Bërthamat e energjisë

Transformers Earth Wars paraqiti për herë të parë Power Cores në tetor 2017 si një mënyrë për të rritur robotët dhe mbrojtjen bazë. TFEW - Bërthamat e EnergjisëSiç përshkruhet nga zhvilluesit, Power Cores mund të përdoret "për një avantazh strategjik në betejë ose për të rritur shanset për një mbrojtje të suksesshme" të bazës suaj. Bërthamat e energjisë mund të merren përmes një fushate të veçantë të quajtur Story of Nebulos që përfshinte pesë beteja dhe duket për të edukuar lojtarin në atë që disa nga bërthamat e ndryshme të energjisë mund të bëjnë gjatë betejave. Duke mposhtur të gjitha pesë bazat ju zhbllokoni aftësinë për të ndërtuar ju Power Core Lab i cili më pas ju lejon të pajisni, menaxhoni dhe bashkoni Power Cores në bots dhe bazat.

Llojet kryesore të fuqisë botore - Universal, Warrior, Air, Gunner, Medic & Bot specifike

Ndërtimi i tipeve kryesore të energjisë - Universal, Auto Cannon, frëngji me lazer, llaç dhe lansues raketash

G1 Bërthamat e Energjisë

G1 Power Cores u shtuan në lojë në mes të 2018. Këto bateritë e energjisë përdoren në mënyrë specifike nga Transformatorët e Gjenerimit 1 dhe përshtaten me aftësitë e tyre. Kur është e aplikueshme, ne kemi punuar këto G1 Power Cores në rekomandimet kryesore të fuqisë bot të fuqisë bot.

Kryeministri Bërthamat

Kryeministri Bërthamat u shtuan në lojë në fillim të 2018 duke ofruar fuqinë e Primes në bot që pajis çdo. Aktualisht ekzistojnë 12 Kryeministri Bazat e disponueshme në lojë dhe Gaming-fans.com ka bashkuar një përshkrim të çdo Kryeministri Core plus botin më të mirë për çdo Kryeministër Core për referencë.

Skuadrat Bërthamat

Fuqia e bërthamave të skuadrës u shtuan në Luftërat e Tokës në Prill 2019 dhe kombinojnë shtesa të shumta statistikore. Për shembull, një xhaketë e Komandës Mjekësore Flak për Autobots rrit shërimin e bërë nga bot i pajisur me një përqindje ndërsa zvogëlon gjithashtu dëmet nga një përqindje nga Hipotekat dhe Raketat e Raketave për të gjithë mjekët e tjerë, duke ndihmuar kështu skuadrën (mjekët e tjerë) si dhe bot i pajisur.

Bërthamat më të mira të energjisë për çdo Bot të TFEW

Autobots decepticons
Optimus Prime Megatron
Air Raid Armada Megatron
Alpha Bravo Astrotrain
Arcee Barrikadë
Autobot Jazz Luftërat e Bisha Megatron
Blades Blackarachnia
Blaster Ik
Grerëz Blitzwing
Cheetor çomange
Cliffjumper Gjyle
Gjithësi Bonecrusher
Domethënie Përleshje
përleshje Brake-Qafa
Elita-1 Avari
Firefly i pamëshirshëm
Ndihmë e shpejtë Cyclonus
brej Fundi i vdekur
Goldfire Deathsaurus
Grimlock këngë vaji
Hot Rod Divebomb
Spot Hot Drag Strip
qen Galvatron
Huffer brej
Impactor kokëfortë
Ferr Hun-gurrr
Ironhide fiksohem
Jetfire Impactor
Jumpstream

Autobots decepticons
Kup pagesë haraçi
Laser Optimus Lockdown
Mirazh Long Haul
Optimus Primal Lugnut
Perceptor Mindwipe
Tuba MIXMASTER
Powerglide Motormaster
sillem vërdallë Nemesis Kryeministri
Pyra Magna Nightbird
arpion Octone
Rodimus Kryeministri Octopunch
Rust Dust Jashte rruge
stuhi rëre Sulm
Seaspray Ramjet
Sentius Magnus Tërbim
sideswipe Razorclaw
Silverbolt Reflektor
Skyburst Rippersnapper
Hidhem me parashutë Rodimus Unicronus
Sky Lynx pastrues
Slash kamzhik
perde tymi Scrapper
Llum (më parë zhgënjim) Sentius Malus
Goditje e fortë Shockwave
ngatërroj Sinnertwin
Zog pule Skrapnel
Star Sabre Skullsmasher
Stormclash Skywarp
Streetwise Slipstream
Sunstreaker Soundwave
Vrapim (Më parë Strafe) Starscream
Tigerhawk Straxus
Tracks Zhvatje
Ultra Magnus zemërim i çastit
Shteg lufte Thundercracker
Wheeljack nëpërkë
Windblade Vorbull
Waspinator