Ngjarjet Legjenda Galaktike

Galaktik Legjendat Ngjarjet në Star Wars Galaxy of Heroes janë ngjarje të reja të reja që ndodhin për herë të parë në vitin 2020 që mund të luhen në çdo kohë, por kanë kërkesa shumë të pjerrëta. Karakteret Galactic Legend do të kenë aftësinë të ndikojnë në statistikat e Mastery që u shtuan me shtimin e Relics në SWGoH, dhe janë krijuar për lojtarët e lojës fundore.

Two Galactic Legends characters are known at the initial time of this page’s creation (February 2020) – Galactic Legend: Rey and Galactic Legend: Kylo Ren. Below we will list the prerequisites for these characters and their events as well as valuable resources to help you in your quest to unlock the Galactic Legend character in SWGoH. The kits for these characters were released on March 18, 2020 and the launch of the Galactic Legend events took place a week later, on March 25th, despite the crazy changes in the world of late. In addition, once our Content Director, LJ, has met the requirements to compete to unlock Rey and Supreme Leader Kylo, we will post links to our live blog/walkthroughs below.

Galactic Legend Rey’s kit & abilities - Supreme Leader Kylo Ren’s kit & abilities

Note that we have linked the mod guides and Relic reviews for each character required beside their names. Each active link has been reviewed to ensure the content is updated given the age of this game.

Legjenda Galaktike: Rey

Kërkesat e legjendës galaktike për ReyKarakteret e nevojshme / të kërkuara për legjendën galaktike Rey:

KLIKO KETU to view our live blog / walkthrough of the Galactic Legend event to unlock Rey which will begin on March 31, 2020.


Legjenda Galaktike: Kylo Ren

Kërkesat e legjendës galaktike Kylo RenKarakteret e nevojshme / të kërkuara për legjendën galaktike Kylo Ren:

Our live blog / walkthrough of the Galactic Legend event to unlock Supreme Leader Kylo is TBD.