Gaming-fans.com Përmbajtja SWGoH Schedule

Gaming-fans.com ka qenë një burim i besueshëm për gjithçka Star Wars Galaxy i Heronjve për disa kohë tani, dhe me Udhëzimet tona Mod dhe Shqyrtimet Zeta që vazhdojnë të fitojnë me avull, tani jemi gati të bëjmë edhe më shumë. Një zyrtar SWGoH GameChanger në sajë të një marrëdhënieje të fortë profesionale me EA & CG, Gaming-fans.com tani ka qasje në një bollëk artikujsh dhe aftësish që do të kishin bërë më të mëdhenjtë e balenave të iknin. Më poshtë është një listë e azhurnimeve tona të pritshme në mënyrë që ju, tifozi, të mund të merrni një ide se çfarë po shikojmë duke shtuar në sit në javët e ardhshme.Fushat aktuale të përmbajtjes së SWGoH:

  • Ecuritë e vazhdueshme për betejat e mbetura të sulmit
  • Zeta Review për Zeb Orrelios
  • Zgjeruar SWGoH 101 përmbajtje
  • Udhëzues Mod për Young Han Solo, Qi'ra, Vandor Chewbacca dhe Bossk