SWGoH: Bästa Mod för Jawa Scavenger

SWGoH - Jawa Scavenger

Dagens inträde i vår Bästa Mods-serien kommer att titta på de bästa mods för Jawa Scavenger. Medan jag inte använder denna karaktär ofta (och inte heller någon annan), har jag fortfarande använt honom tillräckligt för att testa olika modbelastningar.

Jawa Scavenger är ett av de bästa exemplen på en ren support karaktär som finns med mediokerstat allround. Men vad han saknar i faktiska skador och överlevnadsförmåga, gör han med buffs, debuffs, och oavsiktlig skada när en del av ett helt Jawa-lag. Med totalt fyra möjliga debuffer, två möjliga buffrar och en 50% chans att applicera en termisk detonator på någon fiende som skadar en Jawa-allierad, Jawa Scavenger en av de viktigaste Jawasna att modigt ordna, även om det bara är för mod utmaningar .

Huvudfokus: Att kunna detonera termiska detonatorer innan fienden har en chans att rensa är viktigt, så, Fart bör vara ditt första fokus. Motstånd är också mycket viktigt och bör vara ditt andra fokus. Jawa Scavenger kan orsaka en rad debuffer, med Healing Immunity som den mest anmärkningsvärda. Så Potens kommer att hjälpa debuffs stick, och hastighet kommer att ge dig större chanser att få dem på fienden.

Ytterligare områden att fokusera på: Jawa Scavenger första unika, Linjen i Sand, ger honom smyg i tre varv varje gång han landar a Kritisk träff, så ökande Crit Chance är ett bra sätt att öka hans överlevnadsförmåga. Annars är Hälsa och Skydd för att hålla honom vid liv ett måste för att maximera dina lag att skada produktionen.Ideal Mod Setup för SWGoH Jawa Scavenger:

Följande mod setup måste tweaked beroende på vilken ledare som används och växelnivån, för att förhindra överstapning av kritisk chans och / eller motstånd. Med detta sagt bör de allmänna moderna för Jawa Scavenger vara;

  • Sändare (Square) - Känsla mod med ett brott primärt och sekundärt fokus på hastighet och kritisk chans / hälsa / skydd.
  • Mottagare (pil) - Motståndskraft mot en hastighet primär - all annan statistik som erhållits är bonus, men kritisk chans / hälsa / skydd är att föredra.
  • Processor (Diamond) - Motståndskraft mot försvars primär och sekundärt fokus på hastighet och kritisk chans / hälsa / skydd.
  • Holo-Array (Triangle) - Potency mod med en kritisk chans primär och sekundärt fokus på hastighet och hälsa / skydd.
  • Data-Bus (Circle) - Modulmod med ett primärt skydd och ett sekundärt fokus på hastighet och kritisk chans / hälsa.
  • Multiplexer (Plus) - Kraftmod med en primär primär och sekundärt fokus på hastighet och kritisk chans / hälsa / skydd.

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

Av PsychoPoet av Riksdags efterkommande
Gaming-fans.com Senior Staff Writer

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa Mod för Jawa Scavenger"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.