SWGoH: Ska jag köpa Phoenix Squadron Ultimate Bundles?

Det senaste i vår SWGoH Should I Buy-serie fokuserar på Phoenix Ultimate Bundle och individuella karaktärbuntar.

Som antydde de senaste veckorna, Grand Admiral Thrawn har återvänt i hans Artist of War Legendary Event! Att förvärva Thrawn kräver fem av sex Phoenix Squadron-tecken. Phoenix måste vara på 5 * för att låsa upp Thrawn vid 5 * och de måste vara på 7 * för att få Thrawn till 7 *.

Till skillnad från den första gången vi såg Artist of War-evenemanget, har vi haft flera månader för att långsamt få de nödvändiga shardsna för Phoenix och även utrusta karaktärerna. Inte alla har haft framsynthet, eller tiden, att arbeta intensivt på Phoenix Squadron, vilket är där dessa buntar kan pique sitt intresse.

Phoenix Squadron Ultimate Bundle är $ 99.99 USD och går igenom nästa vecka. Bortsett från förmåga mattor, träningsdroider och krediter som används för att ta med sex olika tecken till nivå 40, Gear 5 och Ability Level 3, erbjuder buntet tillräckligt med shards (55) för att låsa upp alla sex Phoenix-tecken på 3 *: Kanan Jarrus, Ezra Bridger, Hera Syndulla, Sabine Wren, Chopper och Garazeb "Zeb" Orrelios.

De individuella karaktärbuntarna finns också tillgängliga för $ 9.99 USD, vilket ger 25-skärmar och tillräckligt med objekt för att få ett enda tecken till nivå 40, Gear 5 och Nivå 3.

Vid första anblicken kan dessa buntar tyckas nästan skenbart meningslöst, men förståelse av deras avsikt är nyckel. Phoenix Squadron är en nödvändig fraktion som används hela tiden Territory Battles - Hoth och Phoenix Squadron är enda sättet att förvärva Grand Admiral Thrawn. Bortsett från att vara en favorit på lång tid, är Thrawn också en av de mest kraftfulla karaktärerna i spelet, med försvagande förmågor och utmärkta zeta uppgraderingar. Thrawns legendariska händelse har bara dykt upp två gånger genom spelets historia och det finns inget att säga när händelsen kommer att dyka upp igen, vilket är där behovet av Phoenix Squadron blir så bra. En spelare som börjar från början på Phoenix skulle vara välplacerad att göra lite tung jordbruk och skulle kunna förvärva Thrawn i denna omgång.

Vissa Phoenix Squadron-tecken är svårare att förvärva än andra:

  • Kanan kan odlas genom Squad Arena Store
  • Ezra kan odlas genom Cantina Battles Node 2B och Fleet Arena Store
  • Hera kan odlas genom Cantina Battles Node 1F
  • Sabine är odlingsbar genom Guild Store och Dark Side Hard 1A
  • Chopper kan odlas genom Cantina Battles Store
  • Zeb är odlad genom Galactic War Store

Medan spelare med en lager av valuta från Cantina Battles, Galactic War och Squad Arena butiker skulle kunna få Kanan, Chopper och Zeb relativt snabbt, de andra tar mycket mer planering. Hera och Ezra odlas båda genom Cantina Energy, som uppdaterar mycket långsammare än normalt Energi, och även om Sabine har en Hard Battle-nod, kan de hårda striderna endast göras upp till fem gånger om dagen utan en uppdatering och Sabines utseende i Guild Store kan Var väldigt sporadisk, liksom Ezras utseende i Fleet Arena Store.

Spelare har möjlighet att använda de enskilda teckenförpackningarna till gården för de specifika tecken som de kanske inte har vid önskade stjärnor. Med Hera som den enda Phoenix Squadron-medlemmen med Leader-förmåga och Ezra och Sabine som de starkaste angrepparna på taggen kommer spelarna att snabbt inse att de samtidigt är de viktigaste karaktärerna att ha och ännu svårare att odla. Ändå kan savvier spelare köpa Ezra's Bundle för att ta honom till de önskade stjärnorna samtidigt som man fortfarande jordar Hera manuellt från hennes Cantina-nod.

Det kan inte rekommenderas för spelare som börjar med nollskärningar på några Phoenix Squadron-tecken för att utnyttja dessa buntar i hopp om att förvärva Grand Admiral Thrawn vid 7 *, kan spelare som börjar från början, enkelt skaffa Thrawn på 5 * genom dessa buntar och blir också sanna tillgångar till deras guildar genom att ha det nödvändiga laget för att rensa fler territoriella stridsbekämpningsuppdrag.

För spelare som låst upp Thrawn på sitt första utseende kan dessa buntar innebära skillnaden mellan att använda ett powerhouse-tecken på 7 * i Arena och i Heroic Raids jämfört med att vara fast med en 5 * eller 6 * Thrawn tills hans händelse återvänder. Också i notering är att Grand Admiral Thrawn också krävs för att få sitt huvudstad, Chimaera, som sannolikt kommer att dominera Fleet Arena inom en snar framtid.

Vårt Phoenix Squadron Bundles kanske inte tycks erbjuda mycket för priset vid första anblicken, men djupare granskning stöder att buntarna kan öka en spelares upplevelse på flera områden i ett djupt spel. Valet är ditt!

Av Kaitco of Efterkommande av imperiet
Gaming-fans.com Staff Writer

Var den första att kommentera på "SWGoH: Ska jag köpa Phoenix Squadron Ultimate Bundles?"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.