Transformatorët EW

Transformers: Earth Wars

TFEW - StrafeBotuesi - Space Ape Games & Backflip Studios
Platforma - Android, iOS
Data e Publikimit - 2 Qershor 2016

Jetëgjatësia - A +
Besimi në Studio - B
Performanca në lojë - A-
Argëtim / kënaqësi - B +
E vërtetë për IP - A
Ndarja / Besueshmëria e Lojërave - B +
Përmbajtje e freskët - B +
FTP Friendly - Një
Shërbimi / Mbështetja për Klientin - B
Shkarkime & Rritje - C
Angazhimi / Reagimi i Komunitetit - B
Përgjigja e COVID - B +

Vlerësimi i përgjithshëm - B +

Shënime të lojrave-fans.com - Transformers: Earth Wars është një tjetër lojë që unë kam luajtur, besoj, që nga dita e parë që ishte në dispozicion. Si një adhurues i madh i Transformuesve si fëmijë në vitet '80, kthimi i shumë prej ikonikëve të Transformatorëve të Brezit 1 është tërheqja për mua. Qëllimi i lojës është që të ndërtojë bazën tuaj dhe të sulmojë bazat e lojtarëve të tjerë për burime, sigurisht që Energon është një fokus kryesor. Lojtarët do t'ju tregojnë se ideja është e ngjashme me lojën e njohur për celular Clash of Clans. Zona jonë më e fortë e mbulimit këtu në Gaming-fans.com është Bërthamat më të mira të energjisë seksion ku ne detajojmë bërthamat më të mira të energjisë (pajisje shtesë) për secilën bot.

Unë nuk kam asnjë lidhje me Space Ape Games & Backflip Studios të cilat vazhdojnë të më zhgënjejnë. Unë u jam drejtuar atyre në shumë raste dhe nuk kam marrë asnjë përgjigje, kështu që mendoj se është ajo që është. Loja, për mendimin tim, vuajti nga një mungesë e madhe e përmbajtjes / urgjencës për të luajtur për vite me rradhë. Ngjarjet e fundjavës deri të Dielën janë çelësi për të marrë shpërblime të nevojshme për të qenë të suksesshëm dhe për të avancuar në lojë, por tani një vjeçar, në mes të javës Bastisjet e Bastisjes janë vetëm një azhurnim i lehtë mbi betejat ndryshe standarde për të mbledhur burime gjatë javës . Studioja ka pasur një 2020 të mrekullueshme për mendimin tim duke e adresuar këtë me mënyrën e re të Lojërave të Eliminimit (e cila azhurnoi gradën e tyre "Përmbajtje të freskët" nga një D- në një B), dhe zgjerimin e azhurnimeve bazë. Betejat në mes të javës janë tani të domosdoshme pasi Z-Energon është jetik për azhurnimet e bazave të lojrave të fundit. Pas një ngjarje fantastike të fundjavës së 200-të, atëherë pamë prezantimin e Mjeshtra beteje COMBAT në TFEW për të shtuar një nivel tjetër të përmbajtjes së freskët (e cila ka parë që grada të përmirësohet përsëri). Unë i gjej këto azhurnime që kanë adresuar shqetësimet e mia më të mëdha dhe unë jam duke shijuar këtë lojë aq shumë sa sot kam në çdo moment në 3+ vitet e fundit.

- LJ, Drejtori i Përmbajtjes, Gaming-fans.com, Prill 2020

 

Betejat e hershme të lojës janë në qendër të Fushatave të cilat lejojnë lojtarin e ri të zhbllokojë një Optimus Prime ose Megatron me 2 yje, në varësi të zgjedhjes së Autobots ose Decepticons si fraksionin tuaj të preferuar. Fushatat e tjera ju ndihmojnë të përparoni përmes lojës, përfshirë aftësinë për të shtuar Kombinues pasi të plotësohen të gjitha kërkesat e karakterit.

Karakteret ndahen në 6 të ndryshme klasa në Transformers Earth Wars, dhe Power Cores mund të aplikohet për karaktere specifike bazuar në klasën e tyre, ndërsa disa janë specifike për bot.

Së fundi, TFEW përmban aleancat - skuadra me deri në 40 lojtarë - të cilët garojnë në ekipin e fundjavës dhe / ose ngjarje individuale. Ngjarjet e Aleancës zhvillohen të Premten në 6/7 të mëngjesit deri të hënën në 6/7 të mëngjesit të ET dhe janë shumë konkurruese për lojtarët e lojës në fund pasi paraqesin shpërblime të furnizimeve dhe botëve që janë të dobishëm gjatë gjithë lojës. Ngjarjet më konkurruese në TFEW janë kryesia e Aleancës ngjarje të cilat grindin aleanca kundër njëri-tjetrit për çmime (bots të reja) me aleancat më të mira për të zhbllokuar botin e ri në versionet 3-yje dhe 4-yje.