SWGoH Nytt teckenförslag: Shaak Ti

SHAAK TI

Följande är från Starwars.com/Databank: "En klok och tålmodig Jedi-mästare, Togruta (som Ahsoka Tano) Shaak Ti slogs i Slaget vid Geonosis och övervakade träning av klonkadetter på Kamino. Där kämpade hon för att balansera nödvändigheten av att producera skickliga soldater med medkänsla för klonerna som levande varelser. Ti hjälpte försvara Kamino mot separatistiska attacker samtidigt som hon balanserade sina uppdrag i fältet med sina uppgifter på Jedi-rådet. "

Shaak Ti

Light Side, Jedi, Support, Healer, Tank

Effekt: 9000 Hälsa: 32,340 Hastighet: 112 Max Skada: 3100

Grundläggande: Master of Makashi

Behandla fysisk skada på målfientern och åstadkomma förmåga Block för 1-sväng med en 55% chans att också påföra Offense Down för 2-svängar. Om målfienern är buffrad, får Shaak Ti 45% Turn Meter.

Särskilt: Telekinetisk kasta

Cooldown - 3

Behandla speciella skador på målfiender med en 50% chans att åstadkomma Daze för 1-tur. Dessutom kallas den allierade med den lägsta hälsan för att hjälpa till och återhämta hälsan lika med skadan. Om ingen hälsa återvinns, skyddas istället. Om en kritisk träff träffas, vinner både Shaak Ti och assisterande allierade Critical Hit Immunity for 3.

Särskilt: Restaurering

Cooldown - 4

Dispell alla debuffs från alla Galactic Republic allierade och återhämta 50% av Shaak Ti: s Max Health. Om några Jedi eller Clone-allierade redan hade full hälsa, får de 50% Turn Meter och deras nedkylningar reduceras med 1. Denna effekt kan inte motsättas.

Ledare: Kraftens grundläggande natur

Alla Jedi och Clone-allierade har 75% Health Steal. Om ingen hälsa återvinns, återställer de 10% av deras skydd istället men endast på en grundläggande attack. Dessutom når de faller under 100% Health får de Evasion Up och Speed ​​Up tills deras hälsa är maxed eller de besegras.

(Zeta: Lägg till, Om en Jedi-allierad faller under 50% Hälsa får de 2 Foresight för 2-svängar och återställer 25% Protection.)

Unikt: Tryck på Offensiv

Så länge Shaak Ti lever, får Clone allierade + 10% Offense för varje allierad och + 20% Max Health för varje Jedi-allierad. Dessutom erhåller Jedi-allierade + 10% Defense för varje allierat och + 20% -skydd för varje klonförbund. Om en klon och Jedi allierad hjälper varandra, får båda dem att få läka över tiden för 2-varv.

Var den första att kommentera på "SWGoH New Character Proposal: Shaak Ti"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.