SWGoH 101

Star Wars Galaxy i heronjve është bërë shpejt një nga lojërat më popullore në industrinë e lojrave mobile, duke tejkaluar 10 milion shkarkime dhe duke u renditur vazhdimisht në lojërat e Top 100 të shkarkuar në Shtetet e Bashkuara, Gjermani, Rusi. * Sipas lajmëtarëve, Electronic Arts , Lojtarët SWGoH mesatarisht gjatë minutave 162 të gameplay çdo ditë - edhe mbi minuta 24 kaluan duke luajtur lojëra çdo ditë nga përdoruesi mesatar #

Star Wars Galaxy i heronjveNdërsa Star Wars Galaxy i Heronjve është rritur, loja është marrë edhe më komplekse e cila ka nxitur krijimin e Gaming-fans.com të këtij SWGoH 101 të ri dhe SWGoH i avancuar seksionet e faqes së internetit. Me arsim në mendje, ne shpresojmë që të ndihmojmë lojtarët e Star Wars Galaxy të Heronjve të kuptojnë më mirë të gjitha pjesët e lojës, ndërsa bëjmë çmos për të marrë qasjen e lojtarit të ri në SWGoH. Ky kurs 101 përfshin artikuj dhe infografikë si dhe video të YouTube nga respektuar SWGoH GameChanger AhnaldT101 për të ndihmuar në informimin e lojtarëve rreth çdo gjëje nga të cilat personazhet në fermë, se si t'i ndihmojnë më mirë biletat e fituara nga Sporti për bastisjet dhe shumë e shumë më tepër.

Para se të bëni ndonjë gjë, ne ju rekomandojmë të lexoni përmes "#SWGoH101 Hyrje: Gazeta e Noobs - një ecje e hershme e SWGoH"Për këshilla mbi suksesin dhe strategjinë e Star Wars Galaxy of Heroes. Përveç kësaj, më poshtë janë disa lidhje të dobishme për të ndihmuar udhëtimin tuaj. Mos u shqetësoni, MUCH më shumë do të vijnë ....
  • Kurse për të folur
  • Di Cantina juaj
  • Cilat Karaktere të Parë?
  • Termat e Përbashkët dhe Acroynms
  • Kuptimi i roleve të karakterit
  • Ikona Buff / Debuff dhe kuptimet
  • Jedi Knight (Pre-Anije)
  • A
  • B
  • C

* Të dhëna nga AppAnnie.com
# Të dhëna nga VentureBeat.com