SWGoH 101 Mod Guide: Bujqësia Këshilla të shpejta

Bujqësi Këshilla të shpejta

Mënyra më e mirë për të siguruar që personazhet tuaja kanë modelet më të mira të disponueshme është të keni një kuptim të plotë të të gjitha pikave, niveleve, ngjyrave, formave, grupeve, statistikave primare dhe statistikave dytësore.

Sigurohuni që të merrni kohë për të shqyrtuar të gjitha pjesët e këtij udhëzuesi.

TL; DR Këshilla të shpejta

 • Vetëm sim / betejë nga Sfidat Mod
 • Sim nga vetëm niveli më i lartë i sfidave mod në dispozicion; mos Ti Ti Ti nëse ke Tier II ose III në dispozicion
 • Jawas kanë përdorim të kufizuar, por Dig Dem është modi më i mirë; t'i fermoni ata të paktën 5 * dhe 3-ylli Tier III të vendosur në digën Crit
 • Plotësoni sfidat e Shëndetit dhe Mbrojtjes dhe 3-yllin Tier III të tyre për të hapur më shumë moda në Mod Store
 • Kurseni kredi vetëm duke blerë moda me ngjyrë (preferohet 5 *) me shfaqjen e Shpejtësisë së Shpejtë
 • Kur është në dyshim, statusi primar i mbrojtjes mund të jetë i dobishëm vetëm për çdo karakter


Dos dhe Don'ts

 • A krijoni moda të përputhura vendos ku është e mundur për bonuse të caktuara
 • Mos fermoni Urdhrin e Parë dhe / ose Rezistencën vetëm për modalitetet e veprave ose të shpejtësisë; fermë ata për përdorimin e tyre të përgjithshëm fraksioni
 • Mos u dekurajoni nga mungesa e sekondave Speed; kjo është më e gjata e lojës
 • A planifikoni të shpenzoni të paktën 3 javë të njëpasnjëshme për të rritur vetëm mods për të të marrë një grup të mirë të mods cilësisë për një ekip të plotë Arena
 • Të caktojë të gjitha modat me sekondat e shpejtësisë dhe të gjitha shigjetat e Shpejtësisë në karaktere në mënyrë që ata të shfaqen në swgoh.gg

Ende duke luftuar?

Modet janë shumë të komplikuara dhe përzgjedhja e atyre më të mirë që janë në dispozicion për të përgatitur një ekip të Arena mund të jetë po aq sfidë e përgjithshme sa është e gjatë. Nëse nuk jeni ende të sigurt se si të moditoni më mirë ekipet tuaja, ose nëse kërkoni vetëm që dikush t'ju tregojë se si është bërë, Gaming-fans.com Shërbimi Consulting.

Për vetëm $ 6 USD, ne do të shqyrtojmë modet tuaja të listuara në swgoh.gg dhe do të japim instruksione specifike se cilat mods duhet të shkojnë në cilat karaktere për ekipin tuaj Arena. Shërbimet e tjera të konsulencës përfshijnë përgatitjen e regjistrit tuaj për performancën maksimale në bastisjen Heroike AAT, si dhe këshilla të përgjithshme.

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 11 / 11 / 2017