Udhëzuesi SWGoH 101 Mod: Si të zgjedhni modë të mirë

Si të zgjidhni Modat e mira

Ka shumë copa për zgjedhjen e mods të mirë:

Përzgjedhja e modave më të mira mod

Figurët kryejnë më së miri me modelet më të mira të caktuara për ta. Gjithsesi, çdo karakter është i ndryshëm dhe kërkon grupe dhe statistika të ndryshme. Jetë i sigurt për të shqyrtuar udhëzime mod individuale karakter për detaje të veçanta mbi atë se çfarë mods punojnë më mirë për të cilat karaktere.

Dëmtimi kritik (Mostrat e mostrës: Chirrut Imwe, Pilot TIE Fighter, Darth Maul)

 • Figurë që përdoren për të bërë më shumë dëme në betejë
 • Figurë që kanë gjasa të goditen shumë dhe gjithashtu goditen shpesh me Dëmin Kritik

Potencë (Mostrat e mostrës: TIE Fighter Pilot, Perandori Palpatine, Teebo)

 • Figurë që shkaktojnë debuffime, të tilla si Stun, Immunity Buff, Block Aftësia, etj.
 • Figurë që kanë aftësinë për të reduktuar Turn Meter
 • Kërkohet Potencë e Lartë për të siguruar që debuffët e aplikuar të rrinë
 • Potenciali gjithashtu është i nevojshëm për të ndihmuar Reduktimin e Shndërritjes së Metrave në fakt zvogëlimin e Shndërritjes së Metrës kur të dëshironi

Këmbëngulje (Mostrat e mostrës: Rex, Old Ben, Chewbacca)

 • Figurë që duhet të jenë në gjendje të përdorin aftësitë e tyre shpesh
 • Qëndrueshmëria zvogëlon gjasat që një debuff të ngjitet
 • Qëndrueshmëria më e lartë siguron që personazhet janë në gjendje të përdorin sulmet e tyre të Veçanta kur të jetë e nevojshme

Shansi kritik (Mostrat e mostrës: Lando Calrissian, Ezra Bridger, Jedi Knight Anakin)

 • Figurë që marrin shpërblime kur ata shënojnë hite më kritike
 • Shansi kritik siguron që personazhet që godasin rëndë do të godasin ka më shumë dëmtime kritike

Shpejtësi (Mostrat e mostrës: Grand Master Yoda, Admiral Thrawn i Madh, Stormtrooper Han)

 • Figurë që kanë Aftësi të Posaçme ose Sulme që janë të dëshiruara sa më shpejt që të jetë e mundur
 • Shembuj: Qëndrueshmëria e Master Yoda përmes aftësisë së meditimit të betejës ose aftësisë së Thrawn's Fracture

shëndetësor (Mostrat e mostrës: Luminara Unduli, Shoretrooper, Shtypës i egër)

 • Figurë që kanë aftësi shëruese pasi që shumë aftësi shëruese referojnë Shëndetin Max të një karakteri
 • Tanke, të dyja ngacmuar dhe jo-taunting, kanë nevojë për Shëndetësi të lartë për mbijetesën më të madhe
 • Pothuajse të gjithë personazhet mund të marrin disa përfitime nga modalitetet e shëndetësisë, ndërsa Shëndeti më i lartë barazohet me mbijetesën më të gjatë në betejat

Kundërvajtje (Mostrat e mostrës: B2, Gar Saxon, Hera Syndulla)

 • Figurë që kanë dëmtim fizik më të ulët ose që kanë aftësi që aplikojnë më shumë Dëmtime Speciale
 • Tanke, ose karaktere me shpejtësi më të ulët bazë
 • Karaktere me Aftësi të Posaçme që ofrojnë debuffs më efektive dhe efekte të tjera se një sulm Bazë

mbrojtje (Mostrat e mostrës: Darth Nihilus, Fronti Sun, Ben i Vjetër)

 • Tanke dhe karaktere me statistika më të larta të forcës dhe rezistencës
 • Figurë që jetëgjatësia në betejë barazohet me përdorimin më të madh të aftësive të tyre të fuqishme
Përzgjedhja fillore sipas formës:

Sheshe dhe Karo:

 • Sheshe dhe Diamante kanë Përparim dhe Mbrojtje paraprake respektivisht
 • Pjesëtarët e dytë për këto forma kanë rëndësinë më të madhe për shkak se primaret e tyre nuk ndryshojnë

Qarqe:

