Materiale dhe aftësi Zeta

Futja e Materialeve Zeta, aka "Materiali i Aftësisë Zeta", ka ndryshuar plotësisht pamjen e Star Wars Galaxy of Heroes. Përbërë nga një kombinim i Mk III, Omega dhe Zeta Materials, këto aftësi të reja "power-up" kanë ndryshuar lojën përgjithmonë. Zeta Darth VaderShtimi i Zetas ka hapur rrugën edhe për pseudonime të reja si Zader, Zaul dhe Zody kanë zëvendësuar Vader, Maul dhe Cody në SWGoH.

Në një përpjekje për të vazhduar të bëhet burimi #1 për të gjitha gjërat SWGoH, Gaming-fans.com do të listojë dhe shqyrtojë Materialet Zeta në përdorim ndërsa mbledhim burime në temë. Nga partnerët tanë të mediave Smithie D's "To Zeta" ose "Jo për Zeta" në rishikimet tona, ne shpresojmë që informacioni dhe lista Zeta Materials më poshtë do t'ju ndihmojnë në vendimin tuaj të ardhshëm Zeta të përdorimit. Gjithashtu sigurohuni që të shikoni tonë lista më e mirë e Zeta Abilities për SWGoH ku ne përdorim renditjen nga artikujt më poshtë për të renditur materialet më të mira të Zeta Materials.

Më poshtë kemi listuar personazhet SWGoH që kanë aftësi Zeta. Shënim çdo toon me një yll (*) ka aftësi të shumta Zeta të cilat do të mbulohen të gjithë në faqen e tyre të karakterit individual Zeta.

Ana e Lehte Darkside
Ahsoka Tano (Fulcrum) Asajj Ventress*
BB-8* Boba Fett
Barriss Offee Kapiteni Phasma
Bodhi Rook Kolonel Starck
Kapiten Han Solo Numërimi Dooku
Cassian Andor Darth Maul
CC-2224 (Komandanti Cody) Darth Nihilus*
Chewbacca (Luftërat Klon) Darth Sidious
Shefi Chirpa Darth Sion
Komandanti Luke Skywalkertë tre Darth Vader
CT-5555 (Fives) Trooper i Vdekjes
Ezra Bridger Drejtori Krennic
Finlandez Urdhri i Parë Stormtrooper
Han Solo (Raid Han) Piloti i parë i rendit TIE
Hera Syndulla Gar Saxon
Hermit Yoda Gjenerali Veers
Jyn Erso *të dy Admirali i Madh Thrawn* - unik
K-2SO Grand Moff Tarkin *
Kanan Jarrus Imperial Probe Droid

Ana e Lehte Darkside
Luka Skywalker (Farmboy) Kylo Ren
Luminara Unduli Kylo Ren Unmasked *
Obi-Wan Kenobi (Ben i Vjetër) Nena Talzin*
Pao Daka e Vjetër
Princesha Leia Organa Savage Opress
Qui-Gon xhinët Stormtrooper
R2-D2 *të dy Wampa
Zyrtari Rebel Leia Organa (ROLO)
Rey (Trajnimi i Jedi)të tre
Rey (Scavenger)
Sabine Wren
Stormtrooper Han
Veteran Smuggler Chewbacca
Veteran Smuggler Han Solo
Vizat Marr
Wicket W. Warrick
(Master i Madh) Yoda *unik
Zeb (Garazeb) Orrelios