Star Wars Battlefront: Dengar Guide

Dengar: Rå men effektiv

Röda och slöta var Dengar ändå en effektiv bounty hunter. Medan vissa jägare pride sig på finess och stil föredrog Dengar eldkraft och förstörelse. Trots hans snygga och rubbade yttre, tyckte Dengar mycket om sig själv, tillräckligt för att göra trubbiga passerar på snygga kvinnor som fick sitt öga.

Översikt

Dengar är en mycket stark och tuff kämpe som kan ta på sig även de största fienderna. Dengar använder den tunga DLT-19.

Dengar vs Lando

Dengars förmågor

Frenzied Blast: Slå på Frenzied Blast, Kommer Dengar höja sin eldsats kraftigt. Detta kommer på bekostnad av rekyl, men skadorna är definitivt värt besväret.

Orkanstrejk: När du aktiverar Orkanstrejk Du kommer att skynda fram och smacka någon i slutet av din körning med hjälp av din blaster som ett trubbigt vapen. Om du justerar det ögonblick du startar din strejk och träffar en spelare med ditt vapen, kommer du att göra mer skada än med rushen själv.

Explosiv Rush: Använda Explosiv Rush, Dengar rusa fram och kasta tre sprängämnen fram, höger och vänster. Om någon fiende är närvarande i dessa områden, håller explosivet fast vid en av dem. Alla sprängämnen som kastas kommer att explodera efter några sekunder och hantera skador på alla Rebels runt.

Dengar använder explosiv rush

Tuff Fighter

Dengar s Tuff Fighter egenskap kommer att förbättra sin rustning och minska den inkommande skadorna. Som med de andra hjältarna uppstår detta drag genom att döda fiendens spelare eller skada hjältar. Avkylningen återställs när någon skada uppstår.

Detta drag ger Dengar möjligheten att tanka och absorbera mycket skada.

Dengar

Klicka på miniatyren nedan för att bli till min videoguide för Dengar där jag går över användbara tips och strategier:

Var den första att kommentera på "Star Wars Battlefront: Dengar Guide"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*