Ndërtimi i një ekipi lufte

Transformers: Earth Wars ndahet në vetëm një grusht aktivitetesh: luftëra, bastisje, ngjarje dhe bastisje të burimeve. Për secilën nga këto një ekip mund të krijohet për të maksimizuar efektivitetin tuaj - në fund të fundit, ka mbi 70 bots dhe ju keni vetëm 8 lojëra elektronike për të përdorur kështu që duhet të bëhen zgjedhje! Unë do të argumentoja se ato zgjedhje janë më të rëndësishme për ekipin tuaj të luftës, prandaj ne jemi këtu në artikullin e parë në artikullin tonë Udhëzues për Transformuesit: Luftërat në Tokë seri. Ekipi juaj i luftës do të prodhojë bote solo të forta për XP dhe bluarja e ngjarjeve, do të jetë më efektiv në sulme sesa një ekip bastisje do të ishte në luftë, dhe do t'ju ndihmojë të kuptoni se si mund të jenë bots dhe bërthamat e gjithanshme. Një ekip lufte duhet të jetë ai në të cilin përqendroheni kryesisht për të qenë të suksesshëm në TFEW dhe për të siguruar përfitimin më të madh për aleancën tuaj.

TFEW - Optimus PrimeDuke parë një ekip lufte ju duhet të rishikoni se çfarë bote për të zgjedhur, cilat bërthama për të përdorur, çfarë strategjie për të përdorur, çfarë COMBAT për të përdorur, kush për të ndezur, sa duhet të ndezni dhe më shumë. E gjitha mund të jetë dërrmuese. Ky udhëzues do t'ju ndihmojë të merrni këto vendime në një mënyrë shumë më të zgjuar dhe të zgjedhni ekipin tuaj dhe bërthamat / COMBAT që janë duke përdorur.

Grackë më e madhe që shoh lojtarët bien në është thjesht të zgjedhësh ose 8 bots-in e tyre më të fortë dhe të shkosh në luftë me atë ose të zgjedhësh 8 bots-et e tyre të preferuar nga karikaturat me të cilat u rritën dhe duke shpresuar për më të mirët. Sido që të jetë, është një mënyrë e sigurt për të humbur luftërat dhe për ta bërë aleancën tuaj të përballet me palme. E thënë kështu, uroj që shumë njerëz të mos e pëlqejnë g1 Grimlock aq sa bëjnë sepse janë në një lidhje toksike me TFEW Grimlock për shkak të tij, por unë zvarritem…

Për shkak të natyrës së thelluar të këtij artikulli, ne e kemi ndarë atë në Përbërjen e Ekipit dhe 7 nën-kategori, të gjitha këto do të shfaqin artikullin e tyre në këtë faqe interneti dhe do të lidhen më poshtë. Falënderime të veçanta për James "Emrakul Tat" Hogan të Alpha Cartel për të gjithë punën e tij të vështirë në të gjitha fushat e Ndërtimi i një Ekipi të Luftës në TFEW udhëzues. Siç mund ta shihni, ai hyri në detaje të mëdha në këtë udhëzues në përpjekje për të ndihmuar komunitetin.