SWGoH: Bästa Mod för Kylo Ren

Välkommen till de bästa modsatserna för Kylo Ren, den senaste artikeln i serien om den populära Star Wars Galaxy of Heroes, där vi tittar på bästa mods för enskilda SWGoH-tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning. Dessa är mod rekommendationer och de är verkligen inte det enda alternativet. Vi ser dock ut för att hjälpa spelare att maximera sina karaktärer i SWGoH och vi är alltid öppna för att höra din feedback @GamingFansDFN på Twitter om du har en mod-inställning som fungerar bra i din egen spelning.

Kylo Ren Mods - SWGoHDagens karaktär att granska mods för är First Order bad guy Kylo Ren. Född Ben Solo, son till Han Solo och prinsessan Leia Organa, Kylo började sin tid i Star Wars Galaxy of Heroes som en ganska halt karaktär innan en omarbetning i januari 2017 gjorde honom till en av de bästa på kort tid. Den ursprungliga SWGoH Kylo Ren har haft en plats i Heroisk AAT, Sith Triumvirate Raid och var en av de bättre bitarna för First Order in Territory Wars och Grand Arena Championships. Nu behövs för att låsa upp sin 2020-version i den nya Galactic Legend-händelser, Kylo Ren betydelse i spelet förblir hög. Låt oss ta en titt på hur vi bäst modar honom för framgång.

Huvudfokus: Medan varje karaktär behöver Speed, kan Kylo Ren Speed ​​vara avgörande för att göra resten av sitt kit mer effektivt och att öka sin första ordningens lagkamrater Turn Meter. Kylo unika förmåga, Omöjlig att stoppa, säger att han "tar minskad skada från Procent Health-skadevirkningar och får 10 hastighet för varje debuff på honom", detta har mig med avsikt att gå för en lägre Tenacity-poäng och högre hastighet för att uppmuntra fler debuffs som fungerade bra för Kylo i fas 1 av den heroiska AAT innan CLS och andra starkare karaktärer släpptes.

Ytterligare områden att fokusera på: Brott, Kritisk skada, Känsla och överlevnad i form av skydd. Med Offense mods som nu har mer värde efter Mods 2.0 och förändringarna till Kylo efter första order fraktionen utökades, kan Offense mods vara den rutt du vill ta. Ett eventuellt brott är ett plus eftersom vi vet det brottslighet påverkar direkt kritisk chans och kritisk skada statistik, och mer skydd betyder att du kan hålla Kylo levande längre eftersom han trivs i långa stridsituationer. En anteckning om skydd - om du har en Zeta på Kylo Ren eller planerar att använda en, hans Outrage attack återvinner skydd som är lika stor som den skadade, men avslutas av hans Max Protection. Således är ett högre skyddsnummer mer fördelaktigt för en Zylo Ren. Kylo's CC är ganska låg, bara 44.12% när han maxade ut och ges hans Skälla på AoE special kan inte drabbas kritiskt, att förbli borta från kritisk chans föredras nu. Men samma attack gör bonusskador motsvarande 50% av hans kritiska skada, så att få upp sin CD är klokt. Kraft kan också gynna Kylo effektivitet och kommer att hjälpa hans grundläggande, Ragged Cut, vilket lägger till en skada över tid (DOT) och kan påverka läkande immunitet.

Observera att Kylo Ren's Relic-förstärkare uppgraderingar är de av en high-end angripare som Jedi Knight Anakin och andra. Som ett resultat, när du får honom till Gear 13 och börjar förbättra på dessa reliknivåer föreslår jag en ännu högre betoning på Brott med en del CC och CD som fungerade också.

Modifieringar i spelet: Brott och uthållighet. Brott verkar vara rätt riktning för Kylo Ren, men Tenacity är för mig en huvudskrapare. Kylo är unik, Omöjlig att stoppa, säger att han "får 10 hastigheter för varje debuff på honom." Således tillåter högre hållfasthet inte denna mekaniker att maximeras genom att motstå ytterligare debuffs. Som ett resultat föreslår jag en styrka med hög hastighet och skyddssekundärer istället.Ideal Mod Setup för SWGoH Kylo Ren:

Kylo Rens SWGoH-styrkor kräver specifika riktningar med sina mods, så att ignorera CC är din bästa rutt. Jag föreslår en uppsättning av fyra Offense mods och en Potency eller Health set med super hög skydd och stark hastighet sekundär statistik för att maximera Kylo Ren förmågor. Således ser mina förslag till de bästa mods för Kylo Ten ut så här:

 • Sändare (Square) - Offensiv mod med ett primärt fokus på brott och sekundärt fokus på hastighet, styrka och skydd
 • Mottagare (Pil) - Känsla / Hälsomod med + 30-hastighet och sekundärt fokus på skydd
 • Processor (Diamond) - Offensiv mod med ett primärt fokus på försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och brott
 • Holo-Array (Triangle) - Offensiv mod med ett primärt fokus på kritisk skada eller skydd och ett sekundärt fokus på skydd och hastighet
 • Data-Bus (Circle) - Framgång / Hälsa med primärt fokus på skydd och sekundärt fokus på hastighet, försvar, brott och skydd
 • Multiplexer (Plus) - Offensiv mod med primärt fokus på försvar eller skydd och sekundärt fokus på hastighet, brott och skydd

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

8 Kommentarer på "SWGoH: Bästa Mods för Kylo Ren"

 1. Per administratör ska detta vara för Imperial Super Commando, men hyperlänken omdirigeras till Kylo Ren

 2. * Hyperlänk för Imperial Super Commando-omdirigeringar till Kylo Ren

 3. Med ändringen till Lash Out i den kommande Nov 8th uppdateringen, skulle det vara mer fördelaktigt att ha crit skador mods istället för crit chans? Eller kanske bara offensiv mods?

 4. Fortfarande snyggt att försöka slå mitt huvud runt bra mod bygger. Jag undrar, om kritisk skada och hastighet är viktig, finns det anledning att du inte använder CD eller Speed ​​mods, utan istället förlitar sig på primära eller sekundära attribut för dem?
  Med den nya Lash Out tänkte jag på att byta ut en av CC mods för CD, och ville veta om det var en anledning att det här inte skulle vara ett smart drag.
  Tack!

  • Ja, ser det här över, jag planerar att uppdatera saker. Många gånger använder vi mod eller mod-uppsättning på grund av att vi får en fantastisk hälsodrift med bra sekundärstatistik. Modetypen är många gånger inte så viktigt - det handlar ofta om sekundärstatistik, speciellt när man får en blå, lila eller guldmodig och jämnar upp den.

   Jag har bytt mina zKylo till 4 Offense mods (för offensiv bonus) och 2 Potency mods som har honom vid 3376 Physical Dmg, 213 hastighet och 59k skydd. Jag har inte mer CD på honom b / c av en fantastisk Triangle mod som jag bara inte kunde misslyckas med att använda.

 5. Jag har funnit mycket brott, kritisk chans och kritisk skada (med så mycket fart som du kan kasta in förstås) är mest effektiv för OG Kylo. Jag kör ett brott och en kritisk chansuppsättning (36% Crit Dmg på triangeln; 23.5% skydd på cirkeln och korsar för sin Outrage zeta); + 80-hastighet från sekundärer. Hans Lash Out kunde göra bättre med en kritisk skada men jag måste jobba på min Jawas. Kraft är också till hjälp, men jag skulle bara ta dem från sekundärer.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.