SWGoH Nytt teckenförslag: Hondo Ohnaka

Hondo var en pirat / scoundrel / Bounty Hunter och tillhörde Weequay-rasen.

"Hondo Ohnaka ledde ett ökänt yttre piratgäng från sitt huvudkontor på Florrum. En före detta kollega av Jango Fett och en före detta älskar Aurra Sing, vann Ohnaka berömmelse under klonkrigen när han kidnappade Count Dooku, Obi-Wan Kenobi och Anakin Skywalker och försökte lösa alla tre för en stor utbetalning. Sedan den händelsen upprätthöll han ett särskilt förhållande till Republiken - respektera Jedi-riddarna, men inte att överraska dem eller förråda dem. Under imperiumets ålder fann Ohnaka sig en solo-operation, men han fortsatte skeming och hantering. Han var ju en pirat genom och genom. "- StarWars.com

Hondo Ohnaka

Dark Side, Scoundrel, Bounty Hunter, Healer, Support
Effekt: 7,700 Hälsa: 17,900 Hastighet: 122 Max Skada: 4800

Grundläggande: Kowakian Distraction
Behandla fysisk skada mot målfienten och åstadkomma eventuella slumpmässiga negativa och positiva statuseffekter (detta utesluter Stun och Taunt) för 1-sväng. Denna attack har stor skadavariation. Dessutom finns det en 20% chans att ringa allierad Aurra Sing för att hjälpa.

Särskilda: Drycker runt om
Cooldown - 3
Diskutera alla negativa statuseffekter från alla allierade och tillfoga samma debuffer på varje motstående intilliggande fiende. För varje effekt som elimineras på detta sätt, återhämtar Scoundrel-allierade 12% av deras Max Health och Bounty Hunter-allierade får 8% turn-mätare.

Unikt: Bra affär
I början av striden tilldelar Hondo varje Scoundrel-allierad "Pirates Scheme" -förmågan. Det här kan inte raderas och löper ut efter att 5 vänder. Dessutom, efter att ha vunnit en kamp, ​​så länge som Hondo Ohnaka deltog, kommer det att bli dubbla droppbelöningar.
(Pirates Scheme: När en Scoundrel-allierad kritiskt träffas, finns det en 35% chans för varje Scoundrel-allierad för att få Evasion Up för 2-vändningar. När den första Scoundrel-alliansen besegras, får alla Scoundrel-allierade Retribution för 2-varv och Offense Up for 3 vänder. Dessa buffers ignorerar Buff Immunity och Shock på den tur de tillämpas på.)

Flytta Set Förklaringar:

Grundläggande: Kowakian Distraction
Jag kommer inte att gå in på förmånsnivåbonusen på detta eftersom det bara borde vara skador ökar IMO, men animationen skulle vara cool om hans Kowakian Lizard-Monkey-husdjur hjälpte honom på något sätt när han sköt sin gevärblaster. Jag tycker att fördelen med detta kan vara en hög attack-takt och den potentiella assistansen från Aurra för att eventuellt orsaka Defence Down, men nackdelen kan vara att de får en positiv statuseffekt som framsynthet, evasion upp, täthet upp, läka över tid etc. Men , då är det fortfarande en chans att få en bra debuff som Stagger, Daze, Shock, Offense Down, etc. Jag tror att Stun skulle vara för OP och Taunt kan vara alltför skadligt potentiellt och helt bakstart. Anledningen till den positiva / negativa effekten på Hondo är att han var snäll en bra kille och en dålig kille. Han var aldrig riktigt på någons sida, även Bounty Hunters, och hjälpte båda sidor av Jedi och separatisterna att fly under kriget. Dessutom tycker jag att det passar hans karaktär och personlighet och kan göra honom riktigt kul genom att inkludera hans oförutsägbara drag så att alla vill få honom - även om det bara är kul för det. Och chansen att hjälpa är mycket som Aayla Securas grundläggande så det är inte OP att ha hjälp med en grundläggande ... speciellt med en mindre procentandel för att hjälpa till än Aaylas.

Särskilda: Drycker runt om
Den ursprungliga texten lyder: "Dispel alla negativa statuseffekter från alla allierade. För varje effekt som elimineras på detta sätt återhämtar Scoundrel-allierade 5% av deras Max Health och Bounty Hunter-allierade får 2% turn-mätare. "

Förmåga nivå bonus
2 + 1% Heal
3 + 2% sväng mätare
4 + 2% Heal
5 + 2% sväng mätare
6 + 4% Heal
7 + 2% sväng mätare
8 (Omega) Inflict de samma debufferna på varje motstående intilliggande fiende.

