SWGoH: Speed ​​Kills - Hur man hittar de bästa hastighetsmodulerna

Fart. Det ultimata målet för mod jordbruk, och banans spelare överallt. Det finns inget mer frustrerande än att förlora en kamp på grund av en få hastighetspunkter. Ingenting utom att försöka stänga klyftan, det vill säga. Så låt oss titta på några av siffrorna bakom hastighetsmod, den vita vallen av SW: GOH.+ 21 Speed ​​Mod

Denna guide bygger på min egen erfarenhet odling för mods, som jag har haft stor framgång med. Min egen högsta (sekundära) hastighetsmod är + 21, vilket är fantastiskt. Det är inte högst möjligt, men fortfarande högre än de flesta. Dina resultat varierar, men så har jag förvärvat nästan alla mina bra hastighetsmodeller.

Perfekt hastighetsmod

Den högsta hastighetsstat som kan hittas på en unleveled, fem dot mod är 5, och den mest kan det uppgraderas varje nivå är 6, vilket ger oss en teoretisk max + 11-hastighet för gröna mods, + 17 för blå, + 23 för lila mods, och + 29 för gyllene. Grey mods kan ha + 5-hastighet, men eftersom de inte ökar ser vi inte på dem.

Skillnaden mellan teoretiskt maximalt och ett mer realistiskt maximalt är dock massivt. Det finns flera ställen du litar på RNG - får en användbar mod med en sekundär hastighet - liksom den ursprungliga hastigheten på den, hur många gånger hastigheten uppgraderas och hur mycket varje uppgradering läggs till. Det är viktigt att öka chansen att få en bra hastighetsmod.

Skaffa en lovande mod

Tidigare var modbutiken den mest konsekventa källan till lovande mods. Införandet av territoriella krig och territoriella slag har emellertid gjort krediter mer värdefulla och droppräntan från utmaningar har ökats till 100%. På grund av detta köper energiuppdateringar ett mycket effektivare sätt att odla mods än det brukade vara, eftersom du är garanterad 7-droppar för en 100-kristallinvestering. Detta gäller speciellt om du säljer oönskade mods för extra krediter.

Oddsen att få en lovande mod är fortfarande på lågsidan. Sex slots du kan ha droppe. Fem kvaliteter du kan få. Tre nivåer modet kan vara. Upp till sju primaries, bara en som är väldigt användbar, och tolv sekundära statistik att välja mellan. Om du får hastighet som sekundärstat är det ursprungliga värdet mellan + 3 och + 5. Det är många variabler du behöver ställa upp för en bra mod. En stor noggrann provstorlek minskar effekterna av RNG, och volymen av mods möjliga från energiuppdateringar hjälper dig att komma dit snabbare. Ett annat sätt att tänka på är att en uppdatering ger dig 7 chanser att få tur.

Få fart att uppgradera

Så nu finns det bara två variabler - huruvida din hastighet uppgraderas och hur mycket den ökar med. Oddsen att ha hastighetsökning varierar beroende på kvalitet.

Grön Blå Purple Gold
En eller flera
uppgraderingar
(6-11)
100% 75% 69.92% 68.36%
Två eller flera
uppgraderingar
(9-17)
25% 25.48% 26.17%
Tre eller flera
uppgraderingar
(12-23)
3.59% 5.08%
Fyra eller fler
uppgraderingar
(15-29)
0.39%

Som du kan se i tabellen ovan har lägre kvalitetsmodeller en lägre potentiell maxhastighetBlue Mod Double Speed ​​Upgrade, men en liknande chans att uppgradera hastighetsstat. Det betyder att en blå mod exempelvis har lite större sannolikhet att uppgradera hastigheten två gånger jämfört med en guldmod. Så om du inte letar efter extremt avancerade mods, är lägre kvalitet mods fortfarande livskraftiga.

Hur hög kommer det att gå?

Även om du har turen att ha en snabb uppgradering varje gång, kan du ändå sluta med en låg / mellannivå mod. Ökningen i hastighet kan sträcka sig från + 3 till + 6, vilket ger en 25% chans att få ett visst nummer. Med hjälp av detta kan vi kontrollera hur sannolikt det är att vi får maximal möjlig hastighet för varje mod.

Grön (+ 11) 25%
Blå (+ 17) 1.56%
Lila (+ 23) 0.056%
Guld (+ 29) 0.0015%

Så det finns bara en 0.0015% chans att få en perfekt hastighetsmod. Det är runt a 1 i 66,667 för att få en, med en idealisk mod. Låt oss möta det, det är inte realistiskt. Det vinnande RNG-lotteriet. Chansen att få en är så låg att det bara är teoretiskt möjligt - baserat på mods synkroniserade med swgoh.gg, ingen har en. Faktiskt, endast en singel + 28-hastighetsmod är inspelad, av över 10 miljoner synkroniserade mod, så det är högst osannolikt att du får den perfekta moden, eller ens komma nära en.

Key to High Speed ​​Secondaries

Eftersom chanserna att sluta med en + 29-hastighetsmod är så liten, är du nästan lika med att nivellera en lägre kvalitetsmod med hög potential.

Nyckeln till att få höghastighetsmod, i ett nötskal, är att odla mods från utmaningar och nivåera dem, oavsett kvalitet, så länge som önskad hastighet är möjlig.

Uppdaterad 21 / 2 / 18 för att reflektera förändringar i dropphastigheten, liksom kreditproblem.

Redigerad för tydlighet och för att fastställa sannolikhetsproblem påpekade av flera spelare på det officiella forumet och reddit.

Särskilt tack till Vectron tidigare av DotE för titeln!

Mer SWGoH Advanced innehåll från PsychoPoet:

14 Kommentarer på "SWGoH: Speed ​​Kills - Hur man hittar de bästa hastighetsmodulerna"

 1. Artikeln är rätt på, förutom de odds som du beräknade. Ta guldmodeller till exempel. Du anger att oddsen för två uppgraderingar är 6.25%. Det verkar som om du bara multiplicerat 25% * 25%. Detta är inte det korrekta sättet. Varför? Eftersom det antas att Gold Mod får bara två totalt uppgraderingar, men det har fyra chanser.

  Sätt ett annat sätt: Gold mods har fyra chanser att uppgradera. Ju fler chanser att uppgradera, desto bättre chanser har du för en hastighetsuppgradering, eller hur? Föreställ dig en lame-version av en guldmod som bara uppgraderas två gånger, istället för fyra gånger. Det är lätt att beräkna oddsen för 2-uppgraderingar. 25% * 25% = 6.25%. Men vänta! Våra guldmodeller är bättre än så. De har fyra chanser att uppgradera, inte två! Så det kan inte vara samma exakta odds för att få 2-uppgraderingar. Det är högre än det (21.89%).

  På grund av detta skrålar dina nummer de rekommendationer du gör. Till exempel har lila mods faktiskt en 25.48% chans att uppgradera två eller flera gånger. Detta är bättre än blå mods '25% chans för två uppgraderingar. Guldmods är ännu bättre! De har en 26.17% chans att uppgradera minst två gånger!

  Se den här sidan för information om binomiala sannolikhetsproblem: http://stattrek.com/online-calculator/binomial.aspx#experiment

  • Du har rätt! Jag var felaktig i mina beräkningar och antog att det var exakt ett önskat resultat. Artikeln har uppdaterats för att återspegla detta och förtydliga vad siffrorna är.

   • monsternizzle | May 5, 2017 vid 12: 58 am | Svara

    Kan du snälla klargöra. Du säger att grå mods inte har möjlighet att multiplicera alls. Endast gröna, blå, lila och gula mods som du får och är nivå 1 kan multiplicera. Grået fastnar vid uppehållet? Tack för din tid

 2. Så i princip RNG och köpa dem från mod Store ... fantastiska ...

 3. monsternizzle | May 5, 2017 vid 12: 55 am | Svara

  Så säger du att en grå mod har ingen chans att öka hastigheten och vara värdelös för det ändamålet. Vänligen klargör och tack för din tid.

 4. Utmärkt artikel om Speed ​​Mods! Detta är den bästa SWGOH webbplatsen bar ingen! Särskilt din Mod Guide. Jag önskar att det hade funnits när jag först började köpa mods. Jag gör mig långsamt redo och det är väldigt dyrt. Jag uppmuntrar alla i min klan att kolla in din webbplats. Tack för allt ditt hårda arbete.

 5. Tyvärr, jag menade inte att jag var klan! Flashbacks av tidigare spel. Så ledsen. Jag är en officer i guilden den engelska Mercs.

 6. Hej vänner, mycket insikt. Vad är den snabbaste yoda du har sett? Om du skulle vara så snäll och ta en titt på min yoda. Någon feedback skulle vara mycket uppskattat. Tack på förhand.
  Namn: PrinceRhaegar
  Tack.

 7. Ser ut som att bästa hastighetsmod är inte + 29 men + 30. Bara få det idag från duble drop.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.