Luftrat e Bastisjes së Aleancës

Betejat e bastisjes TFEWBetejat e bastisjes së aleancës janë modaliteti i ri i lojës në Transformers Earth Wars që debutoi në fund të nëntorit 2018. Betejat e bastisjes paraqesin bazat jashtëzakonisht të vështira që kërkojnë aleancën tuaj për të punuar në mënyrë bashkëpunuese për t'i mposhtur ata dhe për të fituar pikë. Të arritshme përmes menusë të re të Raid Event, lojtarët mund të zgjedhin një Bazë të Raideve në dispozicion për të filluar një sulm në atë bazë. Aleanca merr pikat e bastisjes bazuar në dëmin e bërë për çdo bazë specifike. Për çdo nivel të Bazës së Bastisjes, vetëm një lojtar mund të sulmojë në një kohë, duke shënuar sa më shumë dëme të jetë e mundur në minutat 10 të kohës, atëherë dëmi është sinkronizuar dhe i gatshëm për sulmuesin e ardhshëm. Ngjarja përfundon kur aleanca ka shkatërruar çdo bazë bastisjeje.

Këtu është një vështrim në disa nga përmbajtjet në Betejat Raid të Aleancës nga Gaming-fans.com.

Artikuj për bastisjet e TFEW