SWGoH 101 Mod Guide: Ngjyrat / cilësitë

Ngjyra / Cilësitë

Mods janë në dispozicion në pesë ngjyra të ndryshme, ose cilësitë: Grey (E), Green (D), Blue (C), Purple (B), dhe Gold (A).

Mods mund të ndryshojë ngjyrat pasi ato janë përmirësuar nga Nivelet 1 - 12, por mods gjithashtu mund të blihen nga Mod Store duke filluar në Level 1 dhe në çdo ngjyrë.

Ngjyra ose cilësia e modit i referohet numrit të statistikave të mesme që tregohen në mod:

  • Mods gri kanë zero statistika të mesme, dhe një shans për të fituar 4 të tjerët
  • Modat e gjelbër kanë një stat sekondar dhe një shans për të fituar 3 të tjerë
  • Modat Blue kanë dy statistika të mesme dhe një shans për të fituar 2 të tjerë
  • Mods purple kanë tre statistika të mesme dhe një shans për të fituar 1 të tjera
  • Modat e arit kanë të gjitha katër statistikat e mesme që tregojnë

Mods gri kanë zero statistika të mesme që tregojnë, dhe do të fitojnë një stat shtesë sekondar në nivelet 3, 6, 9 dhe 12. Statistikat e mesme mbi mods që fillojnë nga gri janë statike dhe nuk do të rriten kur modi të përmirësohet.

Me mod cilësitë e tjera, mod ose do të fitojë një stat të ri të mesëm ose ajo mund të rrisë statistikat ekzistuese sekondare pasi modi është i niveluar në Nivelet 3, 6, 9 dhe 12.

Mods gjelbër kanë një tregues të mesëm tregues. Niveli 1 Green mod ka 1 sekondar dhe në Nivelin 3, treguesi dytësor do të rritet një herë. Në nivelet 6, 9, dhe 12, Moduli origjinal Gjelbër do të fitojë një stat të re të mesme.Mods blu kanë dy statistika të mesme që tregojnë. Modeli i Nivelit 1 Blue ka sekondarë 2 dhe në Nivelin 3, ose njëra prej sekondave të paraqitura mund të rritet një herë. Në nivelin 6, ose një nga sekondat e treguara mund të rritet përsëri. Në Nivelet 9 dhe 12, modja origjinale Blue do të fitojë një stat të re të mesme.

Mods purple kanë tre statistika të mesme që tregojnë. Niveli 1 Purple mod ka sekondarë 3 dhe në nivelin 3, secila prej këtyre tre sekondave të treguar mund të rritet një herë. Në nivelin 6, secila prej këtyre sekondave mund të rritet përsëri, dhe gjithashtu në nivelin 9. Në nivelin 12, Moduli origjinal Purple do të fitojë një stat të re të mesme.

Mods ari kanë treguar të katër statistikat e tyre të mesme. Niveli i nivelit 1 Gold ka të gjitha sekondat 4 dhe në nivelin 3, secila prej këtyre katër sekondave të treguar mund të rritet një herë. Në nivelin 6, secila prej këtyre sekondave 4 mund të rritet përsëri, dhe gjithashtu në nivelet 9 dhe 12, cilido prej këtyre sekondave mund të rritet përsëri.

Modat e arit janë më të kërkuarit pas si çdo nga statistikat e mesme 4 (mundësisht nëse Speed ​​është një nga ato statistika) mund të rritet deri në katër herë dhe është vetëm me nivelet e nivelit 1 Gold që sekondat më të larta mund të arrihen.

Në shembullin e mëposhtëm, ndërsa Mods A dhe B janë moda Purple me tre statistika që tregojnë, Mod A është në nivelin 1 dhe Mod B është në nivelin 9. Mod A ka një shans për ndonjë nga këto statistika të mesme të rritet pasi është përmirësuar nga Niveli 1 në 15, ndërsa Mod B nuk ka asnjë shans për ato statistika të mesme për të rritur më tej pasi është përmirësuar drejt Level 15.

Ngjyra mod / cilësia është çelësi për të përcaktuar se cilat mods do të përfitojnë më së shumti nga një përmirësim dhe cilat moda kanë më shumë gjasa të kenë rritjen e tyre të mesme.

tjetër: Mod Shapes

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 11 / 2 / 2017