SWGoH: Bästa Mods för Hermit Yoda

SWGoH - Hermit Yoda

Välkommen till de bästa moderna för Hermit Yoda, den senaste artikeln i vår serie om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för specifika SWGoH-tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt alla toner jag skriver i stor utsträckning. Dessa är modrekommendationer baserade på karaktärs kit och verkligt spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera Galaxy of Heroes holotables.

SWGoH - Hermit YodaDagens karaktär att granska mods för är en av de svårare karaktärerna att få i SWGoH - Hermit Yoda. Sedan han släpptes i spelet har jag nu använt Hermit Yoda avsevärt i SWGoH, ett tag 2018 Fas 2 av Sith Triumvirate Raid på en Leia Spam team (video) eller senast på Jedi-lag i Geonosis: Republic Offensive Territory Battles. Tillgänglig endast från att köpa sina skärvor i Guild Events Store, var Hermit Yoda den första karaktären i SWGoH som inte attackerade fiender - han hjälper bara och stärker sina lagkamrater. Låt oss titta på de bästa moderna för Hermit Yoda nedan.

Huvudfokus: Hastighet är viktig för alla tecken i SWGoH, vissa mer än andra. Med en 180 bashastighet är Hermit Yoda en av spelets snabbaste toons, så mitt råd är all-in på Speed ​​med den här karaktären. En komplett uppsättning maxed Speed-mods kommer att öka hans Speed ​​med 10% (18) vilket verkligen kan vara en skillnadsgivare. Mitt råd är att skjuta för 300 eller högre men du använder honom för att säkerställa att han är mer effektiv.

Ytterligare områden att fokusera på: Hälsa, skydd, försvar och uthållighet. Hermit Yodas grundläggande, Mästerskydd, ger alla allierade 10% hälsa och 5% skydd vilket gör båda statistiken viktiga att förbättra. Dessutom hans Styrka flyter från kraften special utjämnar allieras hälsa och ger 20% hälsa och 20% skydd till var och en, så hälsa bör definitivt vara ett stort fokus för att ge mer till Hermit Yodas allierade. Medan Hermit Yodas relikvikt ökar är inte så fantastisk, borde hans hälsostatus definitivt vara ett stort fokus. Slutligen kommer tillagda Defense och Tenacity bara att göra honom mer effektiv för att hålla honom vid liv och använda sina speciella förmågor så mycket som möjligt.

Modifieringar i spelet: Hastighet och hälsa. Ingen oenighet här eftersom det här är de moduppsättningar jag använder på min Hermit Yoda också.Ideal Mod Setup för SWGoH Hermit Yoda:

När Star Wars Galaxy of Heroes fortsätter att utvecklas är en sak som dev-teamet gör bra att matcha styrkorna hos nya karaktärer med sin fraktion. Hermit Yoda är ett fantastiskt komplement till alla Jedi-team och passar också in i en mängd andra Light Side-karaktärer. Här är mina rekommendationer för de bästa moderna att använda på Hermit Yoda i SWGoH:

  • Sändare (Square) - Hastighetsmod med ett primärt fokus på brott och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, försvar och skydd
  • Mottagare (pil) - Hastighetsmod med ett primärt fokus på hastighet och ett sekundärt fokus på hälsa, försvar, uthållighet och skydd
  • Processor (Diamond) - Hastighetsmod med ett primärt fokus på försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och försvar eller uthållighet
  • Holo-Array (triangel) - Speed ​​mod med ett primärt fokus på hälsa och ett sekundärt fokus på hastighet, uthållighet, hälsa och skydd
  • Data-Bus (Circle) - Hälsomod med ett primärt fokus på hälsa och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, uthållighet och försvar
  • Multiplexer (Plus) - Hälsomod med ett primärt fokus på hälsa och ett sekundärt fokus på hastighet, skydd, försvar och uthållighet eller hälsa

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

4 Kommentarer på "SWGoH: Bästa Mods för Hermit Yoda"

  1. Kan du snälla göra en recension för Mace?

  2. Hur kommer du till 15% hastighetshöjning med en hastighetsmodsats? Den visar + 10% för en uppsättning 4, men 2 ger inte mer 5%. Behöver det inte vara en uppsättning 4 för att få bonusen? Eller är jag missförstånd?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.