SWGoH 101: Udhëzues për Luftërat e Territorit - TL; Përmbledhje DR

Një rrugë përpara

Për ata që sapo kanë filluar

Ashtu si ky udhëzues, Territory Wars mund të jetë pak e frikshme. Të mësosh se si të ndërtojmë skuadra mbrojtëse, çfarë duhet të përdorim për të kundërshtuar, dhe të gjitha gjërat e tjera mund të jenë paksa shumë. Pra, kur vjen koha për të vendosur se çfarë karakteresh për të ndërtuar për TW, mund të jetë një ndërmarrje nervoze. Ju po vendosni shumë kohë, përpjekje, burime dhe (ndonjëherë) para në grupe dhe karaktere që nuk mund të paguhen.

Shpresojmë, ky udhëzues ju jep një pikënisje, por unë gjithashtu dua të shqyrtojë një rrugë përpara për të përmirësuar kohën tuaj në fushën e betejës duke theksuar atë që mund të ndërtoni tani. Ata janë lënë të kuptohet në të gjithë udhëzuesin, dhe natyrisht, Nightsisters.

Me vetëm një zeta i nevojshëm, dhe disa nga ingranazhet më të lehta që do të bëni ndonjëherë në lojë, Nightsisters mund të ju japin dy ekipeve të të gjitha yjeve për TW, një ekip mahnitës për Arena dhe DSTB, dhe një nga personazhet më të mira për HAAT (Asajj me zeta unike) .

Më konkretisht, ju doni të merrni Acolyte tuaj dhe Zombie gati për të luftuar nën Nute. Get Zombie në vetëm 6K GP (më pak veshje më të mirë), dhe max nga Acolyte. Acolyte është një fermë super e lehtë, dhe nën Nute, mund të shkatërrojë pothuajse çdo ekip. Ky ekip i parë nuk kërkon zeta, por ju mund të zeta Leia për një fitore më të lehtë. Për Nute, vetëm nivel atë lart, max udhëheqësin e tij, dhe për të marrë atë në 6K GP. Shtoni në një oficer të rendit të parë G8, dhe ju keni një super të lehtë për ekipin e fermave që është shumë efektive. Gjithkush duhet ta ketë këtë.

Pastaj, ju mund të shikoni për Nightsisters tuaj të tjera. Së pari, vendosni se cilën udhëheqje dëshironi të shkoni. Unë preferoj Asajj sepse mund ta përdor edhe në DSTB (Talzini im është vetëm yje 4, dhe ende shumë efektive), dhe udhëheqja e saj është shumë e mirë me zeta e saj unike në HAAT. Asajj, Talia, dhe Daka e Vjetër kanë ferma jashtëzakonisht të lehta deri pas G10, prandaj merrni ato. Nëna Talzin është e vetmja që kërkon pak punë, por tani ju keni një ekip tjetër që është i shkëlqyer në vepër me vetëm një fermë të vështirë. Caveat është GK, e cila është një dhimbje e plotë për fermë, por gjithashtu ka dobi të jetë karakteri më i mirë në lojë. Pasi që të bëhet kjo, juve ju takon nëse doni të rrëmbeni zetat unike në Talzin, Old Daka dhe Asajj.

Per mendimin tim, Nightsisters janë një fermë e domosdoshme nëse doni të jeni të suksesshëm në Luftërat e Territorit, dhe një fermë super e lehtë në atë. Sapo t'i përfundoni ato, punoni në skuadra mbrojtëse që kalojne me përparësitë e Anëtarit tuaj të Arenës dhe të Ekuipazhit derisa të keni ekipe të forta 4. Pastaj, është kthyer në sulm për të punuar në ekipe si JTR / Finn, Troopers, Perandoria, dhe të tjerët.
TL; DR

Welp, kjo ishte shumë informacion. Faleminderit për ta bërë këtë tani, veçanërisht nëse je në spektaklin tim. Ky udhëzues nuk është një të gjitha, në fund të gjitha, por unë shpresoj se kjo ndihmon. Doli nga nevoja për të ndihmuar shokët e mi të zgjedhin për TW dhe ta bëjnë më pak stresues tani që të gjithë janë duke mbrojtur hardcore.

Vetëm mos harroni: Ekipet 4 + Flota 1 për mbrojtje dhe 4-5 ekipet e mira për shkelje dhe ju jeni të fortë.

Nëse po kërkoni katër ekipe për mbrojtje që mund të punoni, unë do të rekomandoj CLS, Phoenix, zMaul / First Order, Nightsisters dhe një flotë të mirë Chimera. Pastaj, ju mund të përziejnë dhe ndreqni veprën tuaj në disa nga këto ide të ekipit dhe të ndërtoni në drejtim të krijimit të një ekipi të mirë anti-CLS për sulme.

Dhe, mos harroni se shumë prej këtyre ekipeve bëhen më mirë në GP të ndryshëm të shoqatës. Për shembull, Nightsisters janë të shkëlqyera në GP më të ulët në mbrojtje, por lëkunden kur kundërshtarët tuaj mund të sjellin shumë skuadra Trooper. E njëjta gjë vlen edhe për Phoenix, të cilat marrin progresivisht më keq, sa më të mëdha të marrin rosters (nëse nuk zeta ato). Këto janë vetëm dy shembuj, dhe unë jam i sigurt se secili prej jush përballet me sfida të ndryshme në nivele të ndryshme të GP. Sidoqoftë, me të vërtetë shpresoj që kjo të ndihmojë në dhënien e një pasqyre se cilat skuadra mund të kandidoni, dhe pastaj mund të kuptoni se çfarë funksionon për ju.

Më e mirë e fat atje!

Nga its0v3r9000 of Aleanca Galaktike.

Faqet e tjera:

â € <