Ngjarjet e SWGoH

Star Wars Galaxy of Heroes përmban një shumëllojshmëri të ngjarjeve të ndryshme që ndodhin brenda lojës. Nga ngjarjet legjendare të cilat ndodhin një herë në çdo muaj për ngjarjet javore dhe mujore, SWGoH janë një burim i madh për shpartallimin e karakterit të vështirë, copa të vlefshme dhe shumë më tepër. Informacion dhe detaje për secilën prej tyre Star Wars Galaxy i heronjve shumë ngjarje të përsëritura janë renditur më poshtë, por vini re se kjo është e ndryshme nga ajo Kalendari i ngjarjeve SWGoH i cili tregon kalendarin e ngjarjes së muajit.

 

Ngjarje të përsëritura të SWGoH

Credit Heist - Luftoni kontrabandistët për kreditë.

Trajnimi i Kontrabandës Droid - Luftoni kontrabandistët për trajnime.

Mbrojtja e Dathomir - Ngjarje heroike ku luftoni për të përftuar thërrime Nënë Talzin dhe materiale Zeta.

Shkallëzimi i Endorit - Ngjarje heroike ku luftoni për të përftuar copëra Wicket dhe materiale Zeta.

Fantazmat e Dathomir - Luftoni Nightsisters dhe shkatërroni Altarin e Shpirtit për copat e Nightsister Spirit ose Nightsister Zombie.

Vrapimi i kontrabandistit - Shtuar në Shtator 2019, kjo ngjarje e Shpërblimeve të Përbashkët kërkon që pesë Kontrabandues të mposhtin Perandorinë dhe të marrin materiale të Mods dhe Mod Slicing.

Betejat e Sulmit - Forest Moon, Lufta tokësore, mund ushtarake, Vendet e pushtetit, Rebel Round-Up, Sekretet & Hijet

Ngjarjet Omega - Luftoni për të marrë Materiale Omega duke përdorur karaktere të zgjedhura që përballen me një larmi armiqsh të SWGoH.

 

Ngjarjet e anijes SWGoH

Kontrabandë -

Durim - Fitoni copëra të Endurance, Anije Kapitale të Mace Windu.

zbatuese testamenti - Fitoni copa të Executrix, anijen kapitale të Grand Moff Tarkin.

Faqja Një - Fitoni copëra të Home One, Anije Kapitale të Admiral Ackbar.

Imperial Chimaera - (Legjendare) - Zhbllokoni copat e Grand Admiral Thrawn's Capital Ship, Chimaera, hapet me 5 yje

 

Ngjarjet legjendar SWGoH

Negociatat agresive - Ngjarja Legjendare për të zhbllokuar copat e Padme Amidala, hapet me 5 yje

Artist i Luftës - Ngjarja Legjendare për të zhbllokuar copat e Grand Admiral Thrawn, hapet me 5 yje

Artist i Luftës (Mythic) - Versioni mitik i ngjarjes Grand Admiral Thrawn

Protokolli i Kontaktit - Shkyçni copat e C-3PO, hapet me 5-yje

Droid Daring - Shkyçni copat e R2-D2, hapet me 5-yje

Droid Daring (Mythic) - Versioni mitik i ngjarjes R2-D2

Trajnimi i Grandmasterit - Ngjarja origjinale Legjendare në SWGoH, zhbllokon copat e Grand Master Yoda, hapet me 5 yje

Trajnimi i Grandmasterit (Miti) - Versioni mitik i ngjarjes Yoda

Vdekja e Perandorit - Shkyçni copat e perandorit Palpatine, hapet me 5-yje ose më të lartë

Prishja e Perandorit (Miti) - Versioni mitik i ngjarjes Emperor Palpatine

Imperial Chimaera - (Legjendare) - Zhbllokoni copat e Grand Admiral Thrawn's Capital Ship, Chimaera, hapet me 5 yje

Legjenda e Udhëtimit të Lashtë të Vjetër - Shkyçni copat e Jedi Knight Revan, hapet vetëm me 7 yje

Udhëtimi i Luke Skywalker Hero - Shkyçni copat e komandantit Luke Skywalker, hapet vetëm me 7 yje

Një Wookie Famous - Zhbllokoni copat e Rebel Chewbacca, hapet me 5-yje ose më të lartë

Pjesë dhe plane - Shkyçni copat e BB-8, hapet me 5-yje ose më të lartë

Pjesë dhe plane (mit) - Versioni mitik i ngjarjes BB-8

Udhëtimi i Heroit të Rejes - Zhbllokoni copat e Rey (Trajnimi Jedi), hapet vetëm me 7 yje

Fluturimi i Udhëtimit të Lashtë të Vjetër - Shkyçni copat e Darth Revan, hapet vetëm me 7 yje

Udhëtimi vazhdon - Zhbllokoni Jedi Knight Luke Skywalker, hapet në 7-yje

Udhëtimi i Heroit të Mandalorianit - Hape The Mandalorian (Beskar Armour), hapet në 7-yje

 

Ngjarjet Legjenda Galaktike

Ngjarjet e Legjendave Galaktike në SWGoH janë ngjarje të reja të reja që ndodhin për herë të parë në vitin 2020 që mund të luhen në çdo kohë, por kanë kërkesa shumë të mëdha. Karakteret Galactic Legend do të kenë aftësinë të ndikojnë në statistikat Mastery që u shtuan me shtimin e Relics në SWGoH, dhe janë krijuar për lojtarët e lojës fundore.