 • Është pothuajse gjithmonë më mirë të keni statumin primar të mbrojtjes për qarqet se Shëndeti
 • Primarët e shëndetit max në + 5.88% ndërsa primaret e mbrojtjes max në + 23.5%
 • 1 * Qarqet primare Shëndetësore max në + 1.88% Shëndeti; Lvl 1 5 * Mbrojtja Qarqet primare janë akoma më të mira me + 2.5% Mbrojtja
 • P.sh., një personazh me 5000 Health dhe 5000 Protection do të shohë një Rrip primar Shëndeti primar të rrisë Shëndetin në 5294 dhe të shohë një mbrojtje maxed Mbrojtja primare Cirlce Mbrojtja ndaj 6175
 • E vetmja kohë për të zgjedhur Shëndetin mbi Mbrojtjen është ajo ku Moduli primar i Shëndetit vjen me sekondarë të Shpejtësisë shumë të lartë, ose kur nuk janë të disponueshme qarqe primare të Mbrojtjes

Shigjeta:

 • Shpejtësia është e vetmja primare e vlefshme për Shigjetat
 • Ndërsa Shmangia dhe Saktësia e Krimit mund të kenë përdorimet e tyre, Shpejtësia është në masë të madhe statusi më i mirë
 • Mbrojtja primare mund të jetë e dobishme për tanke specifike për taunting, dhe vetëm në rastet kur nuk ka frekuenca të tjera primare Speed
 • Fyerja, Mbrojtja, Shëndeti, si dhe kriteret e Shmangies së Shkaqeve dhe Saktësisë për Shigjetat duhet të shiten për kredi, përveç nëse përdoren përkohësisht për të kompletuar komplete për Bonot Mod Set

Trekëndëshat:

 • Dëmtimi kritik është zakonisht primari më i mirë për trekëndëshat
 • Shumica e personazheve mund të përfitojnë nga maksimumi% 36% Dëmtimi Kritik
 • Tanke shpesh mund të përfitojnë nga Trekëndëshi Mbrojtës primar
 • Shansi kritik mund të jetë i dobishëm në qoftë se nuk janë të disponueshme as Paragrafi Kundër Dëmtimi ose Mbrojtja e Mbrojtjes
 • Fyerja, mbrojtja ose primaria e Shëndetit kanë pak përdorim, por meqë Triangles janë forma më e vështirë për të fituar, është e dobishme që të mbahen në Trekëndëshat, madje edhe me këto primare, për të kompletuar mod modë të plotë

Kalon:

 • Stat statusi më i mirë për kryqet varet nga lloji i karakterit
 • Personazhet që aplikojnë debuffs (Expose, Daze, Tenacity Down) kërkojnë një kryq primar të Potencës
 • Tanke mund të përdorin më së shumti mbrojtjen primare
 • Një Kryqëzor primar i qëndrueshmërisë mund të jetë i dobishëm për personazhet që nuk kërkojnë shumë potencë dhe janë më të fokusuar në mbajtjen e debuffit
 • Fyerja, Mbrojtja dhe Shëndeti duhet të shiten për kredi, përveç nëse përkohësisht përdoren për të kompletuar komplete për bonot Mod Set

Përzgjedhja sekondare:

Me 12 statistikat e mundshme të disponueshme, një mod të vetme mund të përfundojë me ndonjë nga statistikat individuale dhe me ato statistika brenda çdo rangjeje. Në Statistikat fillestare dhe sekondare Seksioni, maksimumi i vlerësuar i statistikave të mesme është renditur.

Stat më i rëndësishëm sekondar është Speed! Të gjitha sekondat e tjera janë të zbehtë në rëndësi kur krahasohen me shpejtësinë.

Suksesi i përgjithshëm në Star Wars Galaxy i Heronjve vjen nga një aftësi për të dalluar një mod "të mirë" nga moda "e keqe" bazuar në statistikat primare dhe sekondare.

1) Më poshtë moda katrore e ndarjes ka statistikat e mëposhtme të mesme:

 • + 36 Vepër
 • + 13 Speed
 • + Shëndeti i 754
 • + Potenciali i 1.94%

Lëndët seksuale të veprës, shëndetit dhe fuqisë janë të gjithë shumë mediokre, por + 13 Speed ​​është një stat i shkëlqyer sekondar, që e bën këtë një mirë mod. Me Potencën e shtuar, ky mod do të funksiononte më së miri në një karakter që zbaton debuffs dhe në përgjithësi ka më të ulët shansin kritik. Shënim: Mod set është Offense, që do të thotë se tre mods shtesë set vepër janë të nevojshme për të krijuar bonus caktuar.

2) Moduli i mëposhtëm i Shëndetit i vendosur në trekëndësh ka këto statistika:

 • + 36% Dëmtimi Kritik Primar
 • + 1.29% Mbrojtja
 • + 43 Vepër
 • + 1.87% Shansi kritik
 • + Mbrojtja 756

Edhe pse ky trekëndësh ka disa mbrojtje mjaft të dobishme dhe ka një Dëm të Kritik primar, ky trekëndësh nuk ka një shpejtësi të Mesme. Që mods trekëndësh janë të rralla dhe ajo ka dëmtimin e Kritik primar, kjo nuk është krejtësisht e padobishme, por është vlerë është ka rënë ndjeshëm pasi që nuk ka shpejtësi.

