SWGoH Event Update: Darth Nihilus Event detaljer

Sedan Star Wars Galaxy of Heroes har nixed turneringar efter rapporterad fusk och nerfed Barriss Offee Zeta som bara belönade dem som hade Barriss, inte de som förlorade på grund av dessa saker (ja, jag är fortfarande bitter), händelser är sättet att låsa upp nya toner. Darth Nihilus - SWGoHFrån och med torsdag, februari 16th är det senaste av dessa karaktärshändelser som "Hungerens Herre" Darth Nihilus Eventdetaljer har släppts. Fyra händelser under spannet av 11-dagar kommer att se belöningar som är "Darth Nihilus och två andra" som ska meddelas "mörka sidokalor". Händelserna är öppna squad - vem du vill använda på din roster kommer att finnas tillgänglig.

Vem är Darth Nihilus du frågar? Vi är glada att du frågade!

2.23.17 Uppdatering: Darth Nihilus-evenemanget har börjat och ... vi måste vänta ännu längre för att öppna den nyaste Sith Lorden i Star Wars Galaxy of Heroes. Att slå alla 4-faser av dagens evenemang gör att du 35 av 50 behöver shards för att öppna Nihilus, så det ser ut som att lördag är dagen för att öppna honom. Vi får kämpa med Nihilus i dagens evenemang som är coolt, men bara i 4th-matchen var mitt lag jämnt matchat för att få använda sin speciella attack, Förinta, som tog ut Krennic ganska snyggt!
2.15.17 Uppdatering: Uppdateringen av Darth Nihilus och Sith är här! Darth Nihilus, Sith Trooper och Sith Assassin har alla lagts till, varje öppning på 50 shards (3-stjärnor). Händelsen är en 4-delserie som börjar vid 3 am ET på torsdag, februari 16th och sedan återupptas på Feb. 18th, 23rd och 25th. Den inledande händelsen har Sith Trooper Shards, X. 18-evenemanget innehåller Sith Assassin shards och de sista två har Shards of Hunger-skull själv - Darth Nihilus.

Officiella recensioner av Sith Trooper och Sith Assassin är nu tillgängliga här från Gaming-fans.com. Dessutom finns mer information om detta evenemang och den kommande platsen för Power Event på SWGoH EA forum.

4 Kommentarer på "SWGoH Event Update:" Herren av Hunger "Darth Nihilus händelse detaljer"

  1. Snälla sätta en annan nihilis händelse som jag inte har honom än

  2. Ja snälla gör en annan nahilus händelse tack

  3. Como lo consigo? Si no jugaba en aquel tiempo?

  4. Ja, jag har inte heller honom och han är en av mina favoriter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.