SWGoH 101 Mod Udhëzues: Mod Loadouts

Modloadouts

Mod Loadouts ofrojnë një metodë të shpejtë të lëvizjes së modave nga një person në tjetrin pa humbur gjurmët e modave të lëvizur ose duke marrë kohë të konsiderueshme për të ri-moduar një sërë karakteresh për një detyrë të caktuar.

Modifikimet e përgjithshme të modës arrihen në ekranin e Karakterit Mod ose në një karakter individual përmes butonit Assign Loadout.

Like Squad Management screens, loadouts can be created on numerous tabs to separate different tasks. In the below example, there are tabs for the fastest current Arena team and also tabs for quickly re-modding all major characters (Basic Bests), one for Heroic Sith Raid Phase 1, and another Phoenix. There are no appearable limits to the number of tabs that can be created in either Loadouts or Squad Management. Any number of Loadouts can be added to each tab as well, so it is possible to have individual mod loadouts for every character in the game.

Pse përdorim mod ngarkimet?

As mods are moved from character to character using Loadouts, there is a credit cost with each removal, and depending on the amount of credits available, moving mods via Loadouts can become costly quickly. So, the question arises, why bother using Loadouts at all?

In an ideal state, players would be able to field XCHARXperfectXCHARX mods for every character used in any event of the game. Unfortunately, the vast majority of players will only ever be able to create 5 sets of really strong mods to only get used for an Arena team.

Arena nuk është vendi i vetëm, megjithatë, ku ka mods më të mirë të mundshëm është e dobishme. Në Luftrat e Territorit, për shembull, fazat e fundit janë shumë sfiduese dhe dallimi midis ekzistencës së një ekipi G10 Rogue One që mund të kalojë 6 të betejave 6 në Fazën 6 dhe dështimi në 4 ose 5 të 6 mund të gjendet vetëm në Speed ​​ose Dëmi fizik (Vepër). Pa përshtatur mods, lojtarët duhet të vendosen me një ekip të fortë Arena, dhe performanca mediokër në të gjitha fushat e tjera të lojës.

Prior to Mod Loadouts, though, players wishing to field the fastest, strongest teams in every area, would have to keep track of each mod, down to the specific secondaries, and move them to a new character, while also ensuring that the original mods used are both tracked as well. Mod Loadouts make it simple to move a “perfect” set of mods between two different areas of the game. Loadouts can mean the difference between more TB stars, or even a guild’s ability to master Heroic Sith Raid.

Shembull i drejte:
Nëse po drejtoj një fraksion Sith në Arena, por unë dua performancën më të mirë nga një ekip JTR-Lead Resistance për Heroike Sith Raid, unë do të dëshiroja të shfrytëzoj disa ose të gjitha modat që përdor në ekipin tim Arena. Në vend që të kalojnë nëpër procesin e dhimbshëm të përpjekjes për të gjetur çdo mod që aktualisht është vendosur në perandorin Palpatine ose Darth Nihilus dhe për t'i vendosur ato në BB-8, për shembull, mund të krijoj një Mod Loadout që tërheq mods nga Palpatine, Nihilus dhe çdo anëtar tjetër i ekipit tim Arena për të krijuar një set të mods që mund të vendosen në BB-8 vetëm për bastisjen. Unë gjithashtu mund të krijoj një set të Arena Mod Loadouts kështu që sapo të kem përfunduar duke përdorur BB-8 në bastisje, unë mund të kthej shpejt modët e mia të kthehen në ekipin tim Arena.

Krijimi dhe Caktimi

Mod Loadouts mund të krijohen thjesht nga e para duke përdorur butonin Create New Loadout ose ato mund të krijohen duke zgjedhur një karakter, duke zgjedhur Cakto ngarkimin dhe pastaj duke zgjedhur Krijo ngarkim nga.

The Create Loadout From will instantly create a new Mod Loadout with all the mods currently on the selected character and will also name the Loadout from the character.

Butoni Krijo New Loadout sjell një ekran "bosh" mod me një emër të përgjithësuar.

Çdo mod mund të shtohet sipas nevojës. Si mods janë shtuar, stats modded do të shfaqet në anën. Zgjidhni ikonën "laps" për të riemërtuar modin (nuk lejohen asnjë karakter të veçantë).

Loadout ri do të shfaqet nën listën e Loadouts nën tab me Loadout u krijua.

Për të ngarkuar ngarkimin e ri, zgjidhni Cakto ngarkimin në karakterin e dëshiruar dhe zgjidhni ngarkimin e dëshiruar.

There is a cost associated with assigning Mod Loadouts, as with all mod removals. Mod Loadouts lumps all the removal costs together.

Pas zgjedhjes së kostos së Caktimit, ekrani i konfirmimit do të tregojë dallimet në modet origjinale kundrejt asaj që modet e reja do të sigurojnë. Në këtë shembull, BB-8 po humbet një sasi mjaftë të Shëndetit dhe Mbrojtjes, por po fiton + 49 Speed ​​dhe ton të Potencës, si dhe disa statistika të tjera. Përzgjedhja e butonit Konfirmo do të rregullojë të gjitha modet dhe të caktojë modet e reja tek karakteri i zgjedhur.

Pasi të jetë caktuar Loadout i ri, ndonjë nga mods që ishin më parë në karaktere të tjera tani do të shfaqet si lojëra të zbrazëta modesh. Kjo është arsyeja pse është e dobishme të përdoret opsioni "Create From" Loadout në mënyrë që mods të mund të shtohen përsëri tek personazhet origjinale sipas nevojës.

Shënim: Nëse përpiqeni të caktoni një Loadout identike për një karakter, loja do të japë një mesazh gabimi për të njoftuar.

tjetër: Si të zgjidhni Modat e mira

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18