Det här liknar Admiral Ackbars speciella förmåga "Det är en Trap!" Eftersom det tar bort debuffs och läker laget. I stället för att applicera Ackbars personliga vridmätareförstärkning och ha det helande effektarbetet på någon allierad, kan denna förmåga bara tillämpa hälsan och vända mätvärdet till antingen Scoundrel eller Bounty Hunter-allierade. Så låt oss säga att jag har ett team av Jango Fett-ledningen med Boba, Aurra, Hondo och Jedi Knight Anakin och de har alla överallt 3-5 negativa statuseffekter på dem. Alla effekter skulle tas bort, men alla förutom Anakin skulle faktiskt återställa hälsa och / eller vända mätare.

Jag inkluderade också Omega för att vara ganska extrem, så det är därför du inte bara kan lägga Hondo i något slumpmässigt lag eller det blir inte lika effektivt. Låt mig förklara Omega lite bättre. Nu skedde karaktärerna i ett visst område på slagfältet beroende på var de befann sig i "Select Squad" -menyn / skärmplatsen. Den första platsen är ledare och resten av fläckarna spelar ingen roll ... men de skulle vilja i Hondo. Jag vet inte om fiender har en annan programmering med numreringen, men låt oss säga att jag har samma lag som jag nämnde tidigare men istället för Anakin, jag har Dengar bara för att ge det mer Bounty Hunter-synergi. Låt oss säga att jag står inför ett ledande Zeta Darth Vader-team med Palpatine, Shoretrooper, Royal Guard och TIE Fighter Pilot. Darth Vader gör sin AoE och infekterar 3-skada över tiden för 2-varv och Speed ​​Down på alla 5 av mina tecken. Nu om jag använder Hondos "Drycker All Around" då skulle alla negativa effekter eliminera och placeras på sina "motsatta intilliggande" fiender. Så Jango negativa effekter är nu placerad på Vader, Boba sitter nu på Palpatine, Aurras är nu på Shoretrooper, Hondo sitter nu på Royal Guard och Dengar sitter nu på TIE Fighter Pilot. Efter det skulle de alla återställa hälsan och vända mätare och då skulle det bli nästa karaktärs tur.

(Sidnot: Men det var faktiskt ett speciellt scenario på grund av Vader Zeta. Så nu skulle Jango's team alla få 3 Damage Over Time-effekter igen, men Speed ​​Down skulle stanna. kan vara effektiva i HAAT-raid och sort av Rancor i vissa delar. Självklart skulle Shock and Stun inte gälla, men du får idén.

Olika scenarier: Låt oss nu säga att jag hade mina 5-figurer kvar och zVaders team hade alla utom för Shoretrooper eftersom han blev besegrad, då Aurras effekter bara skulle försvinna och de kommer inte att placeras på någon i motståndarna, men självklart är hon skulle få DoT igen tack vare Vader Zeta.)

Unikt: Bra affär
Den ursprungliga texten lyder: "I början av striden tilldelar Hondo varje Scoundrel-allierad" Pirates Scheme "-förmågan. Det här kan inte raderas och löper ut efter att 3 vänder.

(Pirates Scheme: När en Scoundrel-allierad kritiskt träffas, finns det en 20% chans för varje Scoundrel-allierad för att vinna Evasion Up för 1-turn. När den första Scoundrel-alliansen besegras, får alla Scoundrel-allierade Retribution för 2-varv och Offense Up for 2 vänder. Dessa buffers ignorerar Buff Immunity och Shock på den tur de tillämpas på.) "

Förmåga nivå bonus
2 + 5% Bonus Effekt Chance
3 Expiration Countdown + 1
4 + 10% Bonus Effekt Chance
5 Evasion Up Duration + 1
6 Expiration Countdown + 1
7 Offense Up Duration + 1
8 (Zeta) Om Hondo Ohnaka deltar i en kamp, ​​kommer det att bli dubbla droppbelöningar.

Det här är pengeproducenten här. Människor kommer att vilja jämföra honom, utrusta honom och Zeta honom så att de kan använda honom i mörka sido- och kantina strider för att få dubbla droppar, även när du SIM, men han måste ha varit i den sista raden upp på dem strider. Tänk på att han inte kan delta i Light Side-strider självklart så att han inte kan hjälpa dubbla droppar på Shoretrooper, Baze Malbus och Director Krennic Shards, så EA / CG håller honom fortfarande borta från att odla dem för fort. Plus, om de sätter Nihilus eller de andra två Sith som släpptes med honom på de hårda knutpunkterna i Dark Side-striderna, kan han hjälpa till med dem. Men som startspelare kanske det är klokt att investera Zeta i Hondo för att hjälpa till med de dubbla dropparna - i speciellt Cantina. Hondo var en pirat och en darn bra på det! Han förtjänar en cool unik och det här låter väldigt passande för mig, eftersom han är en karaktär som också hjälper utöver striderna. Jag tycker att det skulle vara väldigt coolt. Jämför detta med Jango Fett och Aurra Sing-karaktärsförslag här på webbplatsen.

Var den första att kommentera på "SWGoH New Character Proposal: Hondo Ohnaka"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.