Luftrat e Territorit

Betejat e Territorit në Star Wars Galaxy of Heroes debutuan në Shtator 2017 me hartën Hoth që paraqiste betejat Light Side dhe u zgjerua me Betejat e para të Dark Side Territory që po zhvillohen gjatë Falënderimeve të 2017. Me debutimin e Dark Side, u riemërua beteja origjinale Hoth Light Side Sulmuesi Rebel me betejën (atëherë) të re të Dark Side të quajtur Hakmarrja Imperial. Si çdo lojë me një zvarritje të energjisë, me kalimin e kohës kjo mënyrë e lojës u bë më pak e një sfide për ata lojtarët me përvojë SWGoH që rezultojnë në një valë të re të Territory Battles.

Luftrat e Territorit - HothBetejat e Territorit Geonosian u nisën në Qershor 2019 duke filluar me betejat Dark Side, me emrin zyrtarisht Geonosis: Separatist Might. Përmbajtja e parë reale për lojëra PVE (Player Versus Environment) të lëshuar nga Capital Games që nga Sith Triumvirate Raid në shkurt 2018, Beteja Geonosis: Separatist Might Territory është tepër e vështirë dhe kërkon karaktere në yje 6 ose më të larta, shpesh me fuqi 16,500 ose më shumë në Luftimet dhe Misionet Speciale.

Më poshtë është një listë e lidhjeve me Walkthroughs për të ndihmuar lojtarët që luftojnë mënyrën e lojës Betejat e Territorit në Galaxy of Heroes. Midis llogarisë sime (luftimi i hartës së Geonosis) dhe llogarisë së djalit tim (së shpejti luftimi i hartës Hoth), shpresoj t'i azhurnoj të gjitha këto në javët e ardhshme.

Renditur sipas rendit kur u lëshua secila Betejë e Territorit:

 • Hoth: Rebel Assault (Ana e lehtë)
  • Faza 1 Misioni Special - Feniksi (Shenja të Ngjarjeve Guild 7)
  • Faza 2 Misioni Luftarak, Veri - Rebelët
  • Faza 2 Misioni Special, Jug - Rogue One (8 Shenjat e Eventit të Sportit)
  • Faza 3 Misioni Luftarak, Mesi - Rebelët
  • Faza 3 Misioni Special, Jugu - Ana e Dritës (copa ROLO)
  • Faza 4 Misioni Luftarak, Mesi - Rebelët
  • Faza 4 Misioni Special, Jugu - Ana e Dritës me ROLO (20 Shenjat e Eventit të Sportit)
  • Faza 5 Misioni Luftarak, Mesme - Feniks
  • Faza 5 Misioni Luftarak, Mesatar - Rebelët me Scout të HR
  • Misioni Special i Fazës 5, Ana e Mesme - e Dritës me CLS (20 Shenjat e Ngjarjes së Sportit)
  • Faza 6 Misioni Luftarak, Mesi - Rebelët
  • Faza 6 Misioni Luftarak, Mesi - Një Mashtrues
  • Faza 6 Misioni Special, Jugu - Ana e Dritës me ROLO (30 Shenjat e Eventit të Sportit)
 • Hoth: Hakmarrja Perandorake (Ana e errët)
  • Misioni Special i Fazës 1, Perandoria Jugore (8 Shenjat e Eventit Guild)
  • Faza 2 Misioni Luftarak, Perandoria Veriore
  • Faza 2 Misioni Special, Jug - Gjahtarët e Bounty (9 Shenjat e Eventit të Sportit)
  • Faza 3 Misioni Luftarak, Gjuetarët e Bujarive të Mesme
  • Misioni Special i Fazës 3, Jug - Troopers Perandorak (copa Droid Imperial Probe)
  • Faza 4 Misioni Special, Anije / Veri - Chimaera (20 Shenjat e Eventit të Sportit)
  • Faza 4 Misioni Luftarak, Perandoria e Mesme
  • Faza 5 Misioni Special, Gjuetarët e Bounty Bounty (25 Shenjat e Ngjarjeve të Sportit)
  • Faza 5 Misioni Luftarak, Perandoria Jugore
  • Faza 6 Misioni Luftarak, Perandoria e Mesme
  • Misioni Special i Fazës 6, Perandoria Jugore (30 Shenjat e Eventit Guild)