SWGoH Zeta Review: Hermit Yoda

SWGoH - Hermit Yoda

En av de nyaste karaktärerna i Star Wars Galaxy of Heroes, Hermit Yoda, kom först med tillkännagivandet av tillägget av Territory Battles: Rebel Assault. Hermit Yoda är den första icke-angripande karaktären i SWGoH, i stället helande och bevilja allierade Turn Meter samtidigt som den lägger till den unika buffén Magisterutbildning.

SWGoH - Hermit YodaDen lilla gröna dockan som visade oss kraftens verkliga kraft, Hermit Yoda kommer med två Zeta förmågor:

Styrka flyter från kraften: Alla allierade har sina nuvarande hälsoprocenter lika stora, då alla allierade återhämtar 20% Hälsa och skydd och Jedi Allies får framsyn för 2 Turns.

Gör eller gör inte: När en allierad med Masters träning besegras, får Yoda 100% Turn Meter och återställer alla sina cool downs.

Denna översyn kommer att fokusera på Styrka flyter från kraften. Kort sagt, att återställa kylning när en allierad dör är en hemsk användning av en Zeta, om ditt lag faller förlorar du den kampen ändå. Återställning av kylning spelar sålunda ingen roll om kylningarna inte behöver återställas. Med tanke på att de är en 3 / 4 återställning för sina två speciella förmågor kan denna Zeta ge en minimal fördel när du redan förlorar en match, så jag tillämpade aldrig den och jag kan inte se en anledning att det skulle vara värt det om du inte har mer än du vet vad du ska göra med.

Denna Zeta borde verkligen ha varit en Omega.

Hermit Yoda Zeta Review

Gameplay: Styrka Flöden från kraften är en viktig Zeta om du planerar att använda Hermit Yoda. Denna zeta kommer att fungera för dig i alla områden som 20% skyddsåterhämtning gör att alla gruppmedlemmar går starka för en längre kamp i territoriella strider, territoriumskrig, galaktiskt krig och förmodligen även i Raids. (Min Hermit Yoda är bara 6 * så jag har ännu inte provat honom i razzia).

Squad Arena: Min nuvarande Arena-grupp är General Kenobi, Barriss, Hermit Yoda, Commander Luke Skywalker och Darth Nihilus. De flesta strider slutar med mitt lag på eller nära fullt skydd på grund av den konstanta läkning av både Barriss och Hermit Yoda.

När det används av en människa, Styrka flyter från kraften förmåga är en jag spam hela tiden, det gör mycket skada, och det bidrar till att minska nedkylningen för Nihilus samt att ge en skrot varje gång i form av Nihilus basic. Det tar också bort Plague och läker tillbaka en enorm mängd skydd. De flesta av dessa fördelar kommer inte från zeta, men det betyder att zeta blir spammad mycket, och ditt skydd förblir högt.

SWGoH - Zeta Materials

räder: Jag kan inte kommentera mycket just nu, men jag tror verkligen att Hermit Yoda kommer att få plats i razzia på grund av hans enorma helande förmågor, antingen under en generell Kenobi-ledare eller Admiral Ackbar-ledning, och allt skydd som återhämtar sig kommer att vara nödvändigt för det.

Territory Battles: Vilket lag du än gör Hermit Yoda på står en mycket bättre chans att gå på avståndet, och det kommer helt och hållet att bero på Zeta på Styrka flyter från kraften.

Territory Wars: Jag skulle spara Hermit Yoda och denna Zeta för en offensiv plats. På försvar är Hermit Yoda en mindre karaktär, den andra sidan måste döda, men i brott du känner till Magisterutbildning går till rätt plats.

Hur jag använder Zeta Hermit Yoda: Jag använder Hermit Yoda med Zeta för Styrka flyter från kraften i varje aspekt av spelet utom raider. När jag har honom till 7 * Jag är säker på att jag hittar en plats för honom där också. Detta är en Zeta Jag har inga problem att rekommendera.

Min betyg av Zeta Hermit Yoda: Hermit Yoda är enligt min mening en av de bästa karaktärerna i spelet. Ja, du ger upp en attackerande plats, men hans ökning till alla andra mer än kompenserar. Tillsammans med detta Zeta dödar ditt lag bara inte enkelt. Det är sant att denna Zeta inte är nödvändig för att använda Hermit Yoda, och det gör inte någon aspekt av spelet trivialt, det är bara en bra runt Zeta, därför ger jag den en ranking av 6 / 10.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

Var den första att kommentera på "SWGoH Zeta Review: Hermit Yoda"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.