Aftësitë më të mira të SWGoH Zeta

Kjo përmbajtje është e vjetëruar dhe nuk i shërben më qëllimit origjinal për të ndihmuar në edukimin më të mirë të komunitetit SWGoH mbi materialet Zeta. Ju lutemi referojuni të riut tonë Zeta listat e përparësive për grupe specifike në SWGoH Duke ecur perpara.

Materialet Zeta dhe aftësitë rezultuese të fituara nga Zeta kanë ndryshuar se si Star Wars Galaxy i Heronjve luhet që nga dita e parë. SWGoH - Materiale ZetaNdërsa ne në Gaming-fans.com jemi të kënaqur të ofrojmë vlerësimet tona të aftësive Zeta për SWGoH, ne gjithashtu e dimë se jo të gjithë mund të ulen për një orë e gjysmë për të lexuar nëpër disa nga këto artikuj të shkëlqyeshëm. Kështu, aftësitë tona më të mira Zeta janë renditur më poshtë, të vlerësuara nga shkrimtarët tanë për secilin artikull individual të Zeta Aftësisë. Meqenëse secila renditet nga 1 deri në 10, ne do të përmbledhim “më të mirët” e këtyre gradave Zeta më poshtë për lexim të shpejtë dhe të lehtë. Kështu, këtu janë përdorimet më të mira për materialet tuaja Zeta.

Keni një aftësi Zeta që ndjeheni fuqishëm? Vizitat e mysafirëve janë të mirëpritur kështu që na goditën në Twitter @GamingFansDFN dhe ne mund të diskutojmë formatin për komentet tona të Zeta dhe renditjen më të mirë materiale Zeta.

Emri - Zeta Score (Nga 10)

 1. Asajj Ventress (Tërbim) - 9 / 10
 2. BB-8 (Roll me grushta) - 9 / 10
 3. Bastila Shan - 9 / 10
 4. Finn - 9 / 10
 5. Barriss Offee - 9 / 10
 6. Kylo Ren - 9 / 10
 7. Nena Talzin (Nënë e Madhe) - 8 / 10
 8. R2-D2 (Numërim) - 8 / 10
 9. Han Solo - 8 / 10
 10. Rey (Trajnimi i Jedi (Prania frymëzuese - udhëheqës) - 8 / 10
 11. CC-2224 "Cody" - 8 / 10
 12. Darth Maul - 8 / 10
 13. Savage Opress - 7 / 10
 14. Komandanti Luke Skywalker (Ajo lidh të gjitha gjërat - unik) - 7 / 10
 15. Kanan Jarrus - 7 / 10
 16. Qui-Gon Jinn - 7 / 10
 17. Përgjithshme Veers - 7 / 10
 18. Grand Master Yoda - 6.5 / 10
 19. Cassian Andor - 6.5 / 10
 20. Sabine Wren - 6.5 / 10
 21. Rey (Trajnimi i Jedi (Depërtim - unik) - 6.5 / 10
 22. BB-8 (Protokolli i Vetë-Ruajtjes) - 6.5 / 10
 23. Komandanti Luke Skywalker (Manovrat Rebel - udhëheqës) - 6 / 10
 24. Jyn Erso (Në Fray - udhëheqës) - 6 / 10
 25. Darth Vader - 6 / 10
 26. Nena Talzin (Plaguebearer) - 6 / 10
 27. Hermit Yoda (Forca rrjedh nga forca) - 6 / 10
 28. Darth Nihilus (Plagë në Forcë - unik) - 6 / 10
 29. Komandanti Luke Skywalker (Mëso kontrollin - unik) - 5 / 10
 30. Admirali i Madh Thrawn (Ebb dhe Flow) - 5 / 10
 31. Admirali i Madh Thrawn (Strategist legjendar) - 5 / 10
 32. Rey (Trajnimi i Jedi (Mbrojtësi Virtytar - unik) - 5 / 10
 33. Asajj Ventress (Nightsister Swiftness) - 5 / 10
 34. Ezra Bridger - 5 / 10
 35. Hera Syndulla - 5 / 10
 36. TIE Pilot e Parë Pilot - 4.5 / 10 *
 37. Kapiteni Phasma - 4 / 10 *
 38. Urdhri i Parë Stormtrooper - 4 / 10 *
 39. Kolonel Starck - 2 / 10

* - Në kapitullin Phasma Zeta shqyrtim unë përmend vlerën e saj Zeta shkon deri me Zetas në FOST dhe FOTP. FOST gjithashtu varet nga udhëheqja e Zeta e Kapiten Phasma.