SWGoH: Bästa Mods för Poe Dameron

Välkommen till Poe Dameron mods guide, den senaste artikeln om Star Wars Galaxy of Heroes där vi tar en titt på de bästa moderna för enskilda karaktärer. Även om jag inte påstår att jag har alla svar i det här spelet, gör jag min forskning och har använt alla toner jag skriver om mycket. Dessa är modrekommendationer och de är verkligen inte det enda alternativet. Men vi ser för att hjälpa spelare att maximera sina karaktärer i SWGoH och vi är alltid öppna för att höra din feedback @GamingFansDFN på Twitter om du har en mod-installation som fungerar bra i ditt eget spel.

Poe Dameron - SWGOH - ModsDagens karaktär att granska mods för kommer att vara Poe Dameron, den “bästa piloten i motståndet” som öppnar avsnitt VII och visar sig vara en av hjältarna i den nya trilogin. Tillgängliga i Cantina Battle Store var mina ursprungliga tankar 2017 att "Poe är en ganska enkel gård för alla som behöver en tank med bra hastighet och intressanta förmågor." Självklart utvecklades spelet och Zeta Finn-ledningen i en all-Resistance-grupp blev ganska värdefull med Poe Dameron i SWGoH, men när Rey (Jedi Training) släpptes blev hans värde doppat igen. Nu med den nya 2020-versionen av Rey som kommer ut som en Galactic Legend karaktär och Poe behövde tävla för att låsa upp henne, Poe Dameron är återigen en karaktär av värde. Låt oss ta en titt på den bästa statistiken att förbättra för Poe genom mods i SWGoH.

Huvudfokus: Medan varje karaktär behöver hastighet (ja, jag säger det här varje gång för det är sant), behövde Poe Dameron det mer än nästan alla andra när den gamla Zeta Finn Resistance-strategin var på plats. Medan Poe är en av de lyckliga karaktärerna med en stark Speed-stat enligt design, betyder det bara att han är en bra kandidat för en uppsättning av fyra Speed-mods.

Ytterligare områden att fokusera på: Kraft, uthållighet och överlevnad. Med hastighet som det första fokuset, lämnar styrka en nära sekund. Poes grundattack, Utmanande Shot, har en 40% chans att påföra brottslighet nere och hans speciella förmåga, Motstånd Bravado, har en 65% chans att exponera fiender och orsaka buff immunitet under 2 varv. Det där Exponera debuff är fortfarande mycket viktigt för effektiv användning av Poe med tanke på värdet av Expose debuff under en RJT-ledning, så öka din styrka för att maximera de fördelar som hans Resistance-teamkamrater kommer att få.

Poe Dameron Mods - SWGOH

Uthållighet, även om det inte är lika viktigt för andra karaktärer, är ett fast område att fokusera med Poe eftersom hans unika förmåga, Stå stadigt, låter Poe (och Finn, om närvarande) återhämta sig 7.5% av sin Max Health när han motstår en negativ statuseffekt, men jämfört med behovet av hastighet och styrka är detta mycket mindre viktigt. Slutligen är Poe designad för att vara en tank och äta upp skott från fienderna, så extra överlevnad (hälsa, skydd och försvar) är viktigt, men offra inte för mycket hastighet och styrka.

Modifieringar i spelet: Hastighet och styrka. Ingen oenighet här - jag är bara glad att utvecklarna tog sig tid att faktiskt se till att deras rekommendationer i spelet var bra. Många ursprungliga SWGoH-karaktärer glansades över när dessa lades till i spelet, men det här är en som de fick rätt efter min utbildade åsikt.Ideal Mod Setup för SWGoH Poe Dameron:

Den "ideala modinställningen" kan tolkas på några olika sätt. Om du riktar dig mot hastighet, styrka, hållfasthet och hälsa genom moderna kan det fungera bra på ett antal olika sätt. Här är min rekommenderade mod-inställning för att maximera Poe Damerons förmågor i SWGoH:

  • Sändare (Kvadrat) - Hastighetsmod med brott mot primärt och hållfasthet, hastighet, hälsa, skydd eller försvar sekundär
  • Mottagare (pil) - Potensmod med hastighet primär hållfasthet, hastighet, hälsa, skydd eller försvar sekundärer
  • Processor (Diamond) - Hastighetsmod med försvaret primärt och fokuserar på styrka, hastighet, hälsa eller skydd sekundärt
  • Holo-Array (Triangle) - Potency mod med försvaret primärt och fokus och styrka, hastighet, tålamod och försvar sekundär
  • Data-Bus (Circle) - Hastighetsmod med hälsa primära och fokusera på styrka, hastighet, hälsa och tålighet sekundära
  • Multiplexer (Plus) - Hastighetsmod med styrka primärt och fokus på hastigheter, hälsa, försvar och hållfasthetssekundärer

2 Kommentarer på "SWGoH: Bästa Mods för Poe Dameron"

  1. Jag håller inte med mig mycket i den här uppsättningen. Poe behöver fokusera i styrka och hastighet, inget annat. Hastighet bara så att den kan börja först exponera och styrka så att den kan exponera så mycket som möjligt. Det är allt.

    • Tack för feedbacken - dina kommentarer tvingade mig att granska vad jag hade skrivit och jag tyckte att den var föråldrad. Artikeln har uppdaterats, jag förväntar mig att du kommer överens nu. Om inte lmk. Tack! (någon intresse av att skriva några mod guider dig själv?)

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SWGoH Zeta Review: Finn -

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.