarë ju merrni: Një përmbledhje e regjistrit tuaj dhe si ajo përkthehet në sukses në Tier 6 dhe më vonë Heroike Tank Takedown Raid. Ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni se cilat skuadra duhet të punojnë drejt ndërtimit, cilat karaktere të fermojnë, të cilët duhet të vendosin një Zeta dhe më shumë.
kërkesa: SWGOH.gg Profili
Kosto: $ 10

Paketa C - Rishikimi i Bastisjes Triumvirate Sith (STR)

Çfarë ju merrni:
Një përmbledhje e regjistrit tuaj dhe si ajo përkthehet në sukses në Sith Triumvirate Raid (të gjitha nivelet). Ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni se cilat skuadra duhet të punojnë drejt ndërtimit, cilat karaktere të fermojnë, të cilët duhet të vendosin një Zeta dhe më shumë.
kërkesa: SWGOH.gg Profili
Kosto: $ 15

Paketa D - Luftërat e Territorit dhe Rishikimi i Arenës së Madhe

Çfarë ju merrni:
Një përmbledhje e listës suaj dhe se si përkthehet në sukses në Territory Wars & the Grand Arena. Ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni se cilat skuadra duhet të punojnë drejt ndërtimit, cilët karaktere duhet të punojnë, kush të vendosë një Zeta dhe më shumë, si dhe t'ju këshillojmë se cilat skuadra të përdorin për sulm dhe mbrojtje dhe 3v3 në Grand Arena.
Kosto: $ 15

 

Paketa E - Mod Setup, HAAT (Tank Takedown) & Rishikimi STR

Çfarë ju merrni: Gjithçka që përfshihet në Paketat A, B, C & D me një çmim të zbritur.
Kosto: $ 50

Gati të rrokulliset? Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe sigurohuni që ju të përfshini linkun SWGOH.gg për referencë.

[bestwebsoft_contact_form]