SWGoH 101: Udhëzues për Luftërat e Territorit - Ekipet e Counter

Kundërshtimi i ekipeve popullore

Një pjesë e madhe e Fazës së Fyerjes po zgjedh mjetet e duhura për këtë punë. Mbi të kemi biseduar se cilat skuadra janë të mëdha për të sulmuar, dhe kush duhet të sulmosh, por le të radhisim vetëm nga perspektiva se cilat janë ekipet e njohura dhe cili mjet që duhet të sjellësh.

Dhe mbani mend, kontrolloni gjithmonë shpejtësitë e ekipit që do të luftoni, nëse ata janë GP të lartë. Ju do të gjeni se shumë ekipe të lartë mbrojtëse nuk kanë modelet më të mira dhe që mund t'ju japin dhe buzë!

CLS Lead: Më shumë gjasa që ju do të duhet të mundi për 40-50 nga këto për të fituar një TW. Kjo mund të jetë një luftë e përafërt dhe një humbje totale e ekipeve të mira në qoftë se ju sjellë gjëra të gabuara në luftë. Qëllimi është të mbizotërosh me një ekip më të mirë, ose të përdorësh tmerrin dhe trullosjen për të dalë në objektiva të vetme ose të përdorësh vjedhurazi për të shmangur të gjithë sportelet. Siç do ta shihni, këto janë të gjitha skuadra shumë të mira, prandaj CLS është kaq e mirë për mbrojtjen: ai kërkon një ekip të shkëlqyer për të mundur.
Counters përfshijnë:

 • zJTR: Vetëm merr një hale në të gjithë CLS, veçanërisht në qoftë se ju rock disa robots dhe tank dyfishtë. Ata nuk mund të tejkalojnë fitimin tuaj TM dhe fati i ndriçuar do të marrë JTR gjithë rrugës. Çudia e K2S0 mund të jetë shumë e mirë. Daze një objektiv, pastaj vrasje atë, pastaj zi një tjetër, pije dhe të përsëritur.
 • Rex Lead: Kjo është më pak e kundërta e vështirë, dhe më shumë një mbrëmje deri në fushë. Për Rex të shkëlqejë ju duhet të shtoni r2 ose një burim i çuditshëm për të ndaluar sulmet kundër. Dobësi është se ju jeni duke përdorur një kundërsulm të mahnitshme zMaul. Rex, Chaze, R2, Nihilus është lehtë për të shkuar.
 • GK + zBarriss: Nëse ata nuk janë në mbrojtje sjellin em në këtu. Ata plus një daze dhe një tregtar të mbrojtur dmg / nihilus mund të përfundojnë CLS
 • Thrawn: Me Shore, Vdekja, Krenniç dhe Tarkin (ose një Perandori tjetër) mund ta mposhtin CLS me dorë. Unë personalisht e përdor udhëheqësinë e Krennicit, sepse e kam zeta'd. Thyer një objektiv, pastaj vrasin atë, pa pushim.
 • Nute: Dëshironi vetëm të qeshni në fytyrën e atij ekipi 100k? Zgjidheni Nute. DHE LAUGH. Pro tip, provoni dhe gjeni një pa Raid Han. Më keq akoma më keq ata vrasin vetëm disa karaktere. Por ju keni përdorur vetëm xhank për të marrë karaktere premium.
 • zFinn: Nëse ju do të përdorni rezistencë këtu ajo ndihmon për të sjellë një R2. Lutuni për Raid Han për të xhiruar të gjithë, përveç Poe. Vrasni R2 sa më shpejt që të jetë e mundur në mënyrë që ata të mund ta ndalojnë pastrimin BS. Lufta e saj super e ashpër, por mund të bëhet. (më mirë për të shpëtuar për GK + zBarriss)
 • Nightsisters: Nightsisters mund të mundë CLS, por ju vetëm duhet të bëni kohën tuaj aftësitë aoe rreth mumje taunts ose të sjellë një GK për të ndihmuar thith up retaliates (sidomos në qoftë se ju ndahet me Nute). Nuk është një luftë e vështirë nëse motrat tuaja janë përshtatur dhe të shpejtë.
 • Provo Droid: Një kundërsulm i madh për ekipet e CLS të mundësuara nga R2, ose ndonjë ekip që po vepron në çmenduri të buff.

