SWGoH: Bästa Mods för Princess Leia

SWGoH Leia

Prinsessa. Senator. Allmän. Mor. Född i början av imperiet fyllde Leia Organa alla dessa roller och mer i hennes långa kamp mot tyranni och förtryck. I SW: GoH fortsätter Leia att passa fint i flera hAAT lag, och kan användas i olika Rebel-lag i spelet. Av dessa skäl och mer är Leia en karaktär värd att ha, och idag ser vi mods för henne.

Huvudfokus: Hastighet, förstås. Tycka om många de flesta tecken i SW: GoH, hastighet är viktigt för Princess Leia. Hennes unika, Mot alla odds, har en stor chans att ge allierade Kritisk chans upp, samt en stor chans att återhämta 5% av hennes max hälsa. Hennes grundläggande, Hair Trigger, har en chans att attackera upp till tre gånger och varje attack har en chans att ge henne 10% sväng mätare. De två parna ihop kan leda till att en snabb Leia tar en galen mängd varv och ett permanent buffert lag.

Ytterligare områden att fokusera på: Mellan hälsoåterhämtning och ömhet har Leia överraskande hög överlevnad, men hennes basskada ligger på lågsidan. Leia har hög baskritisk chans och borde nästan alltid ha en kritisk chans upp buff. Detta kombinerat med en 25% Kritisk skada ökning från hennes speciella, Rebel Tactics, gör CD ett solidt sekundärt fokus. Jag skulle ändå vilja uppmuntra mer överlevnadsförmåga, eftersom det är viktigt att hon håller henne vid livets effektivitet.

När du använder Princess Leia på Leia Spam-laget för Fas 2 av Sith Triumvirate RaidMods strategin förändras inte, men det här är en av de situationer där lånemodeller från andra kronor är värda. Att ha Leias kritiska skada vid 216% och hastighet långt över 200 (gruvan är vid 247) är väsentlig. Men om du går för högsta möjliga poäng mot Darth Sion och hans minions kommer du att vilja ha den bästa blandningen av Speed, Offense och CC, samtidigt som du håller det här CD-numret på max. Här är en video av Leia Spam lag i aktion med Hermit Yoda som referens.

Modifieringar i spelet: Kritisk skada och kritisk chans. Ingen meningsskiljaktighet här, men se till att du har mycket bra Speed ​​sekundärer på CC och CD mods.Ideal Mod Setup för SWGoH Princess Leia:

Bortsett från att du eventuellt byter ut en kritisk chans inställd för hälsa (om du behöver överlevnadsförmåga, eller har några stora kritikskans sekundärer), är vår rekommenderade mod-inställning för Princess Leia en uppsättning av fyra kritiska skador mods och en uppsättning av två kritiska chansmods.

  • Sändare (Square) - Kritisk chans eller kritisk skada mod med ett brott primärt och sekundärt fokus på hastighet och kritisk chans
  • Mottagare (pil) - Kritisk chans eller kritisk mod med en hastighetsprincip och sekundärt fokus på brott och kritisk chans
  • Processor (Diamond) - Kritisk chans eller kritisk skada mod med ett försvar primärt och ett sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans och brott
  • Holo-Array (Triangle) - Kritisk chans eller kritisk skada mod med en kritisk skada primär och sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans och brott
  • Data-Bus (Circle) - Kritisk chans eller kritisk skada mod med ett primärt skydd och ett sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans och brott
  • Multiplexer (Plus) - Kritisk chans eller kritisk skada mod med ett brott eller skydd primärt och sekundärt fokus på snabbhet och kritisk chans

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

09.14.18 - Reviewed & Uppdaterad av LJ

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.