SWGoH 101: Guilds, Guild Exchange, Guild Store & Guild Activities

SWGoH Guilds

Guilder. En av de mest intressanta delarna av Star Wars Galaxy of Heroes. (Förhoppningsvis) 50-medlemmar som alla kommer tillsammans som ett lag för att slutföra ett uppdrag, eller ett Raid i den nuvarande versionen av SWGoH. Mitt mål i detta SWGoH 101-stycke är att hjälpa dig att bättre förstå alla områden i ett Guild i SWGoH. Från Guild Exchange och Guild Store till Daily Guild Activities, ju mer du förstår om info nedan, desto bättre lagkamrat kommer du att gå framåt.

Mitt Guild

SWGoH Guilds - HanteraOm du går till guilds-skärmen (hela vägen till vänster på startskärmen) har du tillgång till Guild-data. Medan mycket av dessa data kvarstår, kan du få en allmän uppfattning om vem som är och inte är aktiv i ditt Guild. Se vem som producerar Raid-biljetter mot att hjälpa till med att starta Rancor eller AAT Raids, hur många donationer från Guild Exchange har gjorts av varje medlem (se Guild Exchange nedan), kolla på spelare Aktivitet, Rank, Arena Power och mer. Det här är också där du kan lämna Guild för att gå någon annanstans. Dessutom kan guild officerare och ledaren bjuda in allierade, se vilka inbjudningar som väntar och ledaren kan till och med ge upp loppet.

Guild Store

SWGoH - Guild StoreGuild Store är en av de många områden där du kan köpa resurser i Star Wars Galaxy of Heroes. Den har karaktärsskärmar och en mängd olika redskapstycken med hjälp av de tokens / valutor du tjänar i de dagliga Guildaktiviteterna och i Raids. Medan du håller dina Guild Tokens när du byter Guilds, kan du inte komma åt Guild Store såvida du inte är i ett Guild. Karaktärsskärmar som finns i Guild Store inkluderar Jawa Engineer, Sabine Wren, Rey, Luke Skywalker, Ima-Gun Di, Sun Fac, Commander Cody, Rex, Zam Wesell, Dengar och mer. Nio växellådor finns med två roterande varje uppdatering.

Guild Exchange

SWGoH - Guild ExchangeGuild Exchange är där du och dina Guildmedlemmar kan visa ditt engagemang för samarbetet genom att begära och donera utrustningar till varandra. Medan jordbruksredskap kan du klicka på "Förfrågan" på specifika växellådor som är begränsade till 2, 5 eller 10-bitar som får ges till dig under en 24-tidsperiod. När du vill donera till andra i ditt Guild, är du återigen begränsad till 1 eller 2-poster maximalt om hur mycket du kan donera till varje enskild person under en 24-timmarsperiod, men det finns inget lock på hur många totala donationer du kan göra för att dina lagkamrater på en dag. Medan Guild Exchange ofta förbises av många, är det ett fantastiskt sätt att investera i dina lagkamrater och gynna ditt lags behov på lång sikt.

Guild Aktiviteter

SWGoH - Guild ActivitiesGuild Aktiviteter äger rum dagligen och kombinerar Guilds ansträngningar för att tjäna Guild Tokens som ska användas i Guild Store. Det finns två områden i Guild Activities att ägna stor uppmärksamhet åt - Daily Raid-biljetter och ditt bidrag till Daily Guild Activities. Din Daily Raid-biljett (nederst på skärmen) på 600 per medlem av Guild (ger en Guild en 30k max per dag) och de påverkar direkt frekvensen för Rancor Raids och AAT Raids drivs av ditt Guild. Den här delen är enkel - få fler Raid-biljetter, slåss mer Raids och få fler Raid-specifika redskap för att stärka dina karaktärer. Daily Guild Activities ändras på Guild Reset dagligen med följande schema:

  • Söndag - Cantina Energy
  • Måndag - Lätta sidokampor
  • Tisdag - Galaktiska krigsnoder
  • Onsdag - hårdläge strider
  • Torsdag - Dagliga utmaningar
  • Fredag ​​- Dark Side Battles
  • Lördag - Squad Arena (PvP) strider

Bilder med tillstånd av FuriousDanny & ljcool110, efterkommande av imperiet

Var den första att kommentera på "SWGoH 101: Guilds, Guild Exchange, Guild Store & Guild Activities"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.