SWGoH: Bästa Mods för Dathcha

SWGoH - Dathcha Jawa

Välkommen till den senaste artikeln i serien om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för varje SWGoH karaktär. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning.

SWGoH - Dathcha JawaDagens toon för att granska mod för Dathcha. En lätt gård och en av två käkar med en ledarförmåga, såg Dathcha ut som ett tidigt bra spel mot Tank Takedown Raid, men när spelare gjorde hoppet från Tier 6 AAT till HAAT Dathcha blev mycket Ugnaught, en eftertanke. Personligen såg jag mild framgång med Dathcha i fas 3 av HAAT som ett andra eller tredje lag i de sällsynta fallen när de behövdes. Låt oss ta en titt på de bästa mods för Dathcha att maximera sin effektivitet i SWGoH.

Huvudfokus: Fart. Dathcha är redan ganska snabb med en 137-bashastighet, men Speed ​​är den konstanta i Star Wars Galaxy of Heroes - utan att du inte kan vara konkurrenskraftig. Se till att få Dathcha över 200 för att maximera sina förmågor om han är en toon du vill investera tungt i.

Ytterligare områden att fokusera på: Kärlek, kritisk chans, kritisk skada och överlevnadsförmåga. Motstånd kommer att hjälpa hans speciella, Scout Instincts, landa Förmåga Block och Stun debuffs vilket är det som gör Dathcha effektiv. Dessutom kommer den extra Potency också att hjälpa Leader-förmågan, vid tillämpning, land Defence Down och ta bort Turn Meter från fiender. Eftersom Dathcha unika, Droid Hunter, ökar sin CC och CD, verkar det klokt att förbättra dessa styrkor. Slutligen är extra överlevnad i form av hälsa, försvar och skydd aldrig en dålig sak.Ideal Mod Setup för SWGoH Dathcha:

Jag rekommenderar användningen av fyra Potency och två Critical Chance mods på Dathcha med så mycket fart som möjligt. En anteckning, du kan välja en Holo-Array (Triangle) med en CC primär (+ 12%), men om så borde du leta efter att använda en uppsättning av fyra kritiska skador mods med den. Hur som helst, här är min rekommenderade (idealiska) metod för mod på Dathcha:

  • Sändare (Square) - Motståndskraft mot primärt fokus på brott och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, styrka och kritisk chans
  • Mottagare (pil) - Kritisk chans mod med + 30-hastighet - all annan statistik som erhållits är bonus
  • Processor (Diamond) - Motståndskraft med ett primärt fokus på försvar och sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans, hälsa och styrka
  • Holo-Array (Triangle) - Potency mod med + 36% kritisk skada - all annan statistik som erhållits är bonus
  • Data-Bus (Circle) - Motståndskraft mot primärt fokus på skydd och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, styrka och kritisk chans
  • Multiplexer (Plus) - Kritisk chans med + 24% styrka - all annan statistik som erhållits är bonus

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa Mods för Dathcha"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.