GK + zBarriss: Kundërshtimi i kësaj skuadre është një grindje. Rruga e dukshme për fitoren është mbyllja e GK me bllokadë dhe duke shkuar pas zBarriss ose R2, ose duke përdorur një sulmues të fortë për të kapërcyer shërimin e auto, ose duke kapërcyer shërimin automatik duke përdorur një ekip jo kritik apo bllok shërimi.
Counters përfshijnë:

 • zJTR: Siç kemi thënë, ajo numëron gjithçka. Kjo është ndoshta ndeshje më e mirë e saj, thjesht mos merrni overconfident. Ai ende merr vendime të sakta për të fituar dhe një keqpërdorim mund të çojë një Thrawn ose Nihilus për ta kapur JTR-në tuaj të pambrojtur.
 • Nihilus: Asgjë nuk ka hyrë në zBarriss duke mos qenë në gjendje të kritikoj fare. Me drejtimin e Nihilus vetëm ngarkoni në sith të mirë dhe shkoni me arra, dhe bie në dashuri me Nihilusin nga e para. Ose shtoni Nihilus te Rex për të asgjësuar rrugën tuaj për fitore.
 • Thrawn: Një tjetër arsye për të provuar dhe mbajtur këtë ekip në vepër. Përdorimi i bllokut të thyerjes dhe DT mund të zgjidhë problemin GK shumë shpejt.
 • zVader: Një përdorim interesant për një karakter të ngadaltë, por efektiv. Përdorni zVader me Boba + 3 (perandori, TFP, Royal Guard, DT / Krennic / Tarkin, etj) për të grumbulluar në debuffs në një vrasje masive vrasin. Insta shëron dhe auto tanking të mallkuar.
 • Rex Lead: Përsëri Rex pops up. Në këtë rast jeni duke kërkuar që Nihilusi të shkojë më shpejt se Nihilusi dhe ta mbajë të gjallë me Chaze.
 • Finlandez: E madhe kundër GK dhe zBarriss. Ju mund të keni shkatërruar ditën tuaj nga Raid Han duke e bërë Poe. Por nëse mësoni të luani këtë ekip të drejtë, mund të merrni ekipet GK + zBarriss me fuqi shumë më të lartë.

zJTR: Kjo do të jetë një betejë e ashpër. Ka disa sportelet, por asnjëra prej betejave nuk është shumë e lehtë, mirëpo me përjashtim të Nightsisters.
Counters përfshijnë:

 • Rex Lead: Tre ekipe, tre sportele. Kjo është arsyeja pse Rex është gjithmonë në vepër. Megjithatë, Rex aktuale kundër JTR është Rex, Thrawn, CLS, Raid Han, GK / Nihilus. Kjo është një shumë e madhe e ndërtuar rreth toons. Qëllimi është të provoni dhe të skate me copa të humbur, ose të paktën të marrë disa nga ekipi JTR.
 • Nute: Yup. Mund të bëhet. Thjesht jini të lodhur nga pakuptimësia e zjarrtë e R2. Por, zLeia dhe Acolyte mund të jetojnë me djegie të R2, janë vetëm ekspozimet që mund të jenë të keqe. Tank i dyfishtë mund të ndihmojë me të vërtetë kundër sulmeve robotike fillestare. Natyrisht, merrni R2 aq shpejt sa mundeni.
 • Nightsisters: Nightsisters vetëm counter vështirë JTR tani.
 • Provo Droid: Një kundërsulm i madh ndaj zJTR ose ndonjë ekip që po vepron në çmenduri buff.

zMaul: Një sasi e njohur për të qenë një kërcënim në arenë për kaq gjatë. Vetëm një çështje e Daze / Buff Block / Mass AoE. Përgjigjet më të mira janë Chaze dhe R2, por ka disa ekipe të tjera që mund të arrijnë atje (nuk është fitore automatike).
Counters përfshijnë:

 • Rex Lead: Është sikur ky djalë është thjesht mahnitës për shkelje! Run me Chaze dhe një finisher të mirë për stomp në një ekip zMaul. Plumbi Rex mohon fitimin e zMauls TM. Për ekipet e vërtetë zMaul vështirë sjellë R2.
 • zFinn: Këtu është një ekip që nuk mbështetet në kritë, kështu që ju do të shkaktoni zMaul më pak. Përdorni Poe për të zgjedhur një karakter të padurueshëm (Perandoria zakonisht) dhe t'i zmbrapsni ato.
 • Nihilus: Lufto sith me sith. Ju nuk kritik, kështu që largon një shumë të shkakton vjedhje. Mbroni nihilus dhe shtypni ato.
 • Thrawn: Nëse e keni akoma këtë ekip, mund të jetë mirë këtu. Thrawn ju jep një objektiv për të zgjedhur, dhe Death Trooper i nxjerr ata nga vjedhurazi. Bregu është super e vështirë për ata që të vrasin, dhe fuqia juaj e përhershme kapërcen aftësinë e tyre të veprës.
 • Provo Droid: Një kundërsulm i madh për zMaul, ose ndonjë ekip që po vepron në çmenduri buff. (Ky karakter është thjesht mahnitës dhe duhet të përpiqeni ta merrni)

Feniks: Shumë mënyra për t'iu kundërvënë, por vetëm të shkoni me bllokun e stresit / stunit / shërohet dhe duhet të jeni mirë. Ajo që po përpiqeni të arrini nuk është të humbni GP të tepërt mbi to.
Counters përfshijnë:

 • Hidhe: Ju mund të përdorni skuadra sinergjike si ewoks për t'i rrahur ata (AoE daze, shumë dëme, dhe Phoenix nuk mund të përgjigjet buff / resurrect spam)
 • Perandor: Ju gjithashtu mund të përdorni perandorin si të çojë dhe të mbyllni të gjitha spam shëruar. Sillni në disa toons të lartë të DPS (DK / Krennic), dhe nuk duhet të keni ndonjë problem.
 • Tarkin: Ose provoni të përdorni Platin Tarkin për të përshpejtuar një Vader dhe duke abuzuar kombinimin për të grumbulluar debuffs, për të bërë sulmet e tyre të dobëta dhe pastaj duke përdorur hedhjen e dritares për të zgjedhur Phoenix një nga një (të ngjashme me strategjinë zVader për GK + zBarriss, por mund të bëhet pa një çojë të zVader - padyshim të drejtojë plumbin zVader nëse keni atë). Që nga Phoenix nuk kanë pastruar deri Zeta Kanan, të shkojnë arra në debuffs. Gjithashtu, perandori vetëm ka rrugën e tij me Phoenix.
 • Nute: Një tjetër përdorim për armën sekrete. Vetëm të jetë i vetëdijshëm se AoE e Sabine mund ngadalë të shënojë hp tuaj larg, dhe të qëndrojnë larg nga zSabine. Shumë më mirë kohë kundër Phoenix pa Sabine.
 • shënim: Të gjitha këto ndryshime kundër shumë ekipeve zeta, G12 Phoenix. Mos u përpiqni të jeni bukur me ta. Përdorni një ekip të mirë (të tillë si ekipet e Perandorisë të barabarta).

Nightsisters: Troopers, troopers, troopers. Mbajini ato për shkelje, dhe fitoni më pak se një minutë. Gjithashtu Chaze.

ZSavage e mbetur: Ju do të shihni këtë vazhdimisht në TW tuaj: dikush rreh një ekip aMaul, por lë një zSavage të vetmuar. Ju nuk doni të humbni një ekip, por ky djalë nuk kujdeset për ekipin tuaj C.
Counters përfshijnë:

 • Rolo me IG-88: Kombino 10 me Rolo me disa imunitet shërues dhe zhduk. Sigurohuni që jeni të duruar dhe mos e përdorni aftësinë nëse Rolo ka shkelje poshtë. Ju mund të përdorni cilindo çon që keni maxed, por Rolo është më mirë.
 • Bosht: Vetëm dërgoni atë në dhe klikoni auto. Bye bye zSavage. Problemi i vetëm është Fulcrum shpesh në mbrojtje.

tjetër: Bujqësia dhe Zeta

Faqet e tjera:

â € <
â € <