3) Moduli i mëposhtëm shënoi Dëmin e kritikëve ka statistikat e mëposhtme:

 • + 9.5% Mbrojtja Fillore
 • + 8 Speed
 • + Mbrojtja 5
 • + 32 Vepër
 • + 0.37% Vepër

Ky mod ka + 8 Speed ​​secondary që do të ishte i madh në çdo formë tjetër, por kjo është një shigjetë. Një mbrojtje primare në një shigjetë është një stat i tmerrshëm. Për më tepër, ky mod është i niveluar deri në Nivelin 12 që do të thotë se + 8 Speed ​​është më e larta që ne do të shohim për shpejtësinë e Mesme, edhe nëse është e niveluar me nivelin 15.

Ndërsa mod ka disa vlera me + 8 Speed, vlera e saj është ashpër zvogëlohet me Mbrojtjen primare në një shigjetë.

4) Rrethi i vendosur i Shëndetit në vijim ka këto statistika:

 • + 23.5% Mbrojtja Fillore
 • + Mbrojtja 1393
 • + 0.71% Shëndeti
 • + 5 Speed
 • + 0.43% Vepër

Ndërsa% e Shëndetit dhe Vepra% janë shumë mediokër, mod ka akoma një vlerë të vogël. + 1393 Mbrojtja shton një sasi të mirë për mbrojtjen e bazës dhe + 5 Shpejtësia është ende më e mirë se një mod pa asnjë shpejtësi të mesme fare.

5) Hidhni një sy në modet e mëposhtëm:

 • Njëra është një nivel 1, gri, 5 * Sheshi i vendosur në shpejtësi.
 • Njëra është një trekëndësh me shpejtësi të vendosur me statistikat e mëposhtme:
  • + 7.5% Mbrojtja Fillore
  • + 0.9% Shëndeti
  • + 0.66% Shansi kritik
  • + 1 Speed
  • + Potenciali i 0.55%

Cila është më e mirë? As. Të dy mods kanë përdorim shumë të kufizuar dhe janë njësoj të tmerrshme.

Një gjë e rrallë në një mod me vetëm + 1 Speed ​​kur maxed ofron stats që janë kaq të ulëta saqë vështirë se ia vlen të caktohet fare.

Në anën tjetër, moda e errët 5 * duhet të përmirësohet plotësisht për të parë ndonjë nga sekondat e saj. Kjo mod mund përfundojnë me një sekondë të shpejtësisë, por për shkak se shpejtësia aktualisht nuk po shfaqet, max Shpejtësia e sekondës është + 5. Kërkimet në mods kanë treguar se ka më pak se shans 6% për një mod gri që të përfundojë me një sekondë të shpejtësisë.

Kuptimi i vlerës së mods duke shqyrtuar statistikat e disponueshme është çelësi për të siguruar që personazhet e një lojtari janë modded më së miri.

Përzierje dhe Përputhje:

Siç është diskutuar në Mod Sets seksion, duke krijuar grupe të vlefshme është pothuajse aq e rëndësishme sa gjetja e sekondave të drejta.

Tre palë mods Health mund të ofrojnë bonus ~ 15% në shëndetësi (5% + 5% + 5%), por edhe + 15% off bazën e një karakteri Shëndeti nuk është aq shumë. Në vend se tre grupe të mods shëndetësore, do të ishte më mirë të përfshiheshin një set modësh të shëndetësisë, një grup modash të fuqisë dhe një set modash të qëndrueshmërisë.

Në vend të vetëm një rritje 15% në Shëndetësi, shkëmbimi do të ishte + 10% Potencë dhe + 10% Qëndrueshmëri që krijon një karakter më të harmonishëm.

Katër modele të dëmtimit të Kritikave ofrojnë + 30% Dëmtimi i Kritikave dhe një shtesë e një modaliteti të Rreziqeve të Kritikëve i jep + 5% Extra Kritike Chance, e cila në përgjithësi ndihmon frekuencën që aplikohet + 30% Dëmi i Kritit.

Ndonjëherë një set mod mund të jetë më i bollshëm se një tjetër. Shpesh është më mirë të aplikohet edhe një palë modash të mbrojtjes me katër moda të dëmtimit të kritikës ose të shpejtësisë se sa të përdorin vetëm një set. Kjo tha, në disa raste, të kesh mods krejtësisht mismatched mund të jenë të dobishme kur të gjitha mods kanë Secondary Speed ​​shumë të lartë.

tjetër: Bujqësi Këshilla të shpejta

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 11 / 3 / 2017