SWGoH 101 Mod Udhëzues: Mod Farming

Mod Farming

Modat mund të fitohen përmes Mod Battles, Mod Sfidat, dhe Mod Store. Të gjithë lojtarët duhet së pari të fillojnë me fushën e Mod Battles të lojës që hapet në Level 50.

Ngjashëm me Betejat e Kantinave, Mod Battles përdorin Energjinë e Kantinave për çdo betejë dhe çdo personazh brenda listës mund të përdoret për të luftuar çdo betejë. Çdo fazë e Mod Battles i referohet një mod mod të ndryshme.

 • Faza 1 - Shëndeti
 • Faza 2 - Mbrojtja
 • Faza 3 - Dëmi Kritik
 • Faza 4 - Shansi kritik
 • Faza 5 - Qëndrueshmëri
 • Faza 6 - Vepra
 • Faza 7 - Fuqia
 • Faza 8 - Shpejtësia

Zona Mod Battles lejon lojtarët të fillojnë të marrin moda në grupe të ndryshme në ose 1 * ose 2 * dhe përfundimi i Mod Battles Faza 3 është e nevojshme për të zhbllokuar Mod Sfidat.

Mund të jetë joshëse që të mods fermë nga Battles Mod, sepse Battles Mod lejojë lojtarët për të zgjedhur një grup të veçantë dhe formë. Mos e bëni këtë! Plotësoni të gjitha betejat nga të gjitha fazat 8 të Betejat Mod dhe pastaj, vetëm bëni Sfidat Mod më pas. Mods duhet vetëm të jetë e kultivuar nga Mod Sfidat.

Pas përfundimit të tre fazave të para të Mod Battles, Sfidat Mod do të hap me sfidat e para mod: Shëndeti, Mbrojtja dhe Dëmtimi Kritik. Pasi të përfundojnë të gjitha fazat e betejave Mod, sfidat e mbetura do të hapen. Secili prej sfidave mod kërkon fraksione të ndryshme për të përfunduar dhe kanë tre nivele që secili mund të përfundojë deri në 3 *. Mod Store gjithashtu do të hapet pas përfundimit të tre fazave të para të Mod Battles.

Tier I e Mod Sfidat ofrojnë modele 3 * në çdo formë dhe ngjyrë të mundshme. Tier II ofron modele 3 * dhe 4 *, dhe Tier III ofron 3 *, 4 *, ose 5 *. Modet gjithmonë duhet të jenë të kultivuara nga niveli më i lartë i sfidave në dispozicion për të dhënë opsionin më të mirë për arritjen e modave 5 *.

Tier I e Sfidave Mod kërkojnë tre karaktere brenda fraksionit në 3 * secila. Tier II kërkon katër karaktere në 4 * secila dhe Tier III kërkon pesë karaktere në 5 * secila. Mod Set të ndryshëm gjithashtu kërkojnë fraksione të ndryshme të karaktereve për të përfunduar.

Të gjitha modelet e modave, jashtë Shëndetit, kërkojnë fraksione të veçanta, kështu që shumë lojtarë do të fillojnë mod bujqësinë duke shfrytëzuar vetëm modalitetet e shëndetësisë deri në përfundimin e fraksioneve dhe sfidave të tjera.

Sfidat e ndryshme Mod Set janë më poshtë të listuara, së bashku me Faction e tyre përkatëse dhe lehtësinë e fitimit të karaktereve të nevojshme për çdo fraksion. Mod Sfidat në 3 * shkon në hollësi të mëtejshme për plotësimin e sfidave.

Mod Set Fraksion Lehtësi shënim
shëndetësor Ndokush i lehtë Fituar me pesë pikat e para të 7 *
mbrojtje Jedi i lehtë Fituar nga Yoda prep
Dëmtimi kritik Jawas mesatare Të gjitha 5 Jawas kërkohet, por vetëm në 5 * -6 * për të kompletuar Tier 3 në 3 *
Shansi kritik poshtër i lehtë Fituar nga Credit Heist prep
Këmbëngulje rebelët i lehtë Fituar nga EP prep
Kundërvajtje Porosia e pare I vështirë Më e vështirë me karaktere 2 vetëm në nyjet LS / DS
Potencë Perandori i lehtë Fituar nga R2 prep
Shpejtësi Rezistencë I vështirë Fraksion shumë i vogël me përdorim të kufizuar

Mod Setet nuk trajtohen njësoj:

Dëmtimi kritik (Dam Krit ose CD) dhe Potencë set mods janë dy grupet më të vlefshme në lojë.

 • Katër modat e digave kritike mund të rrisin dëmin bazë kritik nga 150% në 180% që siguron një nga rritjet më të larta brenda lojës
 • Fuqia më e lartë rrit gjasat që një person që aplikon debuffs (Ability Block, Daze, etj) do të jetë në gjendje të marrë ato debuffs të rrinë në armiq

Tenancity dhe Shansi kritik (Crit Chance ose CC) mods vendosur mund të ketë përdorimet e tyre dhe janë më të mirë se drejtimin e karaktere pa mods në të gjitha, por shpërblimet që ata ofrojnë nuk janë gjithmonë aq të fuqishme sa Dig Kritik apo Potencë.

Shpejtësi është një mod më konfuze, edhe pse ndikon drejtpërdrejt në stat.

 • Siç u diskutua në Speed, aka Grail i Shenjtë, Shpejtësia është statusi më i rëndësishëm i karakterit
 • Shpejtësia e Shpejtësisë nuk ofron aq shumë rritje sa një shigjetë në çdo set me shpejtësinë primare ose disa nga sekuencat më të larta të shpejtësisë
 • Vendosja e shpejtësisë kërkon mods 4 për të dhënë një bonus maksimal prej + 10% Speed
  • Kjo rritje e 10% është e bazuar jashtë karakterit bazë Vetëm shpejtësia.
  • Karakteri me shpejtësinë më të shpejtë të bazës (në nivelin maksimal dhe nivelin) është TIE Fighter Pilot (TFP) në 170.
  • Nëse TFP-së i jepet modaliteti i caktuar i shpejtësisë 4, shpejtësia maksimale që mund të marrë është + 17 nga ajo mod set.
 • Shpejtësia e + 17 mund të arrihet me një modë 1 * me shigjetë me shpejtësi primare dhe më shumë se + 17 mund të arrihet lehtë me sekondarë të shpejtësisë në forma të tjera mod.
 • Shpejtësia + 17 e fituar nga modalitetet e përcaktimit të shpejtësisë 4 do të thotë që një karakter si TFP nuk do të ishte në gjendje të merrte shpërblime të tjera më të mira të tilla si Diga e Krit ose Fuqia, të cilat janë shumë të vlefshme për TFP.

shëndetësor është modi më themelor i modës dhe ofron një shtytje të drejtpërdrejtë në shëndetin e karakterit, por një herë moda të tjera të modës bëhen të disponueshme, mods shëndetësor nuk duhet të jetë një fokus.

mbrojtje dhe Kundërvajtje janë statistika shumë të ndërlikuara që nuk ofrojnë aq shumë sa diga e kritit, fuqia, qëndrueshmëria ose shpejtësia

 • Modat e mbrojtjes mund të ofrojnë një llojllojshmëri nga mods shëndetësor
 • Plotësimi i modit të Mbrojtjes Tier III në 3 * do të hapë më shumë moda në Mod Store

Mod Store:

Mods mund të blihen në Mod Store pas përfundimit të tre fazat e para të Betejat Mod. Ashtu si dyqanet e tjera në lojë, Mod Store rifreskon një herë çdo 6 orë, por ndryshe nga dyqanet e tjera, Mod Store mund rifreskohen manualisht vetëm për kristalet 15 në vend të kristaleve 50.

Mod Store ofron mods në çdo gjë të rrallë ose të cilësisë dhe mods janë në dispozicion për të dy kredi dhe kristale. Eshte NUK rekomandohet të përdoren kristale për të blerë mods. Blini mods vetëm duke përdorur kredi.

Kur të blini mods, ekzistojnë disa mundësi:

 • Modrat e Blerjes së Modit që ende nuk janë të hapura; p.sh., blini modele të Kritit të Digave derisa të gjithë pesë Jawas të jenë në 5 * për sfidën
 • Modet e blerjes që kanë statistika primare ose të mesme të dëshirueshme

Modet më të mira për të blerë (përsëri, vetëm me kredi) janë moda "me ngjyrë" ku shpejtësia e Mesme e shpejtësisë është tashmë e listuar. Mods gri duhet të blini rrallë, nëse jo. I vetmi mod i mirë gri për të blerë është një formë shigjetë me shpejtësinë primare.

Siç referohet në Nivelet Mod dhe Colors seksionet, një mod ngjyrë / jo gri me Shpejtësinë e Dytë që tregon është mod më të mirë për të blerë / blerur, sepse vetëm ato mods kanë aftësinë për Speed ​​rritje të mesme.

Për shembull, një jeshile mod me shfaqjen e Shpejtësisë së Shpejtë do të rritet shpejtësia një herë kur modi të përmirësohet në Level 3. A ari mod me Shpejtësi duke treguar si secila nga katër sekondaret ka një shans për të rritur shpejtësinë në Nivelet 3, 6, 9 dhe 12. Një model ari me + 5 Speed ​​tregon mund të rritet deri katër herë dhe mund të bëhet + 20 Speed ​​ose më i lartë.

Megjithatë, vini re, se kjo rritje nuk është gjithmonë e garantuar. Ka një shans që edhe modi i artë me Shpejtësi të Shpejtësisë të mund të rrisë të gjitha sekondaret e tjera dhe Shpejtësia e Mesme mund të mbetet e njëjtë.

Shpejtësia mbeti në + 5. D'oh!

E gjithë kjo pavarësisht, ndërsa një modë gri 5 * me zero dytësorë që tregojnë mund fitoni + 5 Shpejtësi në një farë pike pasi niveli është i barabartë, që Shpejtësia sekondare nuk ka shanse të rritet. Ne shume, shumë rastet, mods gri do të fitojë ndonjë stat të tjera sekondë përveç Speed, e cila mund të jetë frustruese.

tjetër: Mod Sfidat në 3 *

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 11 / 3 / 2017