SWGoH 101: Udhëzues për Luftërat e Territorit

Me falenderim të veçantë për të gjithë burimet e SWGoH dhe krijuesit e përmbajtjeve atje të cilët i vënë të gjitha këto ide në kokën time. Shumë nga këto ide u gjeneruan nga të tjerët, vetëm shpresoj se ky udhëzues i ndihmon të gjitha në një vend për përdorim të të gjithëve.

Nga its0v3r9000 of Aleanca Galaktike.
Strategjia e përgjithshme:

Ky udhëzues TW është një vështrim se si të krijoni mbrojtje nga TW, të sulmoni në mënyrë efektive dhe të planifikoni ekipet tuaja për sukses. Ajo është krijuar nga këndvështrimi i një shoqërie që po i afrohet 100 milion pushtetit galaktik - kështu që lojtarët tanë kanë një mesatare prej 2m GP. Shpresojmë se për cilindo që nuk është në atë varg, kjo mund të të fillojë në drejtimin e duhur dhe të japë disa njohuri të dobishme.

Lufta e tanishme e Luftës së Territorit ka evoluar nga ditët e hershme të të gjitha krimeve dhe lidhjeve, në një strategji të rëndë mbrojtëse që përdor një skuadër të rëndësishme që AI mund të luajë mirë (AKA nuk vidhoset tërësisht). Kjo do të thotë ndërtimin e ekipeve që shkëlqejnë në mbrojtje dhe ndërtimin e ekipeve fyese që mund të kundërvihen meta aktuale TW. Megjithatë, çelësi i suksesit nuk është vetëm se çfarë duhet të vendosni, por duke vendosur në përputhje me atë që mund të ketë roli juaj dhe duke qenë fleksibël me zgjedhjet tuaja në mënyrë që të mos ndikoni në skuadrat e tjera kritike.

Kështu, hapi i parë dhe më i rëndësishëm për të qenë një lojtar i suksesshëm në Luftërat Territore po i bën ekipet tuaja paraprakisht. Ajo që shumë e gjejnë të dobishme është përdorimi i planifikuesit të skuadrës dhe bërja e një sulmi TW dhe Mbrojtjes. Qëllimi është të krijohen ekipe që nuk heqin dorë nga njëri-tjetri, duke qenë të ndërgjegjshëm për strategjinë dhe tipet e karakterit që këto ekipe duhet të kenë sukses.

Sapo t'i keni bërë këto skeda në planifikuesin e skuadrës tuaj (ose në lojë ose në swgoh.gg), ju jeni gati për të filluar. Dhe mbani mend, nëse nuk i keni këto skuadra saktësisht, kjo është në rregull. Merrni temat e ekipeve dhe drejtojuni me ta! Vetëm mos harro të planifikosh përpara dhe të mendosh për atë që mund të fusësh për të marrë meta aktuale të mbrojtjes TW.

Ky udhëzues jep hollësitë e thella:

Le të fillojmë: Faza e Mbrojtjes Këshilla

Përditësuar së fundmi: 2 / 6 / 2018