SWGoH: Bästa Mods för Ewok Elder

Välkommen till den senaste artikeln i serien om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för varje SWGoH karaktär. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning.

SWGoH Ewok ElderDagens toon att granska mods för är Ewok Elder. En av de tidiga läkarna i SWGoH, tillbaka när läkarna spelade roll, har Ewok Elder en sällsynt "återupplivande" förmåga som har gjort honom till en mer attraktiv gård. När det bästa Heroic Tank Raid lag började publiceras, EE såg också en ökning i popularitet på en Zeta Darth Vader lag som healer och för hans förmåga att skingra debuffs. Ewok Elder är dock utformad för att vara en viktig del av ett all-Ewok-lag och är nyckeln till långsiktig kampsucces med någon Ewok-grupp. Medan det inte var en stor förändring, fick Ewok Elder lite förstärkning i juli 2017 Ewok Faction Pass uppgraderingar.

Huvudfokus: Fart. Ewok Elder har redan en anständig bashastighet på 122, men jag rekommenderar att han får så hög som möjligt genom sekundär statistik med tanke på att EE är nyckeln till någon Ewok-grupp. När Ewok äldste dör, är alla Ewoks sårbara, så få Ewok Elder över 200 Speed ​​om du planerar att använda din Ewoks i viktiga strider.

Ytterligare områden att fokusera på: Hälsa, tålighet och ytterligare överlevnadsförmåga. Hälsa är en nära sekund till Speed ​​for Ewok Elder. Hans speciella, Tribal Healereliminerar alla debuffer och "alla allierade återställer hälsa lika med 30% av Ewok Elder's Max Health." Således, om han har Max Health of 15k, får alla allierade 4,500 hälsa på användningen av Tribal Healer. Men om du kan få det Hälso-talet upp till 25k, är hälsoeffekten 7,500. Således gör mer hälsa på EE honom mer värdefullt. Förutom Hälsa, leta efter mod sekundära statistik som Tenacity (vi vill inte att han får förmåga blockerad eller bedövad), skydd och försvar för att hålla honom levande och helande. En uppsättning av två försvarsmodus kan vara meningsfull om du har höga sekundärsnivåer med tanke på det högre värdet av försvar post Mods 2.0.

Modifieringar i spelet: Hastighet och hälsa. Denna uppsättning rekommenderade mods har jag lite förvirrad. Om Ewok Elder utformades för att vara en snabb karaktär, varför gav Capital Games honom 122-basen Speed ​​before Gear 12 + (134 Speed ​​maxed)? Det här känns som att förslaget i spelet är utformat kring vad vi, spelarna, har bestämt sig för att göra med Ewoks och inte om den ursprungliga avsikt eller design.

En uppsättning av fyra Speed ​​Mods skulle bara öka Ewok Elder 12-13 Speed ​​totalt, så min rekommendation är att gå med Health and Tenacity mods med High Speed ​​secondaries istället. Har nu slutfört C-3PO Legendarisk händelse och efter att ha använt Ewoks i Territory Wars och the Grand Arena flera gånger ser jag mer värde i hög fart för Ewok äldste trots att jag fortsätter att använda hälsa och täthet mods på min.Ideal Mod Setup för SWGoH Ewok Elder:

Jag rekommenderar användningen av Hälsa och Försvar eller Tenacity mods för att hålla Ewok Elder vid liv och öka det Max Hälsa nummer, men om du har moddjupet att använda hastighetsmodus som skulle fungera bra också. Här är min föredragna mod setup för Ewok Elder:

  • Sändare (Square) - Hälso mod med primärt fokus på brott och sekundärt fokus på försvar, fart, hälsa och skydd
  • Mottagare (pil) - Försvar / Tenacity mod med + 30-hastighet primärt - Alla andra statistik som erhållits är bonus, men hälsa, försvar och fasthet är att föredra
  • Processor (Diamond) - Hälso mod med ett primärt fokus på försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, fasthet och skydd
  • Holo-Array (Triangle) - Hälso mod med ett primärt fokus på hälsa och ett sekundärt fokus på hastighet, försvar, skydd och hållfasthet
  • Data-Bus (Circle) - Defence / Tenacity mod med primärt fokus på hälsa och sekundärt fokus på hastighet, tålamod, skydd och försvar
  • Multiplexer (Plus) - Hälso mod med primärt fokus på hälsa och sekundärt fokus på hastighet, tålamod, försvar och skydd

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SWGoH: Bästa Mod för Ewok Scout -

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.