Kryeministri Bërthamat

Prime Cores u prezantuan në Transformers Earth Wars në fillim të vitit 2018 duke ofruar Power of the Primes për botët e pajisur me këto përmirësime. Bërthamat Prime konsiderohen të jenë bërthamat më të mira për robot tuaj të luftës në TFEW. Ato janë krijuar për të ofruar përparësitë më të mira mbi bërthamat e tjera dhe, si ari Bërthamat e energjisë, ata arrijnë maksimalisht në nivelin 20. Stafi i Gaming-fans.com TFEW është gjithmonë duke bërë kërkime mbi këto bërthama dhe kur gjejmë ndonjë informacion të ri mbi një bazë që funksionon shumë mirë, ne me kënaqësi do ta postojmë atë. Në të djathtë, partneri ynë i medias Alpha Prime flet për Prime Cores dhe i tregon ato në veprim në një nga videot e tij të shumta TFEW në YouTube. Më poshtë është një listë e 12 Kryeministrit Bërthamat dhe aftësive të tyre më poshtë së bashku me lidhjet me ato që ne mendojmë se janë Botët më të Mirë për secilën Kryeministër të veçantë.

 

TFEW - Alchemist Kryeministri CoreAlkimist Kryeministri - Të gjitha sulmet tuaja ju shërojnë për një përqindje të dëmit të bërë - fillon me 5.5% dhe rritet bazuar në nivelin e Prime Core

- Bots më të mira për Kryeministri Core Alchemist

- Alchemist Prime Core në veprim (Video)

 


TFEW - Alpha Trion Kryeministri CoreAlfa Trion - Fitoni 1 pikë aftësie çdo 35 sekonda - fillon në 35 sekonda dhe koha zvogëlohet bazuar në nivelin e Kryeministrit

- Bots më të mira për Alpha Trion Kryeministri Core

- Alpha Trion Prime Core në veprim (Video)

 


TFEW - Amalgamous Kryeministri CoreKryeministri Amalgam - Ndërsa në modalitetin alt, rrit të gjitha dëmtimet (përfshirë aftësitë) me 6% dhe rikthen 1% Shëndetin çdo 0.5 sekonda - fillon me 6% dhe rritet bazuar në nivelin e Prime Core

- Bots më të mira për Kryeministrin Amalgamous

Amalgamous Kryeministri Core në veprim (Video)

 


TFEW - Liege Maximo Kryeministri CoreLiege Maximo - Pas përdorimit të aftësisë së tyre, robot e afërt të postës hakohen për një kohë të shkurtër. Ju nuk mund të hakoheni. - Shuma e kohës së hakuar rritet bazuar në nivelin e Prime Core

- Bots më të mira për Liege Maximo Core Kryeministri

- Liege Maximo Prime Core në veprim (Video)

 


TFEW - Megatronus Kryeministri CoreMegatronus - Flakët thelbësore ju rrethojnë, duke shkaktuar një përqindje të dëmtimit tuaj çdo sekondë në caqet në intervalin e përleshjeve - fillon me një përqindje të dëmtimit tuaj dhe rritet bazuar në nivelin e Prime Core

- Bots më të mira për Core Core Megatronus

Megatronus Kryeministri Core në Veprim (Video)

 


TFEW - Micronus Kryeministri CoreMicronus - Rikthen një përqindje të shëndetit tuaj te të gjithë shokët e skuadrës aty pranë çdo 5 sekonda - fillon me 0.5% shëndetësor dhe rritet bazuar në nivelin e Prime Core

- Bots më të mira për Micronus Kryeministri Core

Micronus Kryeministri Core në veprim (Video)

 


TFEW - Nexus Kryeministri CoreNexus Prime - Nëse vendoseni përpara se të vendoset Combiner, Combiner do të trajtojë një përqindje të dëmtimit shtesë me të gjitha sulmet.

- Bots më të mira për Nexus Prime Core

Nexus Prime Core në veprim (Video)

 


TFEW - Onyx Kryeministri CoreOnyx Kryeministri - Rrit dëmtimin e sulmeve të rregullta dhe zvogëlon dëmet e marra me 18% ndërsa nën 40% Shëndeti - fillon me 18% zvogëlimin e dëmeve dhe 40% Shëndetin dhe rritet bazuar në nivelin e Prime Core

- Bots më të mira për Core Kryeministri Onyx

- Onyx Prime Core në veprim (Video)

 


Prima Kryeministri CorePrima Kryeministri - Armiqtë e goditur nga sulmet tuaja themelore marrin dëme shtesë nga të gjitha burimet për 5 sekonda - sasia e kohës rritet me nivelin e Kryeministrit

- Bots më të mira për Core Prima Prime

Kryeministri Kryeministri në veprim (Video)

 


TFEW - Quintus Prime CoreQuintus Prime - Sa herë që shkatërrohet një ndërtesë ose bot postar, krijoni një Sharkticon me një përqindje të Shëndetit dhe Dëmit tuaj që zgjat për 7 sekonda

- Bots më të mira për Core Quintus Kryeministri

Quintus Kryeministri Core në veprim (Video)

 


TFEW - Solus Kryeministri CoreSolus Kryeministri - Çdo 15 sekonda krijoni një frëngji që ka një përqindje të shëndetit dhe dëmtimit tuaj dhe zgjat për 12 sekonda - përqindja e shëndetit dhe dëmtimit të frëngjisë rritet bazuar në nivelin e Prime Core

- Bots më të mira për Solus Prime Core

Solus Kryeministri Core në veprim (Video)

 


TFEW - Vector Kryeministri CoreVector Prime - Në shëndetin 0, ju ktheheni në kohë në vendin dhe shëndetin që keni pasur 2.5 sekonda më parë. Një përdorim për betejë! - fillon në 2.5 sekonda dhe rritet bazuar në nivelin e Kryeministrit

- Bots më të mira për Vector Prime Core

- Vector Prime Core në veprim (Video)