Ngjarjet e liderit të Aleancës

Transformers: Earth Wars është një lojë e përqendruar rreth mbledhjes së burimeve, rrafshimit të boteve tuaja, luftërave të aleancave, bastisjeve të aleancave dhe ngjarjeve të fundjavës. Ndërsa mbledhja e burimeve, luftërat e aleancave dhe bastisjet e aleancave zhvillohen të gjitha nga e hëna deri të enjten, ngjarjet e së Premtes / E Shtunë / E Dielë janë me siguri çelësi për të maksimizuar burimet tuaja dhe për të arritur në "majën" e botës TFEW. Ngjarjet e fundjavës lejojnë lojtarët të fitojnë një larmi burimesh (zakonisht të shpërndara gjatë gjithë muajit) dhe madje të zhbllokojnë bots të reja (karaktere).

Asnjë ngjarje fundjavë në TFEW nuk është aq konkurruese sa ngjarjet e Leaderboard të Aleancës. Mbahen çdo muaj 1-3, ngjarjet e Leaderboard të Aleancës gjithmonë kanë një bot në dispozicion për të zhbllokuar në 2, 3 ose 4-yje bazuar në atë se sa mirë kryen çdo aleancë. Me rezultatet që llogarisin në kohë reale në tabelën e drejtimit, lojtarët mund të kontrollojnë për të parë se si aleanca e tyre po performon gjatë gjithë kohës me shpërblimet e mëposhtme të pritshme:

  • Top 5 Aleancat - 4-yll bot
  • Aleancat më të mira 100 (6-100) - 3-yll bot

Këtu është një vështrim në ngjarjet historike të Leaderboard të Aleancës dhe rezultatet që u morën në secilën kategori për shpërblime. Falënderime të veçanta për BattlestarG1 për punën e shkëlqyer në këto grafika!

Drejtuesi i Aleancës - Shkurt 2020

Ngjarja e Drejtuesve të Aleancës Shkurt 2020 paraqiti personazhe të rinj Dinobot & Dinobot II

TFEW Shkurt 2020 Drejtues


Drejtuesi i Aleancës - Nëntor 2019

Ngjarja e Nëntorit 2019 Leaderboard e Aleancës paraqiti personazhe të rinj të kryqëzimit GI Joe Skystriker Jetfire & Skywarp Nightraven

TFEW Nëntor 2019 Drejtuesja


Drejtuesi i Aleancës - Tetor 2019

Ngjarja në Leaderboard të Aleancës Tetor 2019 paraqiti personazhe të rinj HAMS VAMP dhe Soundwound Hound

TFEW Tetor 2019


Drejtuesi i Aleancës - Korrik 2019

Ngjarja në Leaderboard e Aleancës korrik 2019 paraqiti karaktere të reja Rhinox dhe Tarantulas

TFEW Korrik 2019


Drejtuesi i Aleancës - Qershor 2019

Ngjarja e Leaderboard të Aleancës në Qershor 2019 paraqiti karaktere të reja Rook dhe Blot

TFEW Qershor 2019


Udhëheqësi i Aleancës - Mars 2019

Ngjarja në Marsboard të Aleancës Mars 2019 paraqiti personazhe të rinj Cybertron Jetfire & Cybertron Starscream

TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Mars 2019


TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Shkurt 2019

Ngjarja e Drejtuesve të Aleancës Shkurt 2019 paraqiti personazhe të rinj Rruga e drejtuar & Sinnertwin

TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Shkurt 2019


TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - nëntor 2018

Ngjarja e Nëntorit 2018 të Leaderboard të Aleancës paraqiti karaktere të reja Stuhi ranore & Octone

TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - nëntor 2018


TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Tetor 2018

Ngjarja në Leaderboard të Aleancës Tetor 2018 paraqiti personazhe të rinj Slash dhe Rippersnapper

TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Tetor 2018


TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Shtator 2018

Ngjarja e Liderëve të Aleancës në Shtator 2018 paraqiti personazhe të rinj Sentius Magnus dhe Sentius Malus

TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Shtator 2018


TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Korrik 2018

TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Korrik 2018


TFEW - Drejtuesi i Aleancës - Prill 2018

TFEW Prill 2018


TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Shkurt 2018

TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Shkurt 2018


TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Janar 2018

TFEW - Udhëheqësi i Aleancës - Janar 2018