Star Wars Battlefront: Greedo Guide & Showcase

Greedo: Quick Bounty Hunter

Han var överdriftig och lite långsam på turen, för att inte tala om ett ganska dåligt skott med en blaster. Trots att han fancied sig en storvärdig jägare i anställning av inte mindre en underjordisk figur än Jabba Hutt, så tog ingen i sanning honom för allvarligt.

Översikt

Denna bounty hunter är en snabb och hänsynslös gunslinger som dartar in och ut ur strid för att hålla sitt förtroende högt.

Greedo lämnar kroppar i hans kölvatten

Greedo förmågor

Hans förmågor kretsar kring en konfidensmätare som sträcker sig från 1-5. Börjar som en mycket genomsnittlig fighter, han kommer att vinna dödar för att låsa upp nya förmågor - och öka hans självförtroende. Greedo's granater uppgraderas för varje nivå och skadorna på hans Precision Shots-förmåga ökar med sitt självförtroende.

Förtroende Blast: Greedo får en annan granat beroende på hans självförtroende. På det lägsta konfidensnivået kan Greedo använda en Dioxis Grenade, följt av a Termisk detonator vid förtroende 1, då en Impact Grenade vid förtroende 2, och slutligen a Termisk imploderare vid förtroende 3.

Höga sinnen: Greedo framhäver fiender för att hjälpa honom att hitta dem. Endast Greedo kan se fienderna.

Precisionsbilder: Med denna förmåga markerar Greedo upp till fem motståndare - och en kort timer är aktiverad. När timern har räknat ner skjuter han dem alla med en enda sprängning och skjuter dem snabbt.

Greedo's Thermal Imploder

Förtroende

Greedo särdrag handlar om hans självförtroende. Det ökar när han blir död och han ger olika granater som ökar i kraft när hans självförtroende ökar.

Greedo

Klicka på miniatyren nedan för att bli till min videoguide för Greedo där jag går över användbara tips och strategier:

Var den första att kommentera på "Star Wars Battlefront: Greedo Guide & Showcase"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*