Udhëzuesit TFEW

Transformers: Earth Wars është një lojë që, në nivele të larta, mund të jetë shumë më komplekse sesa thjesht të mposhtësh bazën e ekipit tjetër dhe të kapësh burimet. Stafi në Gaming-fans.com aktualisht po punon në Udhëzime për të ndihmuar lojtarët në të gjithë globin të përmirësojnë lojën e tyre në TFEW, duke filluar me mënyrën e ndërtimit të një ekipi të Luftës. Vazhdoni të kontrolloni përsëri për më shumë udhëzues strategjie për t'ju ndihmuar të përmirësoni lojën tuaj në Transformuesit: Luftërat e Tokës.

  • Strategjitë e sulmit
  • Hartimi i bazës
  • Ndërtimi i një ekipi lufte
   • Përbërja e ekipit
   • Zbutja e dëmtimit
   • Një e shtënë
   • Shërimi
   • Përforcimi i dëmtimit
   • X-Faktorët
   • Kryeministri Bërthamat
   • COMBAT Bots