SWGoH: Bästa Mod för Zeb Orrelios

Välkommen till en annan artikel i vår serie om Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för SWGoH-tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt alla toner jag skriver i stor utsträckning. Dessa är modrekommendationer baserade på karaktärs kit och verkligt spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera Galaxy of Heroes holotables.

Zeb Orrelios Review - SWGoHDagens toon för att granska mods är Zeb Orrelios. Strax efter att han släpptes i SWGoH, den 23, 2017, skrev jag XNUMX i mars när det gäller mods, "styrka och hälsa sticker ut som de uppenbara valen." En ytterligare analys (nedan) visar att statistiken är de främsta fokusområdena från -djup granskning. Anteckna det Vi rekommenderar att du odlar Phoenix-karaktärer tidigt i vårt MSF 101-avsnitt, och jag kommer att adressera startmods för Zeb senare i den här artikeln.

Huvudfokus: Överlevnad, speciellt hälsa och skydd. Zebs unika, Skaka av, ger honom och alla Phoenix-allierade under en Hera Syndulla-ledning "Max skydd lika med + 40% av hans maximala hälsa". Om han har ett högre hälsonummer får han mer skydd. Dessutom återvinner han 15% av sitt skydd i början av varje tur, 30% om han debufferas. Således skulle jag fokusera varje stat möjligt på att öka hans hälsa och skydd.

Ytterligare områden att fokusera på: Potens, hastighet, brott, kritisk chans och kritisk skada. Speed ​​är ett fokus helt enkelt för att du måste ha Speed ​​på dina karaktärer för att vara effektiva, och Garazeb Orrelios är inte annorlunda. Medan du vill att Zeb träffar ofta, kan du använda Ezra och Hera för att ringa Zeb för att hjälpa vara ganska effektiv när du är dazing och bedömer fiender. Som ett resultat, särskilt tidigt i spelet (nivå 50 efter att mods har lagts till), är styrka en nyckelstat för att förbättra. Det kommer att hjälpa hans grundläggande och speciella attacker, som båda förorsakar fienden, så se till att få plus / cross-mod med Potency som den primära stat och sätta den på Zeb. Kritisk skada är till hjälp eftersom alla Phoenix-allierade delar unika förmågor igenom Hera Syndullas ledarskap som Sabine WrenDet unika ökar alla Phoenix-allierade med + 25% Kritisk chans och + 25% Kritisk skada, och även om ett ton CC inte är nödvändigt, är det inte heller en dålig idé att öka. Lägg till slut lite brott, särskilt tidigt i spelet, eftersom Zeb är en av dina angripare på Phoenix-laget som är lite svag på den offensiva sidan.

Modifieringar i spelet: Kritisk skada och hälsa. Medan jag egentligen inte kan hålla med om användningen av CD-mods på Zeb, är styrka en viktigare stat att öka enligt min mening av de skäl som anges ovan. När du senare kommer in i spelet kan nivå 85 med högre växelnivåer, vilket gör att Zeb slår hårdare och mindre potent kan vara en solid strategi.Ideal Mod Setup för SWGoH Zeb Orrelios:

Jag rekommenderar att gå med 2-uppsättningar av 2 Health-mods och en uppsättning 2 Power-mods för att få så mycket som möjligt inom dessa två områden. Observera att triangeln är en + 36 CD-primär. Jag går den här vägen eftersom jag har en mycket djup inventering av hälsomod och en styrktriangel som också har hälso- och skyddssekundärer OCH + 4.11% CC. Eftersom alla Phoenix-allierade har + 25% CC och + 25% CD under Heras ledning kommer Zeb att vara i bra form med Critical Damage utan att behöva använda CD-mods på honom. Så här är min föredragna modinstallation för Zeb:

 • Sändare (Square) - Hälsomod med primärt brott och sekundärt fokus på hälsa, hastighet, styrka och skydd
 • Mottagare (pil) - Hälsomod med en primär hastighet och ett sekundärt fokus på hälsa, brott, styrka och skydd
 • Processor (Diamond) - Potensmod med försvarsprimär och sekundärt fokus på skydd, hastighet och hälsa
 • Holo-Array (triangel) - Potensmod med en kritisk skada och ett sekundärt fokus på hälsa, hastighet, styrka och skydd
 • Data-Bus (Circle) - Hälsomod med primär hälsa eller skydd och sekundärt fokus på hälsa, hastighet och skydd
 • Multiplexer (Plus) - Hälsomod med en primär styrka och ett sekundärt fokus på hälsa, hastighet och skydd

5 Kommentarer på "SWGoH: Bästa Mods för Zeb Orrelios"

 1. Jag trodde att du skulle göra MODS ... .Jag inser att det finns för många toner, men du gjorde bara om 4. Vad händer?

 2. med hans zeta skulle använda kritiska skador mods för att öka crit skada till 241% + skapa en en träff död möjlighet för de lägre hälsa toons?
  zeta: Betala dubbla skador på non debuffex toons plus 20% av deras max hälsa. med rätt mods kan du realistiskt träffa 60k

  • Intressant att du frågar som jag vill få Zeta-översynen för Zeb publiceras snart. HIs Zeta är fantastiskt när det gäller skadorna som den handlar om den speciella attacken, så ja, om du vill ha en enorm 1-hitton i den här gruppen, är en Zeta on Zeb plus CC / CD vägen att gå IMO.

 3. Nybörjare fråga här, när du säger fokus på hälsoskyddsförsvar etc, menar du x% hälsa eller som + xxx hälsa?

  • Antingen är bra, men de platta talen (inte procent) är gynnsamma, särskilt för dem som inte har många Gear 12-tecken.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.