COMBAT Bots

Sipas Wiki të Transformatorëve në TFWiki.net, “Sistemi Teknologjik i Sulmimit Modular të Fushës së Luftës Cyberronian Omnifunksionale [1] - ose Shkurtimisht Sistemi COMBAT - është një lloj i teknologjisë së armëve modulare që supozohet se është më e përparuara në univers. Të punësuar nga Transformatorët në ditët e fundit të konfliktit të tyre në Cybertron, armët COMBAT mund të shndërrohen në forma alternative të përshtatshme për lloje të ndryshme të luftimeve ose të kombinohen për t'u bërë më të mëdha dhe më të forta. "

COMBAT Bots në TFEW

Pra, cilat janë bots COMBAT dhe si përdoren? Shumë si Bërthamat e energjisë, BOTAT COMBAT mund t'i bashkëngjiten Autobot ose Decpticon tuaj të preferuar për të rritur sjelljen e tyre në betejë dhe për të rritur aftësitë e tyre. Bota COMBAT përbëhet nga Battler Masters, Micro Masters dhe Mini Kaseta. Ajo që i bën vendet interesante COMBAT kaq interesante është se ato nuk janë universale ose klasike specifike kur bëhet fjalë për pajtueshmërinë. Në vend të kësaj, ato duket se bazohen në vlerat themelore të sferës së sulmit me disa përjashtime. Si abetare, bots kanë karakteristikat themelore të sulmit bazuar në varg. Shkallët e sulmit janë përleshje (niveli 1; përgjithësisht luftëtarë dhe disa speciale), të shkurtër / të mesëm (niveli 2; gjeneratorë ajrorë dhe disa speciale / ndërrues të trefishtë) dhe të gjatë (niveli 3; topat). Në varësi të diapazonit bazë të sulmit të një boti të caktuar, disa bote COMBAT mund ose nuk mund të jenë të pajtueshme. Ju lutemi shikoni Lista e pajtueshmërisë COMBAT.

Bota COMBAT mund të rrafshohet vetëm përmes shkëndijës COMBAT e cila është në dispozicion nga ngjarje ose kopje kristali COMBAT.

Ajo që është vërtet interesante për bots COMBAT është se si ata mund të bashkëjetojnë dhe të forcojnë Bërthamat ekzistuese të energjisë. Bota COMBAT mund të bashkangjitet së bashku me një Power Core për secilën bot duke krijuar disa mundësi interesante. Ne do të diskutojmë disa prej këtij potenciali më poshtë.

 

Nightstalker / shkretojnë

Komuniteti i lojtarëve të Transformer Earth Wars ka pritur për një kohë të gjatë që Nightstalker / Ravage të futet në lojë. Nightstalker / Ravage janë në përputhje me çdo bot në lojë. Sidoqoftë, ndërsa ata janë të bashkangjitur në një bot të vetëm, ata janë vërtet një pjesë autonome për veten e tyre. Ata pjellin në afërsi të botëve të bashkangjitur dhe bazuar në sulmet themelore të sulmit përfshihen në betejë. Duket se ato janë varg (niveli 1) i përleshjes, megjithatë kur botët e postës hapen, Nightstalker / Ravage ndonjëherë do të shkëputet nga objektivi i tyre aktual dhe do të angazhojë në vendet e postës. Për më tepër, nga ky shkrim, shëruesit si Reflektori do t'i ndjekin ata në të gjithë hartën në përpjekje për t'i shëruar ata që mund t'i bëjnë ata në telashe. Për dallim nga minionet Blaster / Soundwave, Nightstalker / Ravage nuk sjell shëndetin ose dëmtimin e tyre nga bota e bashkangjitur. Përkundrazi, ata kanë shëndetin dhe dëmin e tyre bazë që mund të rriten vetëm përmes shkëndijës COMBAT. Për më tepër, ndryshe nga minionet Blaster / Soundwave, të cilat mund të riparohen përmes pikave të aftësive, Nightstalker / Ravage nuk përcillet pas vdekjes. Ata pjellë vetëm një herë. Nightstalker / Ravage gjithashtu zhduket rregullisht nga mbrojtjet, ashtu si Slash / Rippersnapper, duke parandaluar mbrojtjet nga shënjestrimi i tyre, megjithëse ato akoma mund të marrin dëme indirekte nga zona mbrojtëse e ekspozimit.

Bots të rekomanduara: Asnjë bot nuk përfiton posaçërisht nga lidhja Nightstalker / Ravage e jashtme nga tërheqja potenciale e zjarrit mbrojtës larg botëve të bashkangjitur. Sidoqoftë, do të rekomandohen bote që nuk mund të përdorin optimale Firedrive / Blowpipe, Pteraxadon / Terror-Daxtyl ose Flak / Cratermaker.

Bërthama e rekomanduar e energjisë: Asnje

 

Firedrive / pipëz

Firedrive / Blowpipe shton sulmin themelor të botit të bashkangjitur për të xhiruar plazma që ka 2x më shumë dëme në mure dhe duke shpërthyer rregullisht në flakë duke shkaktuar dëme me kalimin e kohës në një zonë (75% të bots DPS) ndërsa rrit dëmin e botëve me X%. Bots kompatibile zakonisht do të jenë bots me të shkurtër / të mesëm (niveli 2; përgjithësisht aerialë dhe disa speciale / ndërrues të trefishtë) dhe të gjatë (niveli 3; topat) sulmet bazë. Sidoqoftë, kjo nuk është një absolute dhe ka përjashtime. Për shembull, Firedrive / Blowpipe janë në përputhje me Hot Rod / Nemesis Prime por janë të papajtueshëm me Ultra Magnus / Galvatron pavarësisht se të katër bots kanë një gamë themelore të sulmit. Në fund, kjo thelb është një kombinim i bërthamës Attack Power me disa zona të shtuara të dëmtimit të ekspozimit që është krijuar për t'ju ndihmuar të pastroni mbrojtjet pas mureve.

Bots të rekomanduara: Të gjithë topat, përveç Sky Burst / Onslaught (kjo do të ndalojë efektin e tyre themelor të sulmit i cili kufizon efektivitetin e Prima nëse është bashkangjitur), të gjitha aerialet, speciale si Cheetor / Blackaracnia, Rust Dust / Scavenger, Perceptor / Bombshell, changers trefishtë Sandstorm / Octone dhe Springer / Astrotrain.

Bërthama e rekomanduar e energjisë: Alkimisti për shkak të ndodhjes rregullisht të shpërthimit të zonës së flakëve që do të sigurojë më shumë shëndet të rivendosur.

 

Pteraxadon / Terror-Daxtyl

COMBAT Bots në TFEWPteraxadon / Terror-Daxtyl rrit sulmin themelor të botit të bashkangjitur duke shkaktuar një tërmet që merret me 30% të vlerës së DPS-it të bot-it si dëme për armiqtë përreth objektivit tuaj. Të gjitha sulmet tuaja (themelore dhe speciale) ju shërojnë për X% të dëmit të bërë. Bots kompatibile zakonisht do të jenë bots me përleshje (niveli 1; përgjithësisht luftëtarë dhe disa speciale) vargjet bazë të sulmit. Ndërsa këto bote COMBAT janë kompatibile dhe të zbatueshme bashkangjitur tifozëve të tifozëve Optimus Prime / Megatron sipas veprave të tanishme artistike në lojë, Pteraxadon / Terror-Daxtyl me të vërtetë do të shkëlqejë me Star Saber / Deathsaurus, Elita-1 / Lugnut, Goldbug / Ramjet dhe Snarl / Hun-Grrr. Duke përdorur aftësitë e tyre të veçanta dhe dëmtimin e mundshëm, Pteraxadon / Terror-Daxtyl mund të sigurojë një sasi të jashtëzakonshme të restaurimit shëndetësor.

Bots të rekomanduara: Star Saber / Deathsaurus, Elita-1 / Lugnut, Goldbug / Ramjet dhe Snarl / Hun-grrr.

Bërthama e rekomanduar e energjisë: Alkimist për shkak të zonës së aftësisë speciale të ekspozimit e cila do të sigurojë më shumë shëndet të rivendosur.

 

Flak / Cratermaker

Flak / Cratermaker rrit sulmin themelor të botit të bashkangjitur për të imituar Sky Burst / Onslaught i cili gjuan 5 raketa, secila që merret me X% të vlerës DPS të botit. Bots kompatibile zakonisht do të jenë bots me të shkurtër / të mesëm (niveli 2; përgjithësisht aerialë dhe disa speciale / ndërrues të trefishtë) dhe të gjatë (niveli 3; topat) sulmet bazë. Sidoqoftë, kjo nuk është një absolute dhe ka përjashtime. Për shembull, Flak / Cratermaker janë në përputhje me Hot Rod / Nemesis Prime por janë të papajtueshëm me Ultra Magnus / Galvatron pavarësisht se të katër bots kanë një gamë themelore sulmi të mesëm. Kjo është larg dhe larg bota e preferuar COMBAT e komunitetit të lojtarëve dhe për arsye të mirë. Flak / Cratermaker ju lejon të shndërroni sulmin themelor të një përzgjedhje të gjerë të bots në Sky Burst / Onslaught i cili shoqëruar me Prima krijon potencialin për sulme të larmishme. Imagjinoni pamjen tuaj të lidhjes së Flak / Cratermaker dhe Prima në Springer / Astrotrain për strategjitë në prapavijë. Po në lidhje me Silverbolt / Thundercracker me Flak / Cratermaker dhe G1 Power Core të tyre duke krijuar potencialin për të shtangur disa mbrojtje mbi një zonë të madhe lokale? Tingëllon mahnitëse! Më shumë Po për lidhjen e Flak / Cratermaker në një pjesë të klasave të veçanta si speciale si Cheetor / Blackaracnia, Rust Dust / Scavenger ose Perceptor / Bombshell? Ndërsa shumica e topatëve qëndrojnë në një vend dhe dëmtojnë, Cheetor / Blackaracnia, Rust Dust / Scavenger ose Perceptor / Bombshell do të shmangej pjesën më të madhe të tij me backflips mbrojtës të tyre. Ndërsa është e zakonshme për topat dhe vendet e tjera të shëndetit të ulët, një pengesë për Flak / Cratermaker është prezantimi i sjelljes së trokas për bots të cilët më parë nuk ishin të ndjeshëm si Hot Rod / Nemesis Prime, duke ndaluar sulmin e tyre themelor.

Bots të rekomanduara: Të gjithë lojtarët, përveç Sky Burst / Onslaught, të gjitha aerialet dhe në mënyrë të veçantë Sliverbolt / Thundercracker, speciale si Cheetor / Blackaracnia, Rust Dust / Scavenger, Perceptor / Bombshell, changers trefishtë Sandstorm / Octone dhe Springer / Astrotrain.

Bërthama e rekomanduar e energjisë: Alkimist për shkak të zonës së aftësisë speciale të ekspozimit e cila do të sigurojë më shumë shëndet të rivendosur. G1 për Sliverbolt / Thundercracker për atribut të trullosur.

 

Nga b0dhi74