Star Wars Battlefront: Direktör Krennic Guide

Regissör Krennic: Grym men Briljant

Som direktör för avancerad vapenforskning för den kejserliga militären är Orson Krennic besatt av fullbordandet av det långt försenade Death Star-projektet. En grym men briljant man, Krennic har slagit sitt rykte på leveransen av den funktionella stridsstationen till kejsaren.

Översikt

Orson Krennic är en grym men briljant imperialistisk ledare med stödförmåga bunden till trupperna som omger honom. Han är en drivkraft för imperialerna och tar trupperna tillsammans för ett starkt tryck.

Han har förmågan att strategisera sin positionering och hans trooper position för att få ut det mesta av hans förmågor.

Direktör Krennic

Direktör Krennics förmågor

  • Armor Breaker: Pansarbrytare är en växlingsförmåga som lastar en unik typ av ammunition till Krennics DT-29, snarare än de sex standardkulorna. Denna ammo kommer att hantera höga skador och tillfälligt minska målets rustning.
  • C2-B5 Astromech: Denna droid kommer periodiskt att skanna området för fiender och skyddar sig genom att använda en stor personlig sköld. När C2-B5 upptäcker en Rebel kommer den att släppa en dioxisgas för att neutralisera fienden.
  • Imperiumets vrede: Denna förmåga kommer tillfälligt att tillåta kejserliga trupper att bibehålla hög skada till ett pris. Krennic kommer att fylla troopers hälsa och fördubbla det genom bonushälsa. Under en kort tid kommer de också att ha extremt hög rustning.

Krennic flankeras av en Death Trooper

Death Troopers

Så snart Krennic är närvarande, kommer två spelare att kunna hämta som Death Troopers för att stödja honom. Deras krafter kommer att innehålla en termisk imploderare, en kylcell för deras DLT-19 och en smart rakett.

Direktör Krennic's Death Troopers

Motivator

I stället för att belöna dödar, är Krennics drag baserad på strategisk positionering och samverkan mellan Krennic och hans trupper. Kejserliga enheter kommer att få rustning genom att vara runt Krennic medan han får mer rustning, desto mer omges han av vänliga enheter. Villains räknas som två enheter för denna egenskapsrankning.

Målet är att göra Krennic till centrum för kejserliga övergrepp. Denna egenskap som paras med sin Wrath of the Empire-förmåga, kommer att hjälpa honom att fånga poäng genom att låta hans lag hålla en hög skada.

Direktör Orson Krennic

Klicka på bilden nedan för att bli taggen till min video på Director Krennic där jag går över användbara tips och strategier för att använda honom i Star Wars Battlefront:

Må kraften vara med dig!

Var den första att kommentera på "Star Wars Battlefront: Direktör Krennic Guide"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*