SWGoH: Bästa Mod för Ewok Scout

Välkommen till den senaste artikeln i serien om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för varje SWGoH karaktär. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning.

SWGoH Ewok ScoutDagens toon för att granska mods för är Ewok Scout. Den glömda Ewok i gruppen, Ewok Scout kan ta bort Turn Meter och slå ganska hårt om modded korrekt. Med Ewok Faction Pass av juli 2017, Ewok Scout såg sin bas Hastigheten ökade, hans offensiva tal ökar från användning av material och han fick ökat skydd.

Huvudfokus: Fart. Detta är ett klassiskt fall med att ha många områden att fokusera och var och en är viktig, men utan hastighet har du verkligen ingenting. Ewok Scouts bashastighet på 140 kan öka till 152 med Gear 12 + -artiklar, men du vill få hans Snabbnummer så högt som möjligt även om Chief Chirpa, Ewok äldste och Teebo alla har samma rekommendation.

Ytterligare områden att fokusera på: Kärlek, kritisk chans, kritisk skada och hälsa / överlevnad. Ewok Scout är sannolikt den tuffaste moden i denna grupp på grund av alla dessa ytterligare områden att fokusera. Hälsa är viktigt för alla Ewoks eftersom Chief Chirpa s Föräldrahemligheter speciellt ger alla allierade 20% återhämtning av deras Max Health. Motstånd hjälper hans grundläggande, Ewok Ambush, ta bort TM effektivt. CC och CD är viktiga för att säkerställa hans Rushing Attack speciella hits hårdare (eftersom det har en extra 50% chans att bli en kritisk träff) vilket är viktigt eftersom andra Ewoks tenderar att slå fiender med kuddar istället för vapen. Någon annan överlevnad är trevlig att se till att Ewok Scout håller sig levande för att fortsätta landa de (hoppande) kritiska träffarna.

Modifieringar i spelet: Kritisk skada och kritisk chans.Ideal Mod Setup för SWGoH Ewok Scout:

Jag rekommenderar användningen av Kraft- och Kritiska Skador Mods på Ewok Scout med så mycket fart som möjligt. Så här är min rekommenderade inställning för mods på Ewok Scout:

  • Sändare (Square) - Kritisk skada mod med ett primärt fokus på brott och sekundärt fokus på styrka, hastighet, hälsa och skydd
  • Mottagare (Pil) - Motstånd mot + 30-hastighet primär - Alla andra statistik som erhållits är bonus
  • Processor (Diamond) - Kritisk skada mod med primärt fokus på försvar och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, styrka och skydd
  • Holo-Array (Triangle) - Potency mod med + 36% kritisk skada - all annan statistik som erhållits är bonus
  • Data-Bus (Circle) - Kritisk skada mod med primärt fokus på hälsa eller skydd och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, styrka och brott
  • Multiplexer (Plus) - Kritisk skada mod med primärt fokus på styrka, hälsa eller brott (beroende på fokus) och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, förolämpning och styrka

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa Mods för Ewok Scout"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.