Udhëzues për bastisjen e Triumvirates Sith

La Sill Triumvirate Raid ka shpërthyer në skenën e Star Wars Galaxy of Heroes së pari si një lë të kuptohet në forume, pastaj si prezantime për veten dhe shokët e mi GameChangers në Sacramento, pastaj më në fund si një ngjarje që mund të luhet në Mars 1st, 2018. Ky përmbajtje zgjati muaj për të zhvilluar nga EA Capital Games dhe përmban shtatë nivele të konkurrencës.

Sith Triumvirate Raid - SWGoHEkziston një gjë që ne e dimë në lidhje me këtë ngjarje - është e vështirë dhe kishte për qëllim të ishte tepër sfiduese për lojtarët në të gjitha nivelet në lojë. Si rezultat, fraza "lodhje STR" është shfaqur në të gjithë komunitetin SWGoH në shumë raste. Për shkak të gëzimit të përgjithshëm të kësaj loje, fakti që një bastisje që është vazhdimisht në dispozicion për të luajtur nuk më shqetëson, por unë mund të lidhen me ata që ndjehen të presionuar dhe madje të mbingarkuar me këtë. Nga njëra anë, ju keni lojtarë si unë, të cilët identifikoheni disa herë në ditë duke kërkuar diçka për të bërë midis detyrave dhe nga ana tjetër keni lojtarë të rastësishëm dhe ata që janë më shumë se rastësorë, shpesh për shkak të jetëgjatësisë në lojë ose për shkak të lidhje me një Spild që ata nuk duan të lënë pas. Cilado lloj lojtari që je, ju jeni këtu sepse doni të merrni më shumë nga Raid Sith Triumvirate - në tabelën e rezultateve.
Ndërsa qëllimi im është se kjo do të jetë për 99% prej jush që nuk lufton STR heroike, unë e di nga testet e mia dhe nga shikuar videot që shumë prej këtyre ekipeve përkthejnë edhe në STR Heroic si. Pra, e konsideroni këtë një Udhëzues për Bastisjen e Triumvirates Sith si një e tërë - jo vetëm versionet Heroike apo Jo-Heroike.

Udhëzuesi vijues është vënë së bashku pas disa javësh ose hulumtimit dhe testimit të ekipeve të shumëfishta në çdo fazë si në llogaritë e mia personale dhe dev / QA. Përveç kësaj, duke e ditur burimin e vlefshëm që është Programi EA GameChangers për SWGoH, I kam kërkuar të gjithë shokët e mi të GC-së që të sigurojnë lidhje me videot që gjithashtu mund të ndihmojnë lojtarët të performojnë më mirë në STR. Ky dokument ka për qëllim të jetë një pjesë frymore e shkrimit, e cila do të evoluojë kur vihet në lëvizje Siri Triumvirate Sith, kështu që nëse keni artikuj për të shtuar koment ose na mesazoni këtu në faqe ose @GamingFansDFS në Twitter. Së fundmi, unë duhet ta falënderoj dhe ta kreditoj Republikën dhe Aleancën e ØRØ për dokumentacionin e tyre të hershëm të strategjisë për sulmin heroik të triumvirates Sith.

Sith Triumvirate Raid Strategy & Ekipet: