Star Wars Battlefront: Chewbacca Guide

Chewbacca: Lojal vän

En legendarisk Wookiee-krigare och Han Solos medpilot ombord på Millennium Falcon var Chewbacca som en del av en kärngrupp Rebeller som återställde friheten till galaxen. Känd för sitt korta humör och noggrannhet med en bowcaster, har Chewie också ett stort hjärta - och är obekvämt i sin lojalitet mot sina vänner. Han har fastnat med Han genom år av oro som har förändrat både galaxen och deras liv.

Översikt

chewbacca är en smugglare förutom att vara den bästa vän och medpilot av Han Solo. Han tillsattes som en hjälte för Rebel Alliance i Döds stjärna expansionspaket. Beväpnad med sin signatur bowcaster, Chewbacca kan hantera ännu mer skada än han kan ta.

Chewie och Han Solo

Chewbaccas förmågor

Multi-Bolts: Vårt Multi-Bultar förmågan kommer, för en kort tid, att dubbla mängden bultar per skott skjuten av chewbacca. Denna förmåga kompletterar hans drag och bör användas vid det aktuella ögonblicket för maximal effekt.

Mighty Roar: Med en Mighty Roar, han kommer att inspirera rebell soldater och ge dem nivå tre Bärsärk effekt och mycket hög rustning under en begränsad tid. chewbacca kommer också att påverkas av roar och få rustning och skada. Inspirerade hjältar kommer att få rustningseffekten men inte skadan ökar.

Ground Slam: Chewbacca visar sin styrka genom att krossa marken och skada alla fiender i ett stort område.

Chewbacca med Ground Slam

Furious Firing

Chewbacca s egenskap är knuten direkt till hans ikoniska vapen. För varje egenskapsnivå ska han skjuta en extra bult till totalt 4-sprängbultar. Kombinera detta drag med sin första kraft, Multi-Bultar, till totalt 8 destruktiva bultar per skott.

chewbacca

Klicka på miniatyren nedan för att bli till min videoguide för Chewbacca där jag går över användbara tips och strategier:

Var den första att kommentera på "Star Wars Battlefront: Chewbacca Guide"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*