STR: Ekipet e Fazës 2 & Strategjia

Faza 2 përmban Darth Sion si shefin dhe futjen e Ciklit të Dhimbjes dhe Ciklit të Vuajtjes, si dhe aftësinë e fazës zbut.

Kam testuar një numër të madh të skuadrave të ndryshme në Fazën 2 të niveleve Tier 5 dhe 6 të Bastisjes Triumvirate Sith, dhe së bashku me shokët e mi të Guildëm, reagimet e komunitetit dhe shokët e mi GameChangers këtu është ajo që kam gjetur:

 

Skuadrat që punojnë mirë në fazën 2:

Zeta Rey (Jedi Training) kryeson me zBB-8, zR2-D2, Rey (Scavenger) dhe Hermit Yoda- Edhe një herë, pasi ju do të vazhdoni të lexoni nëse klikoni në udhëzuesin e secilës fazë, RJT është udhëheqësi dominues në sulmin e Triumvirates Sith. Ky ekip RJT shton Hermit Yoda në vend të Rezistencës Trooper, por kjo nuk është një ekip që më drejton Heroin STR mund të përdorë RJT dhënë është Faza 1 mbretëreshë.

Leia Spam - Admirali Ackbar (plumbi), Admiral Thrawn i Madh, Princesha Leia, Gjenerali Kenobi dhe një shërues mund të vendosin mbi 1% në SIDIN Heroik dhe më shumë se 2% me shëruesin e duhur. Jawa Engineer dhe Visas Marr punojnë mirë në rolin e shërimit, por shëruesi ideal është Hermit Yoda. Më shumë për këtë skuadër është më poshtë në shënimet heroike, megjithatë çelësi është mbajtja Leia dhe GK gjallë dhe "spamming" Sion me hit pas hit pas hit.

Snippet në SWGoH STRSnippet - Udhëheqësi kryesor Chirpa me Logray, Wicket, Ewok Elder dhe Ahsoka Tano (Fulcrum)EA SWGoH GameChanger Kërkimi i DBofficial125 për të gjetur ekipe shtesë që janë efektive në sulmin e Triumvirates Sith paguan jashtë duke përdorur karaktere që nuk janë të nevojshme në zona të tjera të STR. Ky kombinim i Ewoks dhe Fulcrum Ahsoka mund të vendosë 1.5-2 milion dëm në versionin Tier 6 dhe është mjaft premtuese - shiko videon e lidhur në grafikun në të djathtë.

Feniks - Squadron Phoenix me të paktën 1-2 Zetas është një ekip që vazhdon të lë përshtypje gjithnjë e më shumë. Duke përdorur Hera si kryesim (ju lutem mos e pranoni nëse ndonjëherë përdorni ndonjë tjetër fenomen tjetër të Phoenix-it si një plumb ...) me Ezra, Sabine, Zeb dhe Kanan, kjo skuadër mund të bëjë një dëm të rëndë tek Darth Sion me parametrat e duhur. Zeta në Kanan Mbrojtja Totale është kyç dhe Sabine shemb është mirë, pasi që unë kam goditur personalisht mbi 1 milion në tre HST-të e fundit për shoqërinë time (mbi 2%). Vënia në lëvizje e fenomenit të Phoenix, sidomos Kanan, është kyç si ju duhet ta mbani gjallë sa më gjatë që të jetë e mundur me Ezra dhe Sabine duke trajtuar dëmin e madh. Më poshtë në pjesën HSTR.

Perandoria / Sith & Healer - Një ekip me karaktere të fortë që nuk "përshtaten" skuadrat e mia të tjera që kryejnë mirë është kombinimi i Perandorit Palpatine (çojë) me Darth Nihilus, Grand Moff Tarkin, Royal Guard dhe një shërues. Unë përdor Visas Marr në këtë ekip pasi kam investuar shumë në të për STR, prandaj mos ngurroni të komentoni më poshtë në gjetjet tuaja. Qëllimi i këtij ekipi në HSTR është 1% dhe unë e shoh se goditi gamën 450-600k vazhdimisht. Çelësi është mbajtja e RG gjallë ndërsa Nihilus punon në tokë jo më pak se dy asgjësoj sulme të veçanta.
 

Heroike STR Shënime për fazën 2:

Një skuadër e plotë Phoenix me Zetas në Sabine Wren dhe Kanan Jarrus (asnjë Chopper) është një nga opsionet e rekomanduara nga Guildat Heroike për të pastruar rreth 1%. Nëse jeni duke zgjedhur midis të cilëve do t'i jepni Zetës së pari, e bëni atë Kanan mbi Sabine, ndërsa unë pashë një shtytje shumë më të madhe në mbijetesë me Zetën e tij në HSTR. Përveç kësaj, një skuadër gjithë-Ewok që paraqet kryesimin e shefit Chirpa, Ewok Scout, Ewok Elder, Wicket dhe Logray gjithashtu mund të qartë rreth 1% të fazës me Zeta të duhur. Pa Zetas dhe 0.50% të përshtatur mirë është e arritshme.

Ndërsa këto skuadra mund të funksionojnë, xhevahire në Phase 2 është ekipi Leia Spam i përmendur më lart, por çelësat janë të maxing out Princess Leia (copa Gear 12 e saj janë mjaft të vlefshme) dhe për të gjetur më shumë mbijetesë nga personazhet e tjerë në formacion. Kam përdorur Admiralin Ackbar (kryesues), Admiralin e Lartë Thrawn, Princeshën Leia, Gjeneralin Kenobi dhe Inxhinier Jawa dhe pati sukses duke trokitur rreth 1.5% në p2 të HSTR, por kalimi në Hermit Yoda ishte edhe më efektiv. Zëvendësimi i një Gear 11 JE me një Gear 10 (pa Zeta) HYoda nxiti rezultatin tim nga 1.5% t0 1.9-2%, por duke shtuar një Zeta të Hermit Yoda'S Forca rrjedh nga forca special e mori atë në nivelin e ardhshëm. Reduktuar cooldown dhe shtuar Jedi Foresight dhe Mbrojtja fituar nga Zeta ishte çelësi për të mbajtur GK gjallë më të gjatë që do të thotë Leia mori të "spam" Sion me më shumë hite dhe kështu të rritur rezultatin në mënyrë të konsiderueshme - Faza 2 HSTR shkon rezultatin 1.8-2.1 milion në përputhje me këtë ekip. Këtu është videoja jonë më e fundit SWGoH Leia Spam me Hermit Yoda në Fazën 2 të STR Heroike.

Një tjetër opsion në STR Heroik është një skuadër Rebel me një udhëheqës të CLS, Sabine Wren, Ezra Bridger, Scarif Rebel Pathfinder dhe Hermit Yoda (Zeta Han Solo ose Princess Leia mund të punojnë edhe këtu). Vendosja e Trajnimit Master në SRP është çelësi për të marrë këtë ekip për të kryer.

 

 

NEXT: Faza 3

 

Më shumë Sith Triumvirate Raid Strategy & Ekipet:

 

Disa këshilla dhe përmbajtje heroike falë dokumenteve të bëra publike nga Ep0cH73 e Republikës dhe nga Anex dhe ALLIΔNCE e ØRØ. Falënderime të veçanta për DBofficial125 për përmbajtjen Snippet dhe video.

 

Përditësimi i fundit: 07.10.